Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Peo bekräftar slutförhandlingar med Demén
2010-01-27 16:26:09
Bloggen kunde i eftermiddags avslöja att slutförhandlingar pågår med Richard Demén Willaume.
De slutförhandlingarna är dock framskjutna till imorgon.
Anledning: Vädret.
- Richard skulle kommit ner här idag och vi skulle gjort det sista. Men förhoppningsvis gör vi det klart imorgon istället, säger Peo Larsson till bloggen.

Det handlar om en kille med bra attityd och som vill spela ishockey.
- Jag snackade med honom nu precis och det är inte några pengar alls för oss att snacka om. Han vill spela hockey och är jätteintresserad av att komma hit, så det är jättepositivt. När han nu är frisk så är det ju en spelare som är jättebra.

Kan det rentav bli så att ni diskuterar ett längre kontrakt än bara över denna säsongen?
- Så kan det mycket väl vara ja.

Backsidan är, dock, fortfarande det största problemet.
Peo inser att man troligen måste ha en ny back.
- Vi kanske måste kosta på oss det. Vad skulle det innebära om vi åker på fler skador, funderar Larsson.

Är Kevin Mitchell alltjämt aktuell och hur ser backmarknaden ut?
- Han kostar förbaskat mycket pengar. Dom ska ju ha fri bostad, flygresor hit och dit och hela den biten. Dessutom en bra lön på det. Vi får se vad som händer där.
- Gällande backmarknaden så kan jag säga att den är tunn. Ska man hitta någonting så får man antagligen bege sig utomlands.

Så om jag säger Richard Demén-Willaume och en en innan transferfönstret stänger, vad säger du då?
- Inte en helt tokig gissning. Jag jobbar för fullt, lovar Peo Larsson avslutningsvis.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Mr J:
2010-01-27 16:32:12
Förvånad man blir över att Malmö plockar på sig av Rögles spelare.
jocke i Lund:
2010-01-27 16:38:39
det är INTE rögles spelare mer. från o med i görrgår eller igår eller va fan de nu var.. GÖR OM GÖR RÄTT!;)förresten..någon mer från lund som ska in till matchen??samåkning i snöyran!!
Dixxxon:
2010-01-27 16:40:21
Najs att det händer ngt!
jeah right!:
2010-01-27 16:42:30
in med banham OCH michell kanske kan hitta biljetter till 2 för 1 =D
Kramsnitch:
2010-01-27 16:53:36
Johan, vad tycker du om den här värvningen? Är detta ett "framtidsnamn" för Malmö Redhawks eller är det bara en tillfällig ersättare i dina ögon?Jag tycker man ska satsa på sina juniorer istället för att skriva ett långtidskontrakt...
Anonym:
2010-01-27 16:54:31
jeah right!: ska dom dela säng med PEO också??
Per Thomsen:
2010-01-27 17:03:41
Fördelen med Demén är ju att det är en spelare man kan använda både som back och forward...
jerry:
2010-01-27 17:15:27
ja jag vet inte jag, han platsar inte i rögle, men här talas det om långtids kontrakt..hmmm nä känns inte bra har vi blivit så blasé så vi tar in killar som inte platsar i elitserien för att ha dem i vårat lag som ska gå upp o sen ha dem kvar när vi ska hålla oss kvar sen...nä det tycker jag verkar märkligt.Sen vill inte jag iaf att vi e ett farmarlag åt rögle vilket verkar vara fallet nu..fy fan vilken tråkig lösning
limhamn:
2010-01-27 17:20:01
farmarlaget mif, nu klagar vi inte på rögle spelarna längre,,nu får vi dem till bra pris,vi kommer att vara i allsvenskan några år till,med dessa spelarna,tyvär
jeah right! till ::
2010-01-27 17:24:10
om det behövs så... tror inte peo hade klagat heller XD
jeah right!:
2010-01-27 17:25:32
och om du nu inte råkade FATTA detta så var det liksom alla inlägg ett skämt... menmen
Andersson:
2010-01-27 17:39:36
Farmarlag och farmarlag, det är vi som ligger en division ner nu, vi kan inte välja och vraka bland svenska spelare, jag tycker faktiskt inte Demén är så oäven som värvning, bra inställning i RBK tröjan överlag så nog kan jag tänka mig han hos oss.Inte jämförbart med Byström tex tycker jag, det var fiasko före och efter den värvningen.Jag tycker det känns intressant, det är inte direkt som det är en ur RBK:are, killen är ju Göteborgare likt Mikael Johansson som vi också värvade från Ängelholm.
Stickan:
2010-01-27 17:43:06
Jag tror Richard Demén Willaume smäller in 4 mål i hemmamatchen mot Rögle i Kvalserien. Och ja, jag är positiv!
Mif Love:
2010-01-27 17:56:51
Tycker Peo gör ett kanonjobb med klubben! Han förtjänar all respekt, vår bästa sportchef hittills.

Hoppas på en bra och stabil back som kan gå in i första backparet och styra upp.
Skoskavf:
2010-01-27 17:57:30
"Så om jag säger Richard Demén-Willaume och en en innan transferfönstret stänger, vad säger du då?"en en är det lika med två alltså 3 spelare på g till madhawks?

Fredde:
2010-01-27 18:01:55
Fan vad folk kan klaga. Först klagar man för att det inte händer något, sen händer det något och vad gör folk, jo klagar! Ni måste ju inse att MIF inte har ekonomin att göra spektakulära värvningar. Visst hade det varit trevligt med Banham, Mitchell, Jagr, Bröderna Sedin o.s.v, men vi har inte råd med dom spelarna, that´s it, det är den verkligheten vi lever i, och som vi förmodligen får räkna med att leva i ett par år till. Peo värvar spelare efter den budgeten som han har till sin förfogan, till skillnad från förr när det värvades spelare med lånade pengar. Skillnaden kommer att vara att det krävs mer eftertanke och scouting innan det värvas, och det ser jag enbart som positivt.Angående RDW så verkar det som att merparten av Rögles fans inte är helt nöjda med att han släpps, och bara det är ett gott tecken. Jag tror att med Malmös ekonomi i åtanke så är RDW ett godkänt (när papperna väl är skrivna!) nyförvärv. Så istället för att gnälla stup i kvarten, acceptera att RDW (kan bli) en Malmö spelare, välkomna honom och fortsätt att stötta honom och laget.
lund:
2010-01-27 18:12:05
byström fiasko? RDW fiasko,ville ej spela för mif,men man får ta vad man får,så är det,RDW har inte spelat bra,står ej upp för en tackling,,men lycka till,
Nisse:
2010-01-27 19:03:54
Demen är en bra spelare när han inte är skadad. Tyvärr har han varit skadad den mesta av tiden i Rögle. Han är ingen ES-spelare men ni spelar ju heller inte i ES. Samma med Ström. Ni kan få Gath, Glimmenvall, Kempe och Högaard också om ni vill. :) Sen tar vi in helt okända juniorer så har man det att skylla på när jumboplatsen i ks är säkrad.Får väl gratta Leksand till ES 2010/2011./Mitt hjärta kommer dock alltid att vara grönvitt, så det så.

URL: http://pickenstarstyvt.se
Anonym:
2010-01-27 19:12:13
Demén är helt klart en bra spelare. Säsongen när Rögle gick upp till ES var han en av lagets absolut bästa spelare. Han började också säsongen efter väldigt bra innan han blev skadad. Det hela verkar bero på GP:s inkompetens. Man hoppas att någon i Rögles styrelse ska ta sitt förnuft till fånga och sparka hem honom till Gävle så att det finns en liten chans till fortsatt spel i ES nästa säsong.
ctg:
2010-01-27 19:46:47
Först av allt så ska det klargöras att RDW är absolut en elitseriespelare och när han stod och tittade på när Enström fick en armbåge i ansiktet är så vitt jag vet den enda gången han gjort bort sig.Att Rögle sumpar bort honom är snudd på det största tjänstefelet min klubb har gjort. Inte nog med att RDW är en jävligt skön kille (träffat honom många gånger) han är även en helvetes fighter.När han kom till Rögle ifrån Sundogs så var hans axel kass, han repade sig och spelade en fantastisk hockey. Sen har han gått sönder 2 gånger med skador som dom flesta hockeyspelare hade fått lägga ner karriären för. Men inte fan knäckte det honom, han bet ihop och kom tilbaka. Richard är en kämpe ut i fingerspetsarna och hade han hamnat i ett lag som inte hade haft en totalt handlingsförlamad tränare (Gunnar Persson) och en trupp som i mer än halva säsongen har gått och funderat på allt annat än hockey så hade han kunnat toppa vilket lag som helst i Elitserien.Nog fan i helsike att det svider att vi plötsligt göder er med spelare, men denna gången skrattar jag mig bara harmynt. Där fanns MINST 5 andra spealare i Rögle som skulle fått foten i röven innan Richard. Och jag gratulerar er till en kanonbra anfallare/back och jag hoppas verkligen med allt jag har att han slår genom enormt i MIF tröjan. Och bara för att alla stjänor i universum ska stå i rad med solen så kommer han säkert att avgöra kvalserien i matchen Rögle - MIF (om vi båda hamnar där) och skicka ner Rögle och Malmlö upp. Det fattas bara det.Och då kan fan Roger Hansson stå där med skammen i händerna, att han lyckats med att skicka ner Rögle i allsvenskan.Jag vet att många av oss brukar uttrycka oss klumpigt och jag vet att folket på AIA forumet säkert kommer vilja rulla mig i tjära och fjädrar efter detta, men det skiter jag i. Denna säsongen kommer gå ner som en av dom sämsta någonsin i vår klubb. Och en degradering och MIF avancemang är bara det som fattas.Lycka till Richard och tack för allt, du e la änna go.
JH:
2010-01-27 22:32:37
ctg:Mycket stort skrivet, jag är imponerad.
Snitczel E inte gott:
2010-01-28 15:21:59
//Ctg

Är du Rögle supporter? skulle man inte tro :)Ett STORT uttalande från Nv skåne.

Respect till dig..
Andersson:
2010-01-28 18:32:01
Ctg //Helt klart respekt för det inlägget, skönt med lite sans och reson och inte bara en massa löjliga hatinlägg mot varandra hela tiden.Jag blev faktiskt överraskad när ni släppte han för min uppfattning var helt klart att han var uppskattad hos er RBK fans och det hade man ju uppenbarligen rätt i, han såg väl rätt bra ihop ut med bröderna Abbott innan han bröt foten ifjol?Märklig sparkning men nu är han klar för oss och det tackar man för.
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup