Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Här är det slutgiltliga allsvenska tipset
2013-09-08 12:45:24
Många har efterfrågat det. Och nu tänker jag leverera det.
Det finns få saker man ändrar sig så mycket med, men nu kommer jag inte ändra mig. Så här tror jag att allsvenskan slutar.
Det brukar väl landa någonstans mellan noll rätt till tre-fyra rätta placeringar. I fjol hade jag nog faktiskt fem-sex placeringar rätt. Mest nöjd då med att hitta Södertälje som tvåa, som få andra trodde.

Här är tipset 2013/2014.

1. Djurgården
Kan inte låta bli att imponeras över insatserna i European Trophy. Laget känns sammansvetsat och det känns som där är en riktigt bra harmoni i gruppen.
Spelare som inte kom fram riktigt i fjol, kommer ta kliv i år. Djurgården blir min etta.

2. Rögle
Bortsett målvakterna, så har man en riktigt slagkraftig trupp. Nylander x 2, Lilja, Lindgren, Jacke Johansson. Vi snackar absolut toppklass på denna nivån. Det kan man knappast blunda för när man tippar en tabell. Dessutom ett par riktigt vassa yngre killar i truppen.

3. Västerås
I juli såg jag de som etta. Givet. Men utdelningen på transatlanterna är jag inte lika säker på längre. Men kan inte utelämna Västerås bland de tre främsta. De skulle kunna få ihop någontingt riktigt ruggigt. Nu senaste veckan har Niklas Johansson landat två nya, plus att målskytten Williams har anlänt.

4. Bofors
De ska inte, på något sätt, glömmas bort i toppen. De kommer ta sina poäng, sina uddamålssegrar, och även om man tappat klart mest av samtliga lag, rent kvalitetsmässigt, så kommer det alltid nya. Dessutom finns de här spelarna som varit med i så många år kvar. Bofors blir helt enkelt ett svårslaget lag, i år också.

5. Malmö
Nia i fjol. Nu tippar jag dom femma. Det är fyra placeringar upp och det känns som det rimliga för detta laget. Det finns förvisso en grym kvalité individuellt, men det är skador och 37.5 % av backarna är fortfarande juniorer. Kommer man femma så har man ändå tagit det klivet som Patrik Sylvegård snackar om.

6. Södertälje
Precis som Bofors har man tappat en hel del kvalité. Vem ska sätta passningarna till Fleury är den stora frågan för mig. Har en väldigt tunn trupp och måste anses vara skadekänsliga. Jason Gregoire ser ut att vara en fullträff, så han ska bli kul att se.

7. Mora
De har smugit, och ingen, INGEN har pratat om Mora. Men det finns kvalité i laget på sina håll. Det kan möjligen bli lite tunnt lite här och var, men högstanivån lär vara tillräckligt hög för att hota samtliga lag i serien. Åtminstone på hemmaplan. Snor sista playoffplatsen i mitt tips.

8. Oskarshamn
Det är inte samma harmoni som tidigare. Det är inte det man kan notera utanför i alla fall. Detta älskar givetvis IK Oskarshamn. Att man lyckats undanröja den press man eventuellt haft. Men transatlanterna måste vända, annars blir vintern inte rolig.

9. Karlskrona
Jo, jag tror nog fasiken de kan ta ett rejält kliv. Jag tror på Janne Karlsson som tränare och jag tror att det klart bättre målvaktsparet kan göra en hel del. Tycker det andas en hel del harmoni kring Nick Angell, som ser ut att brinna för det. Han är inte i Karlskrona för att lyfta pengar, även om han tjänar bra. Han vill uträtta något.

10. Björklöven
Sist i mitt tips när de inte hade någon målvakt. De kan mycket väl sluta sist, men det är bara för det är så jämt. Tror dock att de hamnar tia. Det baserar jag på att man dels fått en bra målvakt och dels har man visat upp att man har fått ihop det rätt bra. Man har ändå slagit elitserielag.

11. Timrå
Det blir en enormt tuff smäll för Timrå. Från elitserien, till att antagligen få en rejäl smäll när man, med sitt orutinerade lag, inser hur tufft det kommer vara i allsvenskan. Det ska till en målvakt som står på huvudet, alternativ en monsterutveckling hos alla de yngre killarna, för att man på allvar ska kunna vara med och hota.

12. Troja-Ljungby
Nja. Inte de bästa vibbarna från Ljungby i år. De kommer förvisso bli lika jäkla jobbiga som vanligt hemma i Sunnerbohov, men man kommer även göra sina magplask. I den hårda konkurrerensen, så hamnar man långt ner. Sista platsen för att undvika kval.

13. Asplöven
Fyra dagar innan seriepremiären har man ännu inte gjort helt klart med Luleålånen. Och blir det de relativt orutinerade herrarna man lånade i Umeåcupen, så är det inte helt säkert att man får så mycket förstärkning ändå. Bättre målvaktspar i år, är ett plus. Men backsidan, hur ser den egentligen ut? Och tilltänkta stjärnan, Roland Kaspitz sägs inte ha sett speciellt vass ut.

14. Almtuna
Som alla andra, känns det som. Och det är ju tråkigt. Fast det är ju så i en tabell. Något lag måste vara sist. Och jag tror det blir Almtuna. Det är för många osäkra kort i laget. Ekonomin i föreningen har verkligen satt sina spår.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Listor & rankingar
Match
ojj:
2013-09-08 12:51:30
Ser vettigt ut det där.
GurkOlle:
2013-09-08 12:58:27
Tycker även jag att Djurgården förtjänar att tippas högt. Har imponerat stort. Frågan är dock hur de klarar av spelet i serien. Nu som favoriter.

Rögle är jag mer tveksam till. Tror inte de har trupp nog för att ta en direktplats. Nu är ju Rögle en förening som har en märklig förmåga att lyckas, så jag får nog gardera mig. Topp sju är givet.

Västerås håller jag fortfarande som seriesegrare trots en minst sagt miserabel försäsong. Nu betyder inte en serieseger något speciellt så en tredjeplats vore fullt godkänt. Får Fagervall ihop laget inom de tio första omgångarna, då blir Västerås absolut att räkna med i toppen

Oskarshamn har inte heller övertygat som väntat. Trots en rätt imponerande spelartrupp med en hel del spets. Tror dock på IKO. De tar en direktplats denna säsong. Äckligt tunga blir de att möta, igen:)

Malmö ser ut att ha ett riktigt bra "lag" denna säsong. Tror MIF kommer var med och hota om topp tre.

Det var lite om mina tankar...


URL: http://gurkolle.blogspot.se/
Anonym:
2013-09-08 13:01:15
Malmö måste du ha upp på topp 3 allt annat är kass.
Junior:
2013-09-08 13:03:54
"Tyvärr" tror jag Malmö kommer topp 3. Mif har för första gången på hundra år fått bygga ett LAG utan stjärnor. Det kommer visa sig.

Top tre blir Dif,Mif och Vik.
4-7 Rögle,SSK,Bofors,Karlskrona

13-14 Troja, Almtuna
Anonym:
2013-09-08 13:11:56
Västerås blir 9a . Hahahahahhahhahahah
Djurgården sm-guld 2015! :
2013-09-08 13:12:13
Belive me! Vi är bäst, hata alla bönder!
GurkOlle:
2013-09-08 13:18:04
Glömde kommentera Björklöven. Redan innan försäsongen tippade jag dem som en aspirant för topp sju. Denna uppfattning vidhåller jag. De är en mycket bra nykomling. Ett stabilt lag med ett väl fungerande grundspel. De kommer "nöta ned" många lag i serien och plocka mycket poäng. Speciellt på sin hemmais med stort publikstöd.


Bottenlagen är svårare att peka ut. Almtuna anses givna men jag är inte helt säker. Asplöven ser ut att ha ett betydligt mer komplett lag redan från start denna säsong. Kan det bli en högoddsare? Att lag som Mora eller Troja hamnar i träsket?


URL: http://gurkolle.blogspot.se/
Mjauu:
2013-09-08 13:18:36
Ganska likt mitt eget tips, iaf topp och botten.

1. Djurgården
2. Västerås
3. Rögle
4. Malmö
5. Södertälje
6. Bofors
7. Oskarshamn
8. Mora
9. Karlskrona
10. Björklöven
11. Timrå
12. Troja
13. Almtuna
14. Asplöven
80:
2013-09-08 13:21:49
en bra målvakt gör halva laget.. eller vad det brukar sägas.. så jag tvivlar starkt på att Rögle landar på en andra plats.

Sv: Djurgården sm-guld 2015! ::
2013-09-08 13:23:56
Det "bonnigaste" jag har läst någon skriva på detta forum.
Anonym:
2013-09-08 13:27:41
Djurgården är överskattade, inget eget spel utan kör på kontring ochlite mål i pp.
Dom kommer inte top tre när dom nu ska föra spelet och skapa egna chanser.....
Chilly:
2013-09-08 13:29:03
Kan köpa att Almtuna tippas sist. MEN då vill jag se lite mer kommentarer som åtminstone liiiite visar att man satt sig in i spelarmaterial, organisation, tränare, målvaktspar än vad Johan visar i sin "analys". "Osäkra kort" i MrMadhaws värld känns lite som att han inte hört talas om spelaren ifråga tidigare.
Anonym:
2013-09-08 13:31:27
Kul att rögle hyllas, dom tar över stämpeln som köbelag med en massa föredettingar som vill höja sin pension!

Hade malmö värvat lilja och nyllet hade det varit spott och spä!
Anonym:
2013-09-08 13:54:23
Verkar bara tas hänsyn till vad som värvats in av "experterna", ej vad som tappats från varje lag. Förutom SSK då där alla är rörande överens om dom har har gjort jättetapp i bla Djuse och Lööv (16 poäng tillsammans). Vi som såg alla ssk matcher kan konstatera att båda dessa gjorde det mycket bra förra året (med tanke på förväntningar), men att prata om dessa 2 som "jättetapp", ja då kan man inte mycket hockey.
Att DIF få favoritskapet gör mig ingenting, men att DIF tappat ca 160 poäng enbart från forwards som gått vidare eller slutat tas det inte mycket hänsyn i tipsen. Utan DIF har gjort det smart, och värvat en hel kedja från div 1 bla och den ska enligt rykten hålla "hög" klass i AS. Att ingen AS-klubb tänk på det genidraget tidigare, en hel kedja istället för enstaka spelare som gjort 70-80 poäng per säsong i div 1.
Dållig:
2013-09-08 14:00:39
Jävla Johan han kan fucka upp sig i röven den jävlen dålig tabbel
Anonym:
2013-09-08 14:03:02
lär dig tippa johan feg e du som inte vågar sätta mif högra upp bara för du ska bli as glad om ni blir 2:a och skryta.. vet hur ni funkar!! så här slutar topp 3 1,dif,2:a vik 3:a mif,4a: oskarshamn,5:a rbk! där har ni de bästa tipset
Mikael:
2013-09-08 14:10:47
Tror många blivit förledda av Djurgårdens insatser på försäsongen mot utländska lag.
Allsvenskan är någonting helt annat, alla lag vill slå dem och hur roligt tycker dom det är att möta Asplöven, BIK, Mora borta en kulen Novemberkväll egentligen?
Att Djurgårdarna är med i racet för topp tre är dock ganska klart men någon säker kvalserieplats ger åtminstone jag dom inte.
Tror också att Almtuna klarar sig bättre än vad många andra tror, dom har i Hanses en av seriens bästa målvakter och deras backbesättning är större och starkare än tidigare säsonger.
Mjauu:
2013-09-08 14:11:11
Det är ingen klyscha, Hockeyallsvenskan känns verkligen jämnare än någonsin. Är nog tio av lagen som skulle kunna knipa en kvalserieplats utan att det skulle vara någon större skräll. Alla lag kan och kommer slå alla. Det kommer handla om vem som kan hålla en jämn nivå, hålla sig skadefria och vinna sina hemmamatcher. Sjukt ovisst och jag är sjukt laddad, släpp pucken!!!
mike0:
2013-09-08 14:28:36
puss älskade mikael, va duktig du är älskling
Andersson # 66:
2013-09-08 15:36:49
Och Djurgården hypas pga en försäsong. Att folk aldrig lär sig?

Vänd hur mycket ni vill på European Trophy eller Nordic Trophy eller vad skiten heter, det är inte seriespel.

Fullständigt övertygad om att de inte slutar etta. Tror inte ens de tar en topp 3.

Kommer få slåss där bakom med ett gäng andra lag.
Gösse:
2013-09-08 15:57:13
Håller med Andersson att bara för man går bra i European Trophy
så betyder det inte alls att man går bra i serien. Det har ju malmö fått erfara. Så jag tror inte Djurgården som etta men jag tror dom slåss om en plats i topp tre tillsammans med Rögle Västerås sen tror jag att Bofors och södertälja, Malmö kan vara med och slåss om topp tre.
Anonym:
2013-09-08 15:58:38
Sen är det som vanligt (varje säsong) glöms något lag bort som kommer vara med i toppen och något lag kommer floppa. Alla tippar Djurgården, Rögle och Västerås i toppen, det är 100 % säkert att det inte blir så då. Kanske att två av de här tre lagen kommer topp 3. Min spontana känsla säger dock att DIF blir riktigt jävla vassa, Rögle är ju favoriter och har ett bra lag på papperet, samma med Västerås. Men Bofors, Södertälje o framförallt Malmö kan alla vara topp 3. De här tre lagen kan alla till och med vinna hela serien! Finns säkert 6-7 lag som kan vinna. GRYMT häftig säsong o se fram emot! JAG LÄNGTAR.
Mike :
2013-09-08 15:59:27
Ta European Trophy för vad det är. Till syvende och sist handlar det om en träningsturnering där lagen förbereder sig/experimenterar och testar spelare.
A Asp:
2013-09-08 16:20:14
Ännu en fundering kring kommande säsong...

Vik floppar. Mora smyger in topp tre. Dif vinner överlägset.
Mitt älskade SSK är klenare än någonsin. Kan gå helt åt helvete...
A Asp:
2013-09-08 16:33:16
1. Djurgården
2. Mora
3. Rögle
4. Västerås
5. Malmö
6. Karlsskoga
7. Karlskrona
8. Björklöven
9. Timrå
10. Södertälje
11. Oskarshamn
12. Troja
13. Almtuna
14. Asplöven
Morwin:
2013-09-08 16:39:39
Ja för att spela mot lag som har 10-20 miljoner mer i spelarbudget och vinna är inget att hänga i julgranen? ni är verkligen ute o cyklar, alla lagen ser detta som en tävling och vill vinna. Så nej man ser inte detta dom en chans att prova kedjor. Dif kommer som sämst 2a i år efter ett västerås som visar att dem åter igen ej kan odla egna talanger
Anonym:
2013-09-08 16:46:17
Målvaketrna brukar spela en stor roll i en serie, så grattis SSK.
Jocke:
2013-09-08 16:50:43
Tror ändå att Björklöven får det jobbigare än vad de kan förvänta sig. Visst svårslagna hemma, men det gäller att de första 10 matcherna hänger med, annars extremt tufft.
På försäsongen så har Oskarshamn varit katastrofala, men kommer att vara med på kvalplats och kanske till och med hamna på en 4-7 plats.
Karlskrona kommer att överraska ordentligt tror jag. Kan mycket väl knipa en kvalplats.
Asplöven och Almtuna spelar negativt kval där Almtuna klarar sig kvar.


1. Djurgården
2. Rögle
3. Malmö
4. Västerås
5. Södertälje
6. Karlsskoga
7. Oskarshamn
8. Mora
9. Karlskrona
10. Timrå
11. Björklöven
12. Troja
13. Almtuna
14. Asplöven
Anonym:
2013-09-08 16:50:58
Sen tippas DIF högt pga et, får se när serien startar, då är de lag som Almtuna, kna, Mora, Bofors man ska möta och inga storklubbar som inte går för fullt på en försäsong och som DIF gör allt för att slå. Kolla bara på SAIK, Sveriges bästa lag som inte ens är med, hur seriös är den turneringen. Med dessa resultaten kan man då också säga för er som går efter försäsong att DIF hade varit slutspelslag i sHL om man bara kollar på försäsongen men i verkligheten och när allt börjar så säger den något helt annat.

Dom ligger inte i AS för inget, missade till och med KS förra säsongen.
Muz:
2013-09-08 17:59:04

Västerås
Djurgården
Södertälje
Rögle
Mora
Malmö
Bofors
Björklöven
Timrå
Oskarshamn
ASPLÖVEN
Almtuna
Karlskrona
Troja
JCH:
2013-09-08 18:00:16
Mycket spott o spe på dig Johan, men det märks att du kan det mesta om spelarna! Dock har jag svårt att se Rögle så högt upp, mkt orutin varvat med för "mkt" rutin (läs over the hill), nej jag tror på 6-7e plats. Det finns många bra och svårspelade lag som kommer att brunka sig till topp 4.
JCH:
2013-09-08 18:00:16
Mycket spott o spe på dig Johan, men det märks att du kan det mesta om spelarna! Dock har jag svårt att se Rögle så högt upp, mkt orutin varvat med för "mkt" rutin (läs over the hill), nej jag tror på 6-7e plats. Det finns många bra och svårspelade lag som kommer att brunka sig till topp 4.
A Asp:
2013-09-08 18:06:58
Viktigt att ha bra målvakter. Det är väl kanske där Dif inte riktigt är på tå.

SSK är inte att gratulera i målvaktsfrågan. Idoff är inte att lita på. Kul kille...

Niklas Lundström är oprövad. Hoppas att han tar förstaspaden och utvecklas med det ansvaret och det förtroendet det skulle innebära att vara förstakeeper.

De målvakter som kommer att göra skillnad är Rögles Brandon Maxwell.

Erik Hanses kommer nog också bidraga till att Almtuna slipper Div 1-kval. Kanske de spelar sig till en mittenplacering?

1. Djurgården
2. Mora
3. Rögle
4. Västerås
5. Malmö
6. Karlsskoga
7. Karlskrona
8. Björklöven
9. Timrå
10. Södertälje
11. Almtuna
12. Asplöven
13. Oskarshamn
14. Troja
Jonas:
2013-09-08 18:09:31
Johan m.fl// Varför sitter ni och tippar en tabell när solen skiner ute. Ni kommer förmodligen att ha några rätt, men även en blind höna hittar frön ibland.
018:
2013-09-08 18:16:47
Älskar att vi tippas sist! Tack vi har NOLL press på oss!
Sefan:
2013-09-08 18:24:53
Håller inte med tycker Malmö kommer bland topp 4

1 Djurgården
2 Västerås
3 Rögle
4 Malmö
Jonas:
2013-09-08 18:54:46
Hej Johan, hoppas du kan hjälpa en vilsen Rögle-själ?
Visas Rögle-Södertälje på torsdag på mågon tv-kanal eller på webben? Stort tack!
SSK:
2013-09-08 18:57:41
Tälje går först!
Trojan:
2013-09-08 20:14:27
Vi i ljungby tackar och tar emot, perfekt att få slå ur underläge, de är troja riktigt bra på ;)
jadu..:
2013-09-08 21:41:51
1. Djurgården
2. Västerås
3. Rögle
4. Malmö
5. Södertälje
6. Karlskoga
7. Oskarshamn
8. Björklöven
9. Timrå
10. Mora
11. Karlskrona
12. Asplöven
13. Troja/Ljungby
14. Almtuna
Bertil:
2013-09-08 21:46:22
Va sadu Jadu? DIFdu? Sendu Jadu, dudu väntadu till torsdag. Dådu Jadu. DIFdu sistdu.
Hygge:
2013-09-08 22:22:31
Ska djurgårn vara så bra i år utan Fredrik brembärg och dom andra gammla rävarna tror nog djurgårn blir eTt mitten lag
Löven:
2013-09-08 22:31:55
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5VZbmOQjqs
sådär såg det ut på försäsongen kommer bli mycket jobbigt för lag att komma till umeå ! FörevigFöralltid Björklöven !
Olle:
2013-09-08 23:09:16
Löven: Nu är du allt lite missvisande. Att påstå att en matchbild från Löven mot SAIK ger knappast en representativ bild av hockeyUmeå i normalläge... :)

Dock kommer vi bära fram vårt kära Lövengäng!
topp 7 i år!:
2013-09-08 23:21:28
1.Rögle
2.Djurgården
3.Västerås
4.Karlskoga
5.Malmö
6.Oskarshamn
7.Björklöven
moggelito:
2013-09-08 23:26:46

Nog för att jag vill att RBK ska hamna så högt som de flesta tror men jag tror inte alls på det. Målvakterna alldeles för darriga och Lilja alldeles för långsam. Därtill en fullständigt hopplös tränare... nä, i bästa fall en playoffplats efter tränarbyte strax efter jul.
löven:
2013-09-09 00:29:03
Olle: jo men det där kommer vara standar nu i allsvenskan:)
dif_henkan:
2013-09-09 00:50:13
mycket kunska i dessa kommentarsfält...

Tack johan för en bra blogg, ska bli skönt när folk ej kan vara anonyma när de ska kommentera här inne.
Ej överskattade:
2013-09-09 01:43:37
De som säger "bara för att det gick bra i European Trophy..." eller DIF är överskattade osv, vad sjutton pratar ni om? Om man är ett lag som har övervägande juniorer, en del som inte ens spelat i A-laget tidigare, en lina från Div1 och möter lag som har en lönebudget på minst 20 miljoner (de tyska och schweiziska lagen hade över 30 miljoner) än DIFs 12 miljoner. Förstår ni skillnaden på spelare det blir med de löneskillnaderna? Att då komma och säga att DIF är överskattade som bara förlorar 1 match på full tid mot de här klasser bättre lagen. Det är som om Almtuna skulle spela mot HV eller SAIK i 8 matcher och bara förlora en full tid. För er kanske det varit försäsong, men för DIF började tävlandet redan i ET.

Men det ska bara vara så jäkla svårt att berömma DIF när de gjort något bra, just bara för att det är DIF. Hade det varit ett annat lag som krigat mot topplagen i Europa och tagit sig till slutspel hade det haglat beröm över. Men bara för att det är DIF är de överskattade. Undrar om ni märker själva hur trångsynt ni tänker
kent70:
2013-09-09 07:24:40
1 Västerås
2 Bofors
3 Södertälje
4 Rögle
5 Djurgården
6 Mora
7 Malmö
8 Timrå
9 Oskarshamn
10 Troja
11 Björklöven
12 Karlskrona
13 Asplöven
14 Almtuna

Den här serien kan sluta hur som helst. Dom 7 första i serien kan alla byta plats med varandra. Så svårtippad tycker jag att allsvenskan är
Anonym:
2013-09-09 08:17:36
Bremberg kunde ju knappt åka skridskor förra säsongen. Dif vinner serien överlägset denna säsong
Anonym :
2013-09-09 09:24:25
Löven kommer vara topp fem !! Läs gårdagens aftonblad ...Vi börjar med att slå Malmö hemma på torsdag .
Andersson # 66:
2013-09-09 09:26:23
Till dig som hänvisade till att det är bra lag DIF möter i ET, visst är det så, inget snack om det.

Men FORTSATT, det är en träningsturnering, visst är det bra och vinna men det är inte samma liv och död som i en ordinarie serie.

Finns inget lag i denna serie som kommer vinna något överlägset, påstår man det så saknar man verklighetsförankring.

Men visst, de andra lagen tjänar ju på ifall DIF blåser upp sig själva, de får bara än mer tändvätska inför mötena även i år.

Det där känner ju vi i Malmö till rätt väl.

Tror för övrigt inte vi har något med topp 3 och göra heller. På förhand tippar jag oss 6:a
MIT:
2013-09-09 10:20:06
Så det är alltså fel att tippa DIF 1a med motivering att man inte kan dra någon slutats av ET? Men då kan man ju inte sätta något lag 1a eller ska sånt här bara grundas på teori om hur spelare ser ut på pappret?

Jag säger inte att DIF kommer 1a, det är skillnad på försäsong och serie och det är skillnad på ET och AS. Men Vilka lag går in 110% på försäsongen? Vad säger att DIF ens gjort det?

DIF har ändå mött lag med spelare som håller högre klass än allt man kommer möta i AS. Visst det kommer brunkas mer i AS men DIF är inte nykomlingar i serien iår, man vet mer vad som väntar och de flesta spelarna är tillskillnad från äldre trötta och mätta föredettingar införstådda med att det kommer krävas jobb.
JanneH:
2013-09-09 12:28:37
Tippar man KHK före Timrå då kan man inte mkt om hockey ovanför Göta land inte
RBK - fan:
2013-09-10 14:18:00
Hej Johan.

Tyvärr finns här en massa mindre begåvade, som skriver därefter..

Tycker du ska göra som Aftonblaskan.

Facebook konto för o kommentera här.
Du gör ett ypperligt jobb och är en riktig mullvad, att få reda på fakta. Fortsätt så Johan !

Kenta Jansson:
2013-09-10 14:29:01
Andersson # 66: Är du så naiv att du tycker att djurgårdarna "blåser upp sig själva" som du uttrycker dig. Jag har följt alla lagen i AS under försäsongen(håller själv på HV) och det är inget lag i AS som imponerat så mycket som djurgården. Är det fel då att fansen är glada över att se ett bra lag igen. Jag ser inte många ställen deras fans går över styr för det, mer andra fans typ du, som inte klarar att deras lag blivit starkare och mer kämparlag. Det här året har inte djurgården gubbarna kvar, som de alla kände ångest över att åkt ner, utan idag är de ett lag juniorer och div1 killar som är jäkligt glada över att fått den här chansen och kommer inte deppa ihjäl sig om de inte går upp. Den typen spelare är "farligare" att möta än ett gäng meriterade veteraner från SHL som desperat försöker slå sig tillbaka. I SHL hoppas de flesta få tillbaka djurgården (förutom några gaphalsar i medias forumspalter som inte klarar av andras framgång). Mycket tack vare vår långa historia ihop men också fansen, att få en motståndarkraft när det gäller fans som sjunger och som inte rymmer en fjärdedel av bortaklacken.
oskar andersson:
2013-10-09 17:54:34
lätt att tippa på förväg men inte många rätt bland er tippare därute!
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup