Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Oskarshamns sportchef gick loss i omklädningsrummet
2013-09-07 13:53:00
Oskarshamns sportchef Roger Jönsson är inte känd som en hetlevrad man.
Man igår fick han nog. Fullständigt nog.

Efter att Oskarshamn tappat 4-0 till 4-4 inför sista perioden mot division 1-laget Mörrum så gick han ner till omklädningsrummet och höll ett riktigt brandtal.
Han gick dessutom loss på inredningen. Han gick kort och gott "bananas".
Detta skriver Christian Gustafsson på bloggen på OT.

Siktet var inställt på ett par kanadensare i laget, som inte levererat alls under försäsongen.
Fredrik Söderström, tränaren, var inte heller nådig i sin kritik.
- De har fått höra vad vi tycker. Blir inte attityden bättre ska jag personligen köra dem till närmaste internationella flygplats, dundrade han.

Frågan är om detta är bra för Oskarshamn.
Om det visar sig att spelarna är så proffsiga så de verkligen tar till sig, och slutar lalla, så är det ett genialiskt drag av Jönsson.
Om de nu tjurar ihop, så kommer det bli ett ödesdigert misstag. Att man inte kunde vänta till serien drog igång, så de fick visa vad de gick för där.

Inbillar mig dock att Jönsson gjorde rätt, oavsett.
Finns knappast något värre i idrottssammanhang, främst lagsporter, där det finns spelare som inte bryr sig. Då saboterar man ofta för ett helt lag.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Anonym:
2013-09-07 14:55:01
Gäsp.... Nu äre nock!!!
Robert:
2013-09-07 15:46:34
Tycker nog Jönsson gjorde rätt. Han har värvat och vet vad han vill ha. Får han inte det pga inställning ska han säga ifrån. Nu har spelarna några dagar att fundera.

Jag gillar Fredrik men han borde nig inte sagt så, han ska vara tyst eller backa upp sina spelare, inte såga dem på en pk.
Mikael:
2013-09-07 15:49:37
Vet att Sven Göran Eriksson en gång sade att när ett lag tappar formen så är det naturligtvis inte så att alla spelare gemensamt hamnat i en formsvacka utan att det handlar om att stämningen i truppen inte är vad den borde vara.
När han tog över SS Lazio klickade han snabbt fansens kelgris Giuseppe Signori, en fantastisk striker men en humördödare i omklädningsrummet.
Är nästan helt säker på att Roger Jönsson gjorde helt rätt här, har dom inte rätt inställning så är det bara att ta sitt puck och pack och dra någon annanstans.
Martin:
2013-09-07 16:11:00
Hänger på Mikaels resonemang,

Som chef i det dagliga arbetet där jh jobbar mycket med grupper är inte kapacitet och kompetens allt, speciellt inte erfarenhet,

Inställning och attityd är viktigt och att säga ifrån och ge styrning i rätt läge är kritiskt, så tycker det verkar bra, hade någon gjort detta som manager på andra sidan pölen hade det inte ens blivit ett ögonbryn upphöjt,

Därför är ledarskapet så viktigt, inte bara hockeykunnande...
robin:
2013-09-07 16:11:06
helt rätt såklart, dem ska veta sin plats och få kritik som de ska få, varför ska tränaren gå runt och hålla igen en massa, bra gjort.
Gurkmajomäs:
2013-09-07 17:04:55
Nu är det väl lite så att spelare i allmänhet och transatlanter i synnerhet, presterar betydligt bättre och visar mycket mer inställning i matcher som handlar om att vinna. Träningsmatcher i all ära men där är det en del som glider omkring på en skridsko. Rätt eller fel i det kan det debateras spaltmeter om, jag konstaterar bara min bestämda uppfattning. Sen kan alla prata om att "vi vill vinna varje match" och det är den inställningen man ska ha varje match. Det här brandtalet hade han kunnat haft några omgångar in i serien, om inställningen visar sig vara på samma oacceptabla nivå då. Att kasta saker innan säsongen ens börjar signalerar frustration och kan leda till att en eventuell uppryckningseffekt uteblir om/när den verkligen behövs senare under säsongen.
Kommunen:
2013-09-07 17:42:11
Ännu ett lag byggt på kommunala skattepengar genom efterskänkta kostnader.

Många av klubbarna belånar sig och sen, mer eller mindre, tvingas kommunen att gå in och efterskänka kostnader ofta runt miljonen och ibland många gånger mer ( har hört om ett fall på 150 milj.)

Det lär en gång ha gått så långt att kommunen tvingades sälja en gatsten!

Roligt för kvaliteten på serien men knappast rättvist och hållbart långsiktigt.
Hasse:
2013-09-07 17:57:19
Kommunen jag trodde sånna som du skulle bli portade idiot.
Hdfg:
2013-09-07 19:24:30
Förstår utbrottet helt och fullt. Försäsongen har sett bedrövlig ut! Bra Roger Jönsson!
Kuben:
2013-09-07 20:22:42
De flesta kommuner och andra använder trottoarer och annat i liknande upplägg för att slippa betala s k stämpelskatt. Men det har du väl koll på antar jag som t o m tagit nick Kommunen? Du kanske t o m har dragit fördel av det själv i samband med någon fastighetsaffär?
Henning:
2013-09-07 22:45:36
Så man kan lungt säga att denna serien spelas på gatstensnivå??
Apropå importspelare...:
2013-09-07 23:11:22
http://vikfancentral.se/langt-ifran-nagon-extrem-importsatsning-i-vasteras-sodertalje-karlskrona-oskarshamn-i-topp/

URL: http://vikfancentral.se/langt-ifran-nagon-extrem-importsatsning-i-vasteras-sodertalje-karlskrona-oskarshamn-i-topp/
Over there:
2013-09-07 23:38:13
Tycker han gjorde helt fel. Har man gjort sin läxa rätt så vet man att de flesta transor kickar igång när det gäller. Dom förtar sig inte direkt på försäsongen. Finns såklart några undantag men överlag så vill dom ha nått att lira för. Soares är ett praktexempel på det. Jävligt amatörmässigt av Jönsson tycker jag. Kom in i matchen. Det lär transorna göra när det väl hettar till.
Mattias:
2013-09-09 09:15:39
Over there: Detta var ett genidrag av Jönsson i mitt tycke. Han markerar inte bara för transatlanterna, utan visar även för de andra i laget att lathet inte är acceptabelt. En markör av dess like, bra!
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup