Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Nya viktiga poäng
2010-01-31 18:27:50

Två poäng mot ett svårspelat Örebro.
Jag är ärlig och säger att det kunde precis lika gärna blivit noll poäng och det kunde lika gärna blivit tre.

---

Örebro är ett lag man aldrig riktigt vet var man har. Dom kontar och det känns som att dom är farliga varje gång man sticker fram.
Markus Svensson är dock hur lugn som helst i målet vilket känns väldigt tryggt.

---

Morten Green har haft det lite halvtungt på sista tiden. I alla fall rent poängmässigt.
Tre assist idag.
Och samtliga var bra framspelningar.
Ass 1: Tar sig in på vänsterkanten, tittar upp, hittar Hersley som avslutar hur bra som helst.
Ass 2: Har skottläge själv. Spelar till Hardt och Lubos Pisar är i stort sett chanslös.
Ass 3: Bra kontring med Weihager och en suverän passning till en fri Weihager som inte gör något misstag.

---

Weihager förresten. Wow!
Den killen tar steg för varje dag som går.
Okej, ibland är han lite vimsig med klubban och kan dalta lite, men alltsom oftast känns han säker på sin position i banan och idag levererade han dessutom ett grymt klassmål. Såg ut som han aldrig gjort annat än att avsluta fria lägen.

---

RDW är mycket bättre idag än senaste. Orkade kanske inte riktigt på slutet och Lucas fick ta hans plats.
Han skulle dock haft en assist på Urbas mål.
Tycker dock han banar väg för framförallt Söderberg.
Men det blir tyvärr lite för mycket från Carl. En dribbling för mycket. Tycker han värderar lite dåligt. Som det är nu så vet ju motståndarna att det kommer en dragning och inte en passning.
Han producerade dock poäng - igen. Många matcher i rad med poängutdelning där nu.

---

PP-mål, igen! Bra utdelning i den spelformen ett par matcher på rad nu.

---

Om inte Marcus Olsson hade varit en sådan "slow-starter" och inte hade drabbats av lite skador så hade han definitivt tillhört säsongens genomgående bästa spelare.
Idag var han riktigt bra, igen. Mycket kreativ framåt och får spela mycket. Idag agerade han center i fjärdekedjan igen och det verkar göra honom jättegott att spela så mycket.
Det är en spelare jag tror kan explodera inom en väldigt snar framtid. Känns tryggt att ha honom uppsignad för nästa säsong också.

---

Negativt? Det skulle väl vara att vissa backar känns lite vimsiga i egen zon ibland. Jag sätter ett stort frågetecken för Damgaards agerande vid deras 2-1-mål.
Sätter även ett stort frågetecken för Don MacLean. Han får riktiga "Don-lägen" och borde ha förvaltat minst ett av dom.

---

Nu inväntar vi med spänning vad kvällen kan ge. Peo Larsson har varit hemma och jobbat.
Innan matchen snackade jag lite med Kalis. Han var förhoppningsfull att någonting skulle dyka upp men vi skulle citat "Inte förvänta oss några större namn".

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Matcher
Match
Filip Robertsson:
2010-01-31 18:33:03
Tycker dom gjorde en hyfsad match, men det är fortfarande alldeles för mycket slarv från vissa backpar. Tycker det har varit ett genomgående problem hela säsongen, vi bjuder bort för mycket! Snyggt avgörande av Weijan!Ska för övrigt bli jävligt spännande att se om det blir lite nytt mannskap ikväll. Jag hoppas på comeback från Mats Lusth!
rydmark:
2010-01-31 18:33:27
Bra genomförd match av MIF som verkligen spelat bra trots tunga skador. Tyvärr tappar vi en onödig poäng idag på en coachtabbe i mina ögon. Att sätta in Macclean i boxplay är helt fel oavsett hur många sekunder som är kvar och oavsett var tekningen ska ske. Han är klockren som poängplockare och sniper, men ska inte, under några omständigheter, sättas in då man är en man mindre!! Idag gjordes det och det straffades direkt.I övrigt spelade Malmö bra och uppoffrande och många spelare växer och blir allt mer stabila. Hoppas ändå på något fynd nu ikväll för att vässa laget till playoff/kval. Nästa vecka hoppas jag även att några av de skadade spelarna börjar kunna kliva in igen. Mycket viktig match mot Björklöven nu......Snyggt avgörande av Green och Weihager förresten - riktigt bra spelat!!
Mif Love:
2010-01-31 18:33:29
Tycker i första perioden så gör Malmö ett bra arbete runt om vid sargerna, bökar och

stökar med framgång. Sen är det lite virrepanna i försvaret titt som tätt men det är

man ju vid detta lag van med.

Tycker vi kontrollerar första riktigt bra, tyvärr får de en straff som kan diskuteras men

men, shit happens.

Lukas tycker jag gör pigga inhopp och borde få lira lite mer, han sprider energi som fan

och tar för sig.

Liten fråga, varför i all sin dar blev RDW av med sin assist poäng? Syns ju klart och

tydligt på bilderna hur han är näst sist på pucken?Men super skönt att vår förlust nolla de senaste matcherna står sig i och med denna övertidsvinst.

Udda hjälte får man lov att säga =)

Tycker annars att Thomas Larsson gör en grymt stark match, sliter och öppnar vägar för de andra.

Markus Svensson återigen kung med sina sidledsförflyttningar, måste vara kul för Johan Svensson

(målvakten) att ha en sån bra keeper att lära sig av på träningar och matcher.Forza Malmö och Peter Andersson återigen LOSER (så tillfredsställande)
Lövis:
2010-01-31 18:40:47
Kantor klar för Rögle!!!!!!!!!!!!!!
Anonym:
2010-01-31 18:42:41
Ny tränare + Kantor så tror jag Rögle kan klara sig. Tyvärr så verkar Gunnar kunna vara hur uselt som helst utan att ersättas.
fz:
2010-01-31 18:43:18
Så här ser det ut på Swehockey Online så jag blev lite fundersam över Malmös taktik...00.00 GK in MIF 31. SVENSSON, Markus

00.00 GK in MIF 35. SVENSSON, Johan

00.00 GK in ÖHK 38. PISAR, Lubos
Paula:
2010-01-31 18:46:53
Weihager har verkligen visat väldigt länge nu att han är en mycket bra back!!!! Kul att han får avgöra idag och snyggt var det som fan!! Sen Markus Svensson där är väl ord överflödiga......GRYM!!!! Kör hårt Malmö även i fortsättningen!!
Rödhöken:
2010-01-31 18:49:35
Tycker Malmö gör en rakt igenom stabil bortamatch. Som sagts, kvitteringsmålet till 3-3 får tränarna ta på sig. Att spela Maclean i det läget är att bjuda på ett 5-3 läge för motståndarna. Men som sagt, med hänsyn till skadeläget en stabil bortamatch, 2p är bra att få med sig från bortamatchernaBäst av allt är att Malmö tagit 10 av 12 poäng mot ÖIK.Har svårt att förstå varför RDW blev av med assistpoängen. På tvbilderna syns det ju tydligt att det är han som skjuter skottet som ger upphov till returen som ger målTydligt är att Malmö behöver en riktigt bra stabil back som ersättare för Kesä och möjligtvis en sniper oxå.Bandyklubben ja, Kantor, en spelare som inte platsar i sitt lag i slovenska förstaligan... Blir säkert en fin förstärkning...
Anonym:
2010-01-31 18:50:17
Slovakiska ska det vara, inte slovenska
Christer:
2010-01-31 18:53:27
Härlig kämpainsats av laget och tack för 2 p mot ett svårspelat Örebro. Undrarvar var alla kaxiga örebroare är ikväll? T ex den här:"ÖREBRO FOREVER:

2010-01-28 07:40:58På söndag blir det 3 enkla till ÖREBRO,då ska vi plocka ner den allt för högt flygande rödtuppen:)"
Anonym:
2010-01-31 18:53:32
Weihage-Blomqvist-Hersley dem tre backarna i en klass för sig nu! Riktigt kul att de tre egna backprodukterna visar sådan klass: Se till att de skriver på nya kontrakt så fort som möjligt.

Imponerande att Svensson i mål kan hålla så hög nivå match efter match.
nöffeplidan:
2010-01-31 18:54:43
kul att weihager får kredd killen har under längre tid visat att han är på rätt väg.hoppas nu att man kör över björklöven också.jag hoppas peo hittar en eller två bra tillskott för att avlasta killarna lite.
Framåt Malmö !!:
2010-01-31 18:55:24
Jag förväntar mig tyngre namn en Kantor för rbks del!!

Synd att det inte blev 3 poäng men Örebro är svår spelade och kommer plocka poäng av fler lag...

Kul att Weihager får trycka in den han har utvecklasts grymt mycket på slutet.Kvällen blir intressant.........Kärlek Malmö
Mif 65 MRS:
2010-01-31 18:56:28
Varför RDW blev av med assistpoängen, På tvbilderna syns det ju tydligt att det är han som skjuter och sen rakar urbas in returen. Kan du Johan luska i detta.
LARZ TIPPX:
2010-01-31 18:56:43
NJUTBART MED POÄNGEN.
Tysken:
2010-01-31 18:56:46
Tycker vi ska va nöjda med 2p idag faktiskt! Det gäller att tugga på, 2p på bortaplan är bra! Det är hemma vi tappar för mycket!Rögles värvning.. Katastrof i mina ögon!! Inte mkt utv-minuter, inga poäng.. Vad e han bra på?! Men "Rödhöken", Brno har aldrig legat i Slovenien! Som dessutom inte har någon liga, utan bl a Ljubljana spelar i Österrikiska ligan ;-)
Chris:
2010-01-31 19:00:16
Robert Kantor är nu klar för Rögle. Bekräftat på eliteprospects.com
LARZ TIPPX:
2010-01-31 19:02:48
pass på...PERCY e på G.

glöm INTE var ni läzte det förzt.

kärlek - mif - arenan - percy.
Tysken:
2010-01-31 19:06:34
Larz Tippx, mer info pleaze =)
Jojje:
2010-01-31 19:16:55
LARZ TIPPX... dina inlägg får mig att rysa. Usch. Om Percy är på G så barkar det med andra ord åt helvete igen för er klubb.
Peter:
2010-01-31 19:23:24
@JojjeLARS TIPPX har ingen aning.Han gillar bara att läzpa offentligt.
Tysken:
2010-01-31 19:28:40
Jag vet ärligt talat inte nånting om detta rykteangående Percy, men jag tycker såhär: MIF, Malmö Redhawks, har Percy att tacka för väldigt mycket, bl a 2 st SM-guld! Men SÄTTET hans pengar har förvaltats på har varit horribelt i väldigt lång tid (Läs: Peter Andersson)! Jag tycker faktiskt att det är helt OK om han känner sig sugen igen, MEN på följande sätt: Enbart finansiär åt enskilda spelare, låt oss måla upp följande scenario: MIF går till Kvalserien i år men missar, följande händer: MacLean är för gammal + Damgaard och några till får lämna, t ex Fredrik Eriksson, + att våra yngre spelare har fått värdefull rutin.. I stora drag behåller vi samma trupp, flyttar upp Dyk, MINST! Tänk er att ge Percy utrymme att gå in och finansiera 2-3 spelare, inget annat! Resten av truppen ska hållas UNDER normal budget! Kanske Banham och Mattsson som forwards och Kevin Mitchell, dom 3 blir Percys bidrag, absolut inget annat, vi måste ha klart för oss att vi behöver spets, det är inte mycket men det behövs! Kanske är detta ett sätt att gå? Förstå mig rätt, jag vill INTE, ALDRIG NÅGONSIN ha tillbaks det gamla MIF, men om man kan hålla en finansiär på en sund nivå, varför inte?
Kenneth:
2010-01-31 19:48:57
Leksand och AIK är klara för Kvalserien. Sista hoppet för Malmö är att Växjö ska tappa. Men då krävs också att Malmö tar tre poäng i matcher mot lag från undre halvan!
Kenneth:
2010-01-31 19:56:13
AIK är inte alls klart för kvalserien. Även om de skulle sluta topp tre så måste de bestämma vilket seriesystem de ska spela i. Om de väljer KHL måste de göra det valet för PO startar.De får inte spela KS om de väljer KHL enligt förbundets representanter. KS ska enligt förbundet ses som starten på nästa säsong, inte avslutningen på denna och ett deltagande i KS ses bindande anmälan till svenska seriesystemet.Sedan brukar ett bra koncept för att hamna högt i en serie vara att vinna sina hemmamatcher och ta minst 2 p på bortaplan. Kampen om en topp tre placering är långt ifrån över. Både Växjö och Mora får anses ha ett svårare program än Malmö.Rent ekonomiskt så tror jag Malmö vill ha en fjärdeplats och minst två extra hemmamatcher även om det är ett sportsligt risktagandeNils:
2010-01-31 20:13:43
Nu kan vi börja snacka sgermaskin Johan!Någon som vet när Staal är tillbaka?
Kix:
2010-01-31 20:15:02
Kix:
2010-01-31 20:24:40
Weihager, Olsson, Larsson och Wallgren var bäst idag!

Mackan är grym som vanligt!

Tycker att Green jobbar mycket defensivt i denna matchen, han kanske vill prova på som back ; )Lite förvirrat bland backarna emellanåt idag, slarvpass igen från en del...Snälla Söderberg - spela enkelt och på mål, inget snurr & grejs i nödan!

Håll dig borta från hörnorna och variationer är aldrig fel!Kärlek Malmö!

Anonym:
2010-01-31 21:30:09
gdhgdgddhgdhdggdghgdgddhdhdhgdhgdhdghdhdgdh
custom research paper:
2012-03-21 01:38:31
As for me your review is really informative and interesting! I have missed this competition but your post helped me)

URL: http://customresearchpapers.ws/
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup