Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Viasat och S24 - samtidigt
2010-01-13 14:31:01
Helt sjukt vad det slår nya rekord i lathet. Nu kan man ligga ner i TV-soffan och dra igång twitter och youtube bland annat - med fjärrkontrollen.
Okej, det är ju ingen direkt världsnyhet att man kan koppla datorn till TV:n och ligga i soffan med ett trådlöst tangentbord, men nu behöver man liksom inte ens datorn inkopplad, allting ska redan finnas i TV:n och fjärrkontrollen blir redskapet.
Jag är ingen större tekniknörd, men när jag såg detta på ledtv.se så blev jag ändå rätt sugen. Jag kan tänka mig att man kommer kunna göra så mycket mer också i framtiden. Jag menar, bara att ligga och kolla på någon PPV-match och samtidigt sitta och surfa på exempelvis swehockeys onlinesida för att hålla koll på allt annat. Eller ännu bättre. Ha igång en Viasatmatch på ena sidan av TV:n och en match som sänds på webben (Typ S24) på andra sidan.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Media
Match
Lennart Eriksson:
2010-01-13 14:42:43


hej,och inte behöver man gå och jobba heller,

hela livet passerar genom att ligga och

inte göra något alls.är du arbetslös, du jobbade som

lagerarbetare vet jag i Arlöv

och hos dem i hamnen.mvh Lennart:)
Johan:
2010-01-13 14:53:46
Tjena Lennart!

Ja, det stämmer alldeles lysande att jag knegade där.

Men det var ett sommarjobb. Oh, shit! Det var längesedan. Sommaren 2003.

Arbetade du där också?Jag tror dessvärre inte man kan ligga och inte göra någonting genom livet, men jag som är ganska lat av mig, hade gärna gjort det.

Men just nu försöker jag få denna verksamheten att gå runt. Och det är allt annat än att ligga och dra mig, men det är jävligt kul och man känner att man gör någon nytta.

URL: http://mrmadhawk.se
Anonym:
2010-01-13 15:03:59
Johan: Även om Mycket helt förståligt handlar om MIF tycker jag att du gör ett SKITBRA jobb med denna bloggen.. Hoppas att allt går runt för dig så du även i framtiden kan stillavår hockeytörst i vårt avlånga land! Btw Viasat och s24 samtidigt på samma tv det hade varit mumma!
Lennart Eriksson:
2010-01-13 15:04:52


tjenare Johan,jag kom ihåg dig, slutade själv där för sex månader sedan

efter sex års anställning.tack så mycket för ditt engagemang för Malmö

och att det kommer att gå bra för dig och laget.ha det så bra, när jag ser dig nästa gång kommer jag fram och hälsar på dig bättre med ansikte än bara massa namn.mvh Lennart:)
trojabjörn:
2010-01-13 15:04:58
mitt inlägg här ovan!
ctg:
2010-01-13 21:16:52
Johan, jag har en 50" Samsung, internet@tv på väggen. Var ska jag börja? För det första så är "widgets" långsamma, och YouTube widgeten funkar inte speciellt ofta, twitter är bra men du kan inte själv posta (iaf inte utan tangentbord kopplat via USB porten). Sen finns där inte några roliga internet saker till skiten. Något poker, lite vädertjänster och någon aktietjänst.Lägg pengarna på en bra laptop säger jag ;P
MMV:
2010-01-14 05:58:30
ligg kvar o jnut av nya anläggning...tänk när du kommer upp så är Redhawks fortfarande kvar i allsvenskan.. Redhawks går ingenstans..
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup