Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Malmös J20 utan mattis
2010-01-16 23:18:26

Malmö och J20-materialaren, Pilsa, har avslutat samarbetet.
Detta står på Viktor Holmqvists blogg (toppatta.blogg.se).
Trist att stå utan mattis nu i topp8-serien.
Hoppas laget kan bita ihop även om en materialare är viktig för att saker och ting ska fungera.
A-laget testade för övrigt en ny materialare igår på matchen mot Leksand. Jag har sett honom tidigare, men vet inte vad han heter. Det är någon i A-lagsmaterialaren, Håkan Karlsson bekantskapskrets. Kanske tar han jobbet?
För ett lag utan en materialare är som ett Leksand utan Morahat.
Matchstart 11.30 imorgon när HV71 gästar Malmö för övrigt.

---

Rögle-Brynäs 0-4. Det är precis sånt där som inte får hända när man spelar viktiga streckmatcher. Brynäs har å andra sidan en grym form just nu.
Rögle hemmastatistik alltså. Den får nog varenda Ängelholmare att sova dåligt. Den är tom sämre än Malmös powerplay.
Det statistiken är för övrigt inte ens sämst i serien. Jag som trodde man var sist i den ligan, men tro det eller ej, man är faktiskt så högt upp som åtta i den ligan.
Det säger dock mer än hur dåligt de andras PP är än om hur bra Malmös är.

---

Ännu en rolig händelse igår från Leksand.
Leksands klack har ju en uppdelningsramsa på sin ståplats där man sjunger uppdelat killar och tjejer. Rätt unikt.
Tjejerna: Vi är kullor, vi står på norra stå, det ska ingen jävel ändra på.
Killarna: Vi är masar, vi står på norra stå, det ska ingen jävel ändra på.
Men den verkar tagga Malmöspelarna, eller åtminstone Anton Blomqvist.
När brudarna på hemmastå sjöng den, slog han en blick där och verkade tappa fokus. Då vi satt rätt nära Malmöbåset igår så noterade vi det och som värsta läktarexperter sa "Blomman för fan, koncentrera dig på spelet istället för brudarna på ståplats"
Men Blomqvist ville nog bara tysta dom. Han åkt rakt in på banan, stack med i anfallet, gjorde ett sniperliknande avslut på Stalles passning och ramsan hördes inte mer på hela matchen. Och inte läktargnället från oss heller! ;)

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Juniorhockey
Match
Gustav:
2010-01-17 00:08:58
Morahat är inget som verkligen hör till Leksand. Det där är nåt skit som har blossat upp under senare år. Innan Mora och Leksand börja bli någorlunda jämnbördiga som lag hörde man inte mycket prat om Mora. Kanske är annorlunda i Mora, vadvetjag.Brynäs är den riktigt klassiska rivalen för oss som följt laget lite längre.
amanda !<3:
2010-01-17 00:25:24
hejhej !

fin blogg..

kolla gärna min och lägg en komentaar för då skulle jag bli jätte glaad !

kram ; amanda ;dd<33

URL: http://maandiee.blogg.se/
Framåt Malmö !!:
2010-01-17 00:29:30
Johan visst är PP dåligt men BP är fan under all kritik och har varit dåligt länge ingen rörelse alls bra vägkoner !!Kärlek Malmö !!
Niklas:
2010-01-17 02:02:29
Roligt att du uppmärksammar oss i bloggen. ;) En liten rättelse bara: det ska vara "...det KAN ingen jävel..." i ramsan.Angående Gustavs comment kring morahatet så stämmer det väl att det är något som blossat upp på allvar på sistone, även om de inbitna leksingarna alltid haft något emot mora givetvis och vice versa. Det är dock som så att mora inte var något att bry sig om förut, de var en liten skitklubb som var anonyma i allsvenskan och hade 800 åskådare på matcherna. Med andra ord: varför skulle man bry sig? De hatade väl i och för sig oss med passion redan då men de har alltid haft mindervärdeskomplex där uppe.Personligen sket jag fullständigt i mora innan vi började möta dem regelbundet. Då började man skriva matchrapporter och krönikor efter matcherna och då började även alla moramail dimpa ned i mailboxen. Efter x antal mail från dyslektiker så började även min irritation gentemot lillebror att gro...Brynäs har jag absolut ingenting emot men det känns som en generationsfråga litegrann, då de äldre oftast har starka känslor kring Brynäs. Jag upplever det som att många av de yngre inte har de känslorna alls.I så fall är det t.o.m. värre med FBK. Efter semifinalen -97 finns det väl inte många leksingar som har mycket över för Färjestad...

URL: http://nyheter24.se/bloggar/hockeybloggar/leksand/
Niklas:
2010-01-17 02:24:45
whatever om du nu tror att dä tystades på grund av dä , vi vann iaf ;)
Johan:
2010-01-17 06:42:12
Om Brynäs, Leksand jag själv är brynäsare skulle inte ha nåt emot att Leksand gick upp till elitseien, men samtidigt är det alltid lika roligt att se dem misslyckas.

Sen måste jag bara säga att Rögle vilkert mediokert lag, som dem spelade igår.
Johan:
2010-01-17 06:51:06
Niklas: en av anledningarna till att ni inte har nån relation till Brynäs är ju pga att ni spelat i allsvenskan dem senaste åren.

Jag själv är inte gammal (född 84) men jag vet att möten mot Leksansd är speciella, och hoppas att få se en match live i elitserien en vacker dag. Försökte sist ni var uppe men då var de slutsålt.
Jack Sparrow:
2010-01-17 10:03:47
nja, morahat vet jag inte. för mig har mora varit något man inte behövt bry sig speciellt mycket om.

På 2000-talet har dom dock blivit ett lag vi mött i seriesammanhang och som dessutom slår oss med jämna mellanrum. mora är snarare som en finne i röven –jävligt irriterande.Personligen är mora snarare bataljer mellan HC Dobell(Borlänge) och mora på 80 talet

Danne:
2010-01-17 11:35:40
Även j18 står utan materialare nu
Johan:
2010-01-17 11:42:02
Niklas, om du tror att jag menar allvar i att man tystades ner av målet så kom tillbaka när du bekräfat att du menar allvar.

URL: http://mrmadhawk.se
jonatanm:
2010-01-17 14:14:06
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup