Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Fy fan vad trött jag är på skiten
2011-06-03 00:11:41
Fy fan vad trött jag är på allt jävla trams som håller på i kommentarsfälten.

Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja.

JA, Stefan Nyman har värvat sex spelare med ett förflutet i Södertälje.
JA, det är ingen hemlighet att vissa spelare spelar i klubbar för att man har ekonomiska förutsättningar.
JA, Malmö kallas för MSK, SSK Syd, SSK 2.
NEJ, det blir ingen bättre nivå för att man munhugger mot detta.
JA, man får lov att tycka saker. På en nivå man kan stå för.
NEJ, jag bryr mig inte ett dugg om ni tycker jag är en idiot.
JA, Sunken provocerar och tycker Rögle är skit.
NEJ, nivån blir aldrig bättre för att man hugger tillbaka på det.
JA, alla tycker inte om alla lag.
NEJ, alla är inte överens om vilket lag som har det bästa laget på pappret.
JA, ibland kommer det in småbarn som håller en låg nivå.
JA, det går alldeles utmärkt att bara ignorera.
JA, jag är trött på att behöva hota med moderering.
NEJ, detta ska inte behövas egentligen.
JA, nu slutar vi upp med allt förbannat trams.

Tänk nu efter när ni skriver.
* Tillför det jag tänker skriva något till debatten?
* Vill någon verkligen läsa det jag tänker skriva?
Två enkla grundregler att följa.

Så, perfekt. Alla överens, då går vi efter dessa tankar nu.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Match
Malmöhenrik:
2011-06-03 00:19:31
MYCKET bra skrivet Johan Keep upp the good work.

Dessutom skall vi inte glöma att det en gång i tiden värvades en hel del spelare från FBK, och det slutade jub rätt bra till slut vill jag minnas :-)
Stein:
2011-06-03 00:22:18
Bra skrivet johan.Tycker du har en grym blogg men har tyvärr slutat läsa kommentarer då jag i början tyckte de var intressanta men idags läget tenderar de med att handla om något helt annat oftast rögle, SSK, eller Malmö.

Det är ju lite trist när man som jag håller på Örebro, som det i stort sett är knäpptyst runt nu.

Man undrar var alla de ryktade 1000 NHL matcherna tog vägen.

Man funderar på varför inte Mcgrath, Lundbohm mfl. inte hamnade i Örebro.När jag nu inser att jag försöker kapa det till en Örebro tråd så väljer jag istället att tacka för en grym sida.

Samt önskar dig lycka till i framtiden du har skaffat dig en trogen läsare i Örebro.

Sp00ker:
2011-06-03 00:33:24
Håller med föregående talare... Bra skrivet och tack för en rolig och intressant blogg! Vi låter säsongen tala för oss och ser hur det går :)
jocke:
2011-06-03 00:46:39
Dags för krav på facebookinloggning vid kommentering?
Isak:
2011-06-03 00:47:36
Känner också att man blir helt knäpp i huvet av alla kommentarer. Låt matcherna tala, när de gör det.
Isak:
2011-06-03 00:48:10
@Jocke - JA!
Andreas:
2011-06-03 00:50:27
Härligt Johan, bra skrivet :)/Andreas HV-fans
Johan:
2011-06-03 00:54:13
Alla vill inte vara medlemmar på facebook.

Överväger exempelvis själv att strunta i facebook då det bara sprids en massa virus där.

Men god idé.

Ska nog ställa som krav på min leverantör att man måste skapa någon form av registeringssystem.

URL: http://mrmadhawk.se
Nisse Leksand:
2011-06-03 00:56:56
Många hockeyälskare är vi, som inte hade betong i sandlådan, som håller denna som en av de allra bästa sajterna vad gäller hockeyallsvenskan i stort.Fortsätt med det!
Jumper:
2011-06-03 01:01:47
Det går nog aldrig att kommma ifrån alla dessa skräpkommentarer på bloggar eller forum. Tyvärr.Däremot tror jag att anledningen till att skräpkommentarerna kommer mer frekvent just nu beror lite på det som skrivs i bloggen.Som Leksing vet jag exakt hur det känns att leva med den hybris Malmösuportrarna har just nu. Jag vet också att man som hängiven supporter alltid tror, eller låter sig tro, på det som ens klubb håller på med.Jag trodde att Leksand äntligen hittat rätt med Strumpan. Och senare när Nyman gled in i föreningen i en väldigt diffus roll intalade jag mig själv att även det var fullt naturligt och att den ledningen vi hade skulle vara det som tog Leksand tillbaka.Kvar står vi med kontrakt som höll på att sänka LIF i konkurs.Jag förstår att du, Johan, tror stenhårt på det här. Det måste du ju. Det är det fullt naturliga som supporter. Och jag vet hur det känns att hamna i den där hybrisen då man ser att varenda spelare är en helt naturlig värvning. Jag har läst inläggen om Axelsson och Umicevic. Jag förstår att du trodde att det var möjliga värvningar. Det hade jag också gjort, i kölvattnet efter Belfour.Däremot har jag, till slut, insett att man aldrig kan veta när laget hittat rätt. Jag tror självklart på LIF i år igen. Det blir ju så tråkigt annars. Att gå in i en säsong utan förhoppningar är ju värdelöst.Men!Det som har gjort att jag, och säkert många andra, har återkommit till din blogg är att du på ett så enormt objektivt sätt kunnat kommentera både Malmös, men även andra lags verksamhet.Något jag nu tycker du helt har tappat. Tyvärr.Ditt inlägg när du länkade till Winnbergs(eller vad han heter) inlägg om att det även finns sex leksingar i Brynäs tycker jag visar på ett behov att försvara det Malmö håller på med. Ett tecken på en fundamentalism som jag tycker du på ett så bra sätt lyckats hålla dig ifrån förut.Och för att kommentera sakfrågan om sex leksingar i Brynäs så har ju inte dom värvats dit under två månaders tid, efter att man värvat dit två gamla leksingar in i ledningen.Som slutsats så vet jag hur laddade ni MIF-supportrar är inför säsongen. Och att ni redan börjar fantisera om festen när sista kvalmatchen är lirad.Men jag skulle inte vilja vara i era kläder när Stenbeck drar sig ur och ni sitter med en uppsjö långa, lukrativa kontrakt till spelare som inte bryr sig nämnvärt om det som ligger er varmast om hjärtat.God natt!Jerry Hermansson:
2011-06-03 01:14:27
JumperSkillnade på Stenbeck och Ejendal är att Stenbeck äger mer eller Mindre Malmö Redhawks (På gott och ont) och inte bara lägger in pengar för skojs skull han (hans jurister)har på något sätt räknat ut att detta på sikt kan bli en vinst för han med denna investering, kanske bara vinst i publicitet och där har han ju redan lyckats.Missionary Man:
2011-06-03 01:21:42
Skoj med all debatt på denna sida, även om en del kommentaren håller mycket låg nivå. Också spännande att så många tycker till, vilket tyder på att Malmö Redhawks engagerar. Ju fler upprörda kommentaren, desto mer myser jag :)
Winnberg:
2011-06-03 01:24:05
Sakfrågan i mitt inlägg kring alla SSK:are som värvats in sedan Nyman tillträdde som Sportchef handlade om att det helt plötsligt gnälldes på att spelare som varit med om att spela Södertälje ur högsta serien nu inte alls var intresserade av att stanna kvar och hjälpa föreningen upp igen.Tanken från min sida har aldrig varit att skylla ifrån sig, utan att istället försöka ge en något mer nyanserad bild och att inte se allt som svart eller vitt. Vi ska trots allt inte glömma det faktum att såväl Strömberg som Nyman en gång i tiden inte ansågs önskvärda i SSK.Jämförelsen med att det finns en del spelare med förflutet i en specifik klubb även i andra svenska föreningarna var i ärlighetens namn kanske inte helt klockren, men det belyser trots det att Malmö knappast är något unikum. Om detta sedan är rätt väg att vandra får framtiden utvisa.

URL: http://redline.webblogg.se/
AllanK:
2011-06-03 01:30:00
Tjenare,

Bra skrivet.

Själv läser jag bloggen varje dag pga ditt brinnande hockeyintresse och förmågan att hitta alla rykten och nyheter först av alla. För min egen del kan du lika gärna stänga av kommentarsfunktionen eftersom de faktiskt inte tillför något till bloggen, bara en massa trams och påhopp.När det gäller satsningen som ni nu gör i Malmö så är det ju skitkul och någonting som kommer att öka intresset för Hockeyallsvenskan och Kvalserien vilket gynnar alla klubbarna och hockeyn totalt i Sverige.Så trots att jag är Leksing :-) så önskar jag er lycka till med satsningen i Malmö och ser fram mot ytterligare en säsong med intressant läsning i bloggen.
Redhawk från bohuslän:
2011-06-03 02:05:52
Finns det någon som kan tala om vart dessa spelare finns som totalt nonchalerar om de får pengar eller inte bara de får spela i en viss klubb.Har många glömt att både talang och kvalitet kostar idag otroliga summor pengar. Babyhawks kom av en ekonomisk kris i klubben och skulle inte ha inträffat om det fanns pengar till löner osv..Att Nyman väljer många spelare från sitt gamla lag är inte så förvånande, han vet vad han får utan några otrevliga överraskningar plus att dessa spelare är ju elitseriespelare eftersom de spelade i den serien förra säsongen, utom Kollar och Linus Klasen som faktiskt spelade i en ännu högre nivå med AHL/NHL.Man måste ha ett bra fundament för att börja bygga vidare och dessa tycker Nyman är just det.Glöm inte att hockey är big business nu för tiden och pengar behövs för att hävda sig.

Vipera:
2011-06-03 05:07:48
En förträfflig mångsidig och i många fall objektiv blogg som ökar intresset för lilla elitserien (naturligtvis även för ES)

Bra så.Tyvärr finns många som inte har kunskap utan bara följer mängden

i sina inlägg därav pajkastning.Sen en uppmaning till alla som har hybris pga den peningslakt som nu genomsyrar er förening. Läs nicket Jumpers inlägg och betänk att ex Klasen inte har någon klausul i sitt kontrakt.De som lär komma in som "kanoner" lär säkert ha liknande upplägg.

Hoppar Stenbäck av tja vad blir det då av det hela ?

Försök tänk längre än näsan räcker.
Liffe:
2011-06-03 06:28:57
@Jumper o ViperaDet är mycket läsvärt det ni har skrivit,och just det du Jumper har skrivit så känner jag samma vibbar pga att man är Leksing. och har upplevt det du skriver!!Johan:Det är en jäkla sten som har kommit i rullning med div. pajkastning både hit o dit och det gynnar igen här på bloggen.Men tycker även att du har fått stenen att rulla fortare med div saker du kommenterat/skrivit!Sen finns några omogna sk försvarsadvokater här på bloggen som inte tål att höra ett ont ord om Mif.ingen nämnd ingen glömd!!!Hoppas den här hybrisen lägger sig snart bland många Miffare så kanske bloggen återgår till det "normala" igen.Annars tycker jag att du gör ett jäkla bra jobb Mrmadhawk!!
Tysken:
2011-06-03 06:37:09
Några må ha fått hybris, men tror ni två före mig verkligen att det är där det brister? Eller är det dom dagliga 100 inläggen om dom tre(!) spelarna som vi har värvat från SSK? Som by the way verkar ha blivit hela Sveriges klubb den senaste månaden..?! Köpelag, Hugohawks och allt vad ni förlustar er med rör mig inte, utan dessa ständiga faktafel och direkta lögner här inne!
Prins El'i ef:
2011-06-03 06:48:05
Stein //Du behöver verkligen inte be om ursäkt för att du, som du säger, "försöker kapa det till en Örebro tråd" då det är just sådana individuella, preferensstyrda, vilt demokratiska initiativ som behövs för att få levande, informativa kommentarsfält - ett värdigt hockeyforum helt enkelt - där det inte snöas in på ett eller några få lag vilket alltsomoftast slutar med samma gamla floskler, debatter som varken är givande eller leder någonstans. Det finns en punkt där inte så mycket mer kan sägas i varje enskilt ämne - och där vi alla borde tiga och bara vänta på matchstart. Sen får spelet tala.
dasnail:
2011-06-03 06:53:25
Man kan även använda google för inloggningar (openID kallas det) samt hotmail mm.

Anders:
2011-06-03 06:57:42
Tack !

Kanske man vågar hoppas på att dagisinläggen slutar nu då!Malmö får värva vem dom vill, och i dem spelarna man värvar med

SSK bakgrund , ja då vet man precis vad man får !

Tänk om alla de förvärven varit på måfå , och 1 hade lyckats

.. då hade man stått där med 5 st som man inte velat ha men ändå

hade kontrakt ! Självklart ingen garanti att dom ska lyckas nu

men förutsättningarna är klart bättre :)1 målis, 1 back o 2 forwards ska in .. Ska bli spännande o se vad d blir!

URL: http://httläggning
Thomas:
2011-06-03 07:19:42
Våga vägra facebook säger jag bara! Så snälla johan, ha inte någon jävla facebooksinloggning!
Jussiforever (VIP):
2011-06-03 07:32:00
Svårt att bli av med alla skräpinlägg. Tyvärr finns det nog ingen optimal lösning. Om det införs inloggning är risken stor att man tappar folket som skriver 1-2 inlägg om året men på dessa kommer med väldigt värdefull information ang nyförvärv osv.@Vipera (för övrigt trevligt att du hittat hit!)

Stenbeck puttar in pengar i tre år. Det finns det avtal på. Inga kontrakt är skrivna längre än så. Inte än sålänge iaf.

Jussiforever (VIP):
2011-06-03 07:37:32
Finns ju möjlighet att stänga av ip-adresser under en period. Hur det fungerar i praktiken vet jag inte, kanske blir det för mycket jobb? Dock ett alternativ. Ingen facebook, tack.
Mikael A:
2011-06-03 07:41:02
Som leksing i S-vall kan jag bara hylla den här bloggen.

Är inne på den flera gånger per dag och tycker det är kanon att det inte bara är MIF-vinkling på den.Keep up the good work, säger jag.
Pär O (leksing):
2011-06-03 07:43:29
Bra skrivet Johan!!!

Fattar att alla dessa "hockeyälskare" orkar hålla på med sin sandlådenivå.

Vi är som sagt många som håller på andra lag som är in och läser denna blogg pga att DU är saklig,påläst och har ett otroligt brett kontaktnät.Du är först med många övergångar och rykten vilket gör att man är in flera gånger per dygn och läser med stor spänning.Nej fortsätt jobba på som du gör,för det skänker glädje till alla oss som håller på olika lag i HockeyAllsvenskan!!!Mats Bödker nära Leksand enligt Dalarnas Tidningar.
Mats:
2011-06-03 07:46:50


Även om jag tycker det hånet om SSk2 osv är fånigt och jag hellre läst om annat så undrar jag samtidigt lite att ni reagerar så hårt på det eller på att ni får utstå et visst hån för Stenbeck. Ni har ju sålt ut föreningen till Stenbeck och gett Mr SSK fria tyglar. Vad förväntar ni er? Klart sådana kommentarer kommer som ett brev på posten och till viss del så är de ju välförtjänta. Kanske det som gör det jobbigt? Blir lite som någon tonårstjej som gjort något dumt och sedan förnekar allt och tycker de som något inte står rätt till är genomonda.
Rob H:
2011-06-03 08:10:13
Bra Johan! Skönt att du berättar hur du känner det, även om det var i "elfte timmen". Jag tillhör dem, tyvärr, som ibland dragits med i sandlådesnacket, även om jag försökt undvika det så går det helt enkelt inte att ignorera ibland! Lika mycket som man vill försvara sin familj mot lögner o skitsnack, så vill man försvara det lag man håller högst, så är det ju, och det är därför man ibland provoceras att svara på vissa idiotinlägg vissa gör. Jag lovar att inte låta mig dras in i sådant mer, och tror fler tycker som jag, och därmed kan vi få upp nivån betydligt högre upp här hädanefter!
Prins El'i ef:
2011-06-03 08:13:03
Dessutom kan personliga inlägg fungera inspirerande för blogginnehavaren och i tider av nyhetstorka ge upphov till nya trådar. Goda inlägg av lätt off topic-karaktär håller bloggen levande. Precis som maniskt ältande och obegåvat trams riskerar att ta död på den. Först slutar folk att läsa kommentarerna, och sedermera också huvudinläggen (eftersom läsarna förlorar respekten för hela bloggen). Det är ingen överdrift att som Isak säga att "man blir helt knäpp i huvet av alla kommentarer". Gå bara in på Sportbladet t.ex och läs kommentarerna: som att stiga ner i ett träsk av obegåvning. Sysslolösa individer som sveper iväg floskler som aldrig föregåtts av egentligt tänkande. Man blir illa berörd å mänsklighetens vägnar; och till sist på mördarhumör - vilket kommer krypande - när det är ständiga attacker av mest sinnesslöa art på ens älskade objekt. Ett skäl till att många Leksingar och Moraiter sorgfälligt undviker dt.se som under stora delar av året tangerar nivån här när Malmö- och Röglehaters triggar igång varann till nya lågvattenmärken.
Urinsten:
2011-06-03 08:18:22
Det är synd att nivån sjunkit så på kommentarerna. Tidigare var det mycket intressanta saker som kom fram där, numera är det samma sörja som på Aftonbladet och liknande siter.
Marty:
2011-06-03 08:21:30
Facebook inloggning hade helt klart varit det absolut bästa. Lägg till en "gilla" knapp också ;)

Och för din upplysning Johan så sprids inte virus på facebook. Det sprids via länkar som går utanför facebook som folk är dumma nog att klicka på.

Lika dumt som o klicka på rutorna som brukade komma upp förr "Grattis du är besökare 1000000 och har därför vunnit 1000000 kronor. Klicka här för att få dina pengar."Om man inte "vill" ha facebook kan man ändå registrera sig. Den ända uppgiften man behöver ange är sitt namn. Vill man inte ha 1000 vänner eller bilder så behöver man inte det. Kan inte se problemet med detta.
poddy:
2011-06-03 08:23:26
Mycket bra skrivet johan!! håller med dig på alla punkter till 110% /Rögle fans
Jim:
2011-06-03 08:23:30
Till att börja med går de väl o slänga ut fjortisarna som kommer in o postar sin url i varje inlägg till sin blogg.. Enormt irriterande...
Anders Berg:
2011-06-03 08:24:19
Jag minns när Leksand hade ca 10 spelare med förflutet i Brynäs, i början av 2000-talet, då ni! =)

URL: http://www.brynas.se
Maverick "Stolt Röglefan":
2011-06-03 08:25:52
Du får starta med att alla måste logga in innan man kan kommentera. Då kan du snabbt låsa oönskade personer från att logga in. Tråkigt att behöva läsa menlösa inlägg i kommentatorsfältet
Jussiforever (VIP):
2011-06-03 08:26:05
Här har vi ett lysande exempel!"Poppen" 07:48. en block på honom kommer nog inte många sörja. Eller en avstängning på en månad, eller två.
Jejja:
2011-06-03 08:38:11
Tack för en bra blogg. Även en SSK:are som jag läser den med intresse. Det beror nog till största del att Strumpan är tränare. Jag gillade han i SSK (Hans allsvenska säsong med vårt kära SSK måste väl ändå vara någon form av rekord?. Han lyckas nästa alltid ligga i topp med sina lag i HA (Bofors, SSK och Leksand). Jag skrev det när han blev klar för Malmö att det kommer vara det enskilt viktigaste nyförvärvet. Mellan Klasen och Strömberg så Strömberg alla dagar i veckan i det läget som Malmö befinner sig i nu.Nog om det.Något jag har gått och funderat på är varför inte hockeylagen kör isträning året om? Under sommarperioderna torde det vara perfekt att träna skridskoåkning, start/stopp, framåt/bakåt, sjutträning, passträning osv. Riktigt grundläggande träning så att säga. Kombinerat med barmarksträning borde det väl vara en bra kombi, speciellt för de yngre spelarna som brister i grundläggande teknik (tex Heed och åka baklänges)Vad tycker ni?
Olsa:
2011-06-03 08:42:27
Håller med Maverick
Puckad:
2011-06-03 08:43:08
Ähh, lägg av Johan! Det är ju det här du lever av! Tjafset ibland kommentarerna är en del av besöken på din sida. Inga besök-inga inkomster. Strunta i kommentarerna du och fortsätt med det du är bra på: att skriva och snoka reda på nyheter. Det är ju därför som jag t.ex. läser din sida fast jag är SSK:are. Ha en trevlig helg!
Genius:
2011-06-03 08:45:24
Jag slutade läsa kommentarerna här för flera månader sen. Att skumma igenom 80 kommentarer för att hitta en handfull som är vettiga känns helt enkelt inte lönt. Min tid är dyrbarare än så. Nej, börja med Facebook inloggning. Väldigt enkelt och smidigt sätt att slippa diverse kreti och pleti.
jockee:
2011-06-03 08:45:28
Visst är det hybris för alla Malmö fans just nu. Inte så konstigt vi törstar så mycket efter framgångar. Någonting man inte har fått uppleva sedan säsongen 2005/2006 året då vi tog oss tillbaka till ES.

Visst ser man ett varningstecken angående Stenbeck och alla SSK-värvningar, det är självklart. Klubben som gick ut så offentligt efter Babyhawks-tiden att endast värva unga hungriga juniorer och spetsa med en och annan rutinerad spelare med Malmö-anknytning.

Plötsligt 2 år senare står vi här igen och värvar spelare precis som Percy Nilsson gjorde under början av 90-talet. Vi vet alla hur det gick, det blev 2 sm guld och en Europcupamästare titel.

Kan man göra samma sak igen? Det lär framtiden utvisa men just nu känns det som att någonting radikalt måste ske inom klubben för att vinna tillbaka publiken. Ärligt talat så tror jag nog Malmö Redhawks hade legat ordentligt på dekis om ingen satsning hade gjorts inför den kommande säsongen.

Därför så kom denna Stenbeck-affären vid ett mycket bra tillfälle. Om det så är positivt eller negativt det får vi helt enkelt se vi har iaf ingenting att förlora för inte kan det bli sämre än förra säsongen.
svennis:
2011-06-03 09:01:44
jockee//Bra skrivet. Jag tror att om Stenbeck inte hade kommit in i bilden så är jag väldigt tveksam om Mif hade funnits kvar.Så vi får ta vara på vår chans att överleva även efter de kommande 3 åren.Går det bra kanske Hugo blir kvar.
jocke i lund:
2011-06-03 09:20:13
Jockee: Jag är stolt över att ha samma smeknamn som dig;)du sätter verkligen pricken över i:etJag är helt på din sida där=)Älska Malmö!!
Tysken:
2011-06-03 09:23:33
Det är alltid tråkigt när enstaka måste basunera ut sitt missnöje, sin avundsjuka, förakt mot klubbar osv, men det är ofrånkomligt och det är en del av hela grejen med att spela i samma serie.. MEN! Det är skillnad att som vissa, komma med konkreta skäl och egna tankar om t ex varför inte satsning kommer att lyckas och att bara göra ett inlägg av typen: "Hata MIF, köp köp, nya SSK.." Det tillför ingenting utan gör att man får scrolla mer och blir mer irriterad helt i onödan samt föder nya "skitinlägg", för nog kan det brinna till hos dom flesta! Inklusive undertecknad../André
Mike:
2011-06-03 09:44:54
Mads Bödker till Leksand.
Timmy:
2011-06-03 09:57:14
Bra skrivit Johan. Håller helt och hållet med dig! Förstår inte var nöjet ligger i att förstöra för andra. Att man har olika åsikter kommer man aldrig ifrån, tur är väl det. Men att det finns så mycket folk som är så oerhört barnsliga är bara pinsamt!

URL: http://www.NHLkollen.se
tt:
2011-06-03 10:02:26
MIF gör om samma resa igen fast förra gången värvade man en kvarts trupp som så när gick upp i elitserien, nu tog ni steget österut och tog "tälje" gänget som var ganska lacka på att spela kval år efter år. Lycka till och så hoppas vi på två lag från Skåne i ES inom två år.
nöffeplidan:
2011-06-03 10:09:24
avarter får man alltid leva med dock kan man ibland tillåta sig att skaka på huvudet ibland.olika åsikter är bara hälsosamt men personliga påhopp är bara destruktivt och tillför inget.keep up the good work johan.
Kjell:
2011-06-03 10:12:28
Mads Bödker är klar för Leksand enligt DT.se!!
Micke:
2011-06-03 10:17:14
Good enough, blir enklare att hålla denna blogg ren från massa trams på så sätt.
bosson:
2011-06-03 10:22:03
Kritik och svårt med fakta kontra verklighets förankring ja då får du väl göra som i det Forna DDR, men det passar inte in det kapitalistiska tänket som råder i norra Tyskland.

VAR tog babyhawks vägen som faktiskt gjorde mer än vad HH gjorde, men den läxan lärde sig MILF aldrig.

Ska bli så jävla skönt att se det riktiga SSK krossa stenbäck sport klubb eller om de är MILF AB REDAN INNAN NEDSLÄPP.
sumpan:
2011-06-03 10:27:28
Fick precis ett härligt sms med mads bödker till leksand :)
Skumtomten:
2011-06-03 10:31:04
Bra att du slänger köttben till Sunken med att ta med honom på listan... :)Han e ju ganska rolig men korkad hahahaha
Marty:
2011-06-03 10:34:18
@Bosson: Vad vet du egentligen om babyhawks? Ingenting gissar jag på.

Vi har bra med juniorer i truppen redan. Man kan inte fylla ut ett lag med juniorer bara för att det ska va så. Man behöver rutin också.Återigen kasta in sten i glashus. Fallet blir så mycket hårdare.

Vi får väll se hur det går för lilla SSK nu när ni också är nere och harvar i andraligan. Utan pengar, utan sponsorer och utan folk på läktarna.
Henrik:
2011-06-03 10:35:56
Bara för nyman och strumapn "misslyckades" i Leksand behöver det inte betyda att dem misslyckas i Malmö? Och om ni Leksingar är sååååå övertygade att de kommer gå åt helvete, varför kommenterar ni om Malmö då? Ni borde såfall vara jätteglada, luta er tillbaks och njuta ........Sen förövrigt tycker JAG inte nyman och strumpan gjorde så pass dåligt i leksand.. INGEN tränare har varit så nära ES för Leksand efter!Dessutom har Nyman, strumpan helt andra sorters pengar att röra sig med än Ejendals Kaffepengar....Visst vissa har lite hybris, satsningen kan misslyckas! Men det kan även Leksands satsning göra, Rögles satsning göra, JA allas satsning!Malmö fans är glada för att år ut och år in efter missär så ser det iaf på pappret, från ledningen, sponsorernas håll ut att ALLA drar åt ett håll än så länge. Tack vare det så säljs årskort! Mer årskort än vanligt.
Elle - Lund:
2011-06-03 10:37:09
Bra Bödker har fått tummen ur...Då vänder vi blad som kungen brukar säga!Två bra backar in nu tack... bra backar!
Tysken:
2011-06-03 10:37:20
Bosson: HH? Hugohawks? Isf, dom har inte spelat en match än..
bosson:
2011-06-03 10:37:24
Hr aldrig känt varken hat eller fruktan för Malmö Redhawks eller vad de nu heter eftersom det mer varit en lekplats för miljonärer som gjort att de köpt sig till framgång och media därav fått gett de stort media utrymme i övrigt så så undrar jag hur man kan vara supporter till ett sånt lag ungefär som att vara kär i någon du sett i cafe.
svennis:
2011-06-03 10:39:06
Bosson//Babyhawks tillkom p g a ekonomisk kris.Det är något som aldrig kan upprepas. Vi försökte med babyhawks förra säsongen och alla vet ju hur det gick.Vi blev 8. Det finns ingen chans att ett lag går upp i elitserien av bara egna förmågor och juniorer, men övriga Sverige hade gärna velat att vi hade behållit den filofosin för då hade de aldrig behövt se Malmö i elitserien.
Prins El'i ef:
2011-06-03 10:40:36
Är Mads Bödker verkligen den eftersökta "30-minutersbacken"? Tveksamt. Känns dock avsevärt bättre än fjolårets till 2/3 delar eländiga Rögle-förvärv. Sista spelaren in, är jag rädd (även om Salo, enligt hemsidan, håller en dörr lite småöppen för glad överraskning). Jag som hade hoppats på nåt mer eggande. Som den där förhandlingsstrandade Mark Flood.Såväl Deilert som Bödker istället för Moe? Vissa förstår inte det. Vissa tänker i all evighet framhärda i åsikten att Moes misslyckande helt kan skyllas på skada och missad försäsong. Men det är inte där det ligger. Inte förrän Moe gör något åt sitt bristfälliga psyke kommer han och laget han representerar att ha nån glädje av hans talang.
Jussiforever (VIP):
2011-06-03 10:45:56
Trodde Leksand skulle ta in en riktigt bra back.

Maier:
2011-06-03 10:51:45
Bra Johan.
vedboden:
2011-06-03 10:52:35
fixa så man måste göra inlogg för att kommentera.
Anonym:
2011-06-03 10:55:48
JoJo: kan du inte skriva ett inlägg om hur du bedömmer att digniteten på spelarna som ska fylla sista platserna är? Knske ett snsck med Nyman? Hoj
renenboy:
2011-06-03 10:58:35
Bra skrivet Johan!

Hoppas du fortsätter ditt fantastiska jobb med bloggen! Det är svårt att hitta någon som skriver lika objektivt och engagerat som du..

Keep up the Good work!PB:
2011-06-03 11:02:29
Jag förstår din trötthet mot vissa kommentarers låga nivå, Johan. Sådant måste man kunna stå över som bloggskribent. Notera dem, sedan ignorera dem. Trollen får bara mer syre om man ger dem ett finger.Jumpers kommentar är nog ett av de bästa jag läst på denna blogg på länge.Sen har jag all förståelse för att ni i Malmö tror stenhårt på Hugo. Liksom Slaka en gång gjorde. Framtiden får utvisa hur länge han har lust att pumpa in deg.Lycka till men inte för mycket.

URL: http://www.sskoveralltalltid.se/
Oskar:
2011-06-03 11:06:36
Tycker att folk som bara vill länka till sina bloggar faller in i nán av de här kategorierna. Men du kanske har nát samarbete, vad vet jag.
Oskar:
2011-06-03 11:06:56
Tycker att folk som bara vill länka till sina bloggar faller in i nán av de här kategorierna. Men du kanske har nát samarbete, vad vet jag.
Gösse:
2011-06-03 11:39:31
Mycket bra skrivet Johan. Jag lovar att aldrig sjunka till så låg nivå mer.

Jag ber om förlåtelse om jag gjort det men tror inte jag gjort det jag har bara försvarat malmö mot just på hopp.

Låt oss göra denna blogg så bra som den är värd.

Alla är givetvis välkomna hit och skriva vare man hejar på Leksand

eller Rögle eller Örebro.

Men vi försöker hålla en bra nivå. Låt bäste lag vinna.
Marty:
2011-06-03 12:10:23
@Morris: Väl talat där. Bevisar verkligen din intelligensnivå speciellt när du skriver sådär när Johan precis berättat hur trött han är på sådana som dig.

Vi får väll se vem som kör över vem. Just nu är det ingen som vet.
Hausmanis:
2011-06-03 12:45:55
Eh sluta lipa, om MIF lyckas locka över så många spelare från SSK så betyder det ju egentligen bara en sak, Mif är en bättre klubb, bättre ekonomi och bättre förutsättningar för spelare att lyckas, tillskillnad från SSK som varit super jumbo laget i elitserien sen dom kom dit, dom har ej i elitserien att göra men det har Malmö, Observera att jag inte är ett Mif fan, jag älskar svensk hockey och elitserien därför ska det bli underbart att få upp Mif nästa säsong och ut med Tråk Timrå ! men sluta lipa på när lag värvar från ert egna lag det tyder ju bara på att spelarna inte var nöjda, dvs det är ER klubbs fel att dom tappar spelare inget annat
Kenny Jönsson:
2011-06-03 13:01:49
När var Malmö senast i Elitserien?
Rob H:
2011-06-03 13:11:27
@Kenny J: Mif spelade säsongen 05-06 i ES senast. Med det lag man håller på att värva ihop nu så är chansen/risken stor att man spelar i ES igen säsongen 12/13. Rögles plan är ju som du säkert känner till att vara tillbaka senast till hösten 2013. Lustigt att just du frågar detta i just denna bloggen, finns ju lättare sätt att ta reda på detta ju, bara fråga på kansliet på Lindab ... ?
Kenny Jönsson:
2011-06-03 13:29:45
@Rob H: tack för informationen, det var kanske ett dåligt val av namn, men jag är inte "den" Kenny Jönsson. Jag tänkte inte efter ordentligt, jag ber om ursäkt om någon tog illa upp.
Rob H:
2011-06-03 13:45:38
@Kenny J: helt ok med ditt namnval, den "riktige" Kenny får väl ta ett annat nick om han vill göra ett inlägg här :-) ...
Mipeer:
2011-06-03 14:07:25
Tycker du för en bra blogg och hoppas att fortsätter ditt fina arbete. Har lagt din blogg som bokmärke och kontrollerar den dagligen. Alltid roligt att se vad som händer i hockeyvärlden. Fortsätt på samma sätt. Jag håller med dig om att många kommentarer är frustrerande att läsa precis som om dessa bara letar efter tjafs. Det är det man har forum till.mvh mipeer.

besök gärna mipeer.blogg.se
URL: http://mipeer.blogg.se/
Sotis:
2011-06-03 14:17:42
Läser din blogg med förtjusning och förstår din ilska över inlägg/kommentarer som passar i vilken Kindergarten som helst. Du måste visa dig större med att avfärda dessa inlägg med tystnad.Fortsätt att förse mig med nyheter som jag slukar med förtjusning och det gäller även från de andra fansen i detta avlånga land.
Huskil:
2011-06-03 14:46:38
Tjabba! Jag vet inte, men det verkar som att Nyman är ganska smal i sitt kontaktnät. Han känner till SSK:arna. Men sen? Han hade behövt att gå i skola hos Evertsson i Lakers;) Nåväl, det är ju bra killar han hämtat från SSK! Malmö kommer bli starka iår!
Fredrik:
2011-06-03 15:27:58
Sysslar man med ekonomisk doping får man räkna med att bli häcklad. Nu är det vi som plundras, nästa sommar någon annan. I tre år, innan, svärmorsdrömmen drar vidare kommer det att fortsätta.Lev med det och håna oss tillbaka sen när ni nått er framgång.
Tysken:
2011-06-03 15:55:55
Det är inte häcklandet som är det jobbiga Fredrik, jag tror att alla är medvetna om vad bl a Rögle och SSK's supportrar kommer att roa sig med hela sommaren, nämligen sätta ihop ramsor om Hugo, SSK-spelarna osv.. Det köper merparten av oss och vi kan bara hoppas att vi kan motbevisa ert hånande på isen och i tabellen! Det jobbiga är för mig när man ifrågasätter värvningen av Sjögren på följande sätt: "Sparka Nyman NU! Här snackar folk om Gerber och Tellqvist och så värvar vi SJÖGREN?!" Sjögren ska vara andramålvakt, duger han inte som det i HA så är folk snett ute! Eller det faktum att vi har värvat två spelare över 30, då kommer det 50 inlägg med följande: "Samma gamla visa..", "Avdankade..", "Att Malmö aldrig lär sig.."

Och det sorgliga med det hela är att det i många fall är malmösupportrar som står för godbitarna..
bosson:
2011-06-03 17:08:07
Marty alla vet att ni inte har någon hockeykultur och du tillhörde väl en av dom som knäböjd grät med klubba i munnen när degen var slut och Högga henke drog för cashen varslut men vi syns i templet din löjliga julgran om du får för personalen på boende stödet.
Calle:
2011-06-03 18:36:17
http://www.youtube.com/watch?v=Emn9sBSeT_I&feature=channel_video_titleFilm om kommande säsong!
Rödhöken:
2011-06-03 19:29:14
Helt rätt Johan, det är j-ligt jobbigt med alla fjortis- och sandlådekommentarer som har en sorgligt låg kunskap om hockey i allmänhet och Malmö i synnerhet. Ser absolut inget fel i att börja använda FB.inloggning eller att börja använda Google´s Open-ID.Sedan är jag av den uppfattningen att de misstag som gjordes i samband med 90-talets satsning och framgångar inte kommer att upprepas. Det finns ett intal indikationer i den riktningen som tex att flertalet inbladade i klubbledningen har förstått vikten av en fungerande juniorverksamhet som kan producera unga talangfulla spelare att lyfta upp i A-laget efterhand som de utvecklas.Att det plockas spelare från ett degraderat elitserielag a´la SSK är väl inte så konstigt. Spelarna är väl missnöjda med vad den klubben presterat. Klart de väljer ett alternativ som på förhand ser ut att ge bättre framgång, inget konstigt med det. ALLA spelare väljer i första hand den klubb som kan garantera speltid OCH hög lön.Och ja, LIF, närmare ES än vad Stumpan och Nyman tog er lär ni aldrig mer komma. Och SSK, som sparkade samma två personer, tog tillbaka Stumpan lagom till kvalserien som han vann, Surt sa räven...
Robin:
2011-06-03 19:40:54
oj inte läst bloggen på månader eller följt Malmö Redhawks men det verkar bli en väldigt majoritet av ssknyförvärv, är det bra eller anus? =)Kanske dem vet vad dem gör, det visar sig alltid =)
Bigge:
2011-06-03 21:10:21
Välkommen till bloggosfären ...Grejen är den att det som är så fantastiskt med bloggar är att vem som helst kan publicera sina tankar till en stor publik. Baksidan är att vem som helst kan publicera sina åsikter i kommentarsfältet. Alternativet är att censurera. Nånstans måste man bestämma om man vill begränsa andras möjlighet att säga sin åsikt, och då räkna med en del skit, eller om man vill värna allas rätt om man själv har fått och tagit att säga vad man tycker.
Paula:
2011-06-05 15:03:55
Håller m dig Johan men tyvärr kommer det alltid att finnas dryga människor som måste hävda sig nånstans.....Så man får ignorera sånt trams helt enkelt fastän man kan bli både lack o såååååååå trött på det. I övrigt så är din blogg kanon o den hjälper en att utstå abstinensen utan hockey under sommaren:)))))
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup