Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Meijer tillbaka av de skadade
2013-08-26 12:17:47
Det är fortfarande ganska hög skadefrånvaro på Malmös träningar.
Tog beslutet att dra ner på träningen under förmiddagen för att kolla frånvaron.

Av de fem som var borta sedan tidigare så är en av de tillbaka i träning, nämligen Sebastian Meijer. Det innebär frånvaro på Teemu Kesä, Calle Andersson, Henrik Hetta och Mattias Persson, alltjämt.
Dessutom gick Robin Alvarez av träningen ganska långt före alla andra. Vågar dock inte svara på hurvida det är en skada. Han fullföljde i alla fall inte träningen.
Fullföljde, gjorde däremot Ludvig Rensfeldt. Han fick en smäll och fick kylas med ispåse. Han såg ut att ha rejält ont, men han genomförde träningen sedan utan större besvär, så vi får anta att det är lugnt.

Calle Andersson var förresten på is. I träningsoverall, och med handen i gips.
Såg väldigt sugen ut, men det får ta den tid det tar där, helt enkelt.

Därför blev det också en väldig röra vad gäller femmor och annat. Vi avvaktar till slutet av träningsveckan, innan vi konstaterar vilket lag man tänker ställa på benen nere i Tyskland på lördag och söndag.
Idag tränade Filip Windlert från Pantern och Viktor Wahldén från J20 med laget. Båda backar. På anfallssidan fyllde Carl Söderberg och Björn Svensson upp.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Träningsrapporter
Match
Marcus N:
2013-08-26 15:52:32
Johan!!!! Hur är det med Björn Svensson?????? Försöker man plocka in han??????? Tänker att vi har 12 bra forwards + 2 try out / junior och vi kommer ju ha skador på forwards under säsongen tror inte att Blomberg, Bau Hansen pallar att spela så bra som dom gör nu en hel säsong?????
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup