Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
14 kvar - åtta efter - går det att nå?
2010-01-21 21:22:58
Rögle fick en tung smäll mot Luleå som avgjorde med mindre än fyra minuter kvar att spela.
Nilstorp protesterade vilt mot målet för att Hedström skulle ha varit i målgården, men Thomas Andersson (domaren) stod på sig.
Tungt framförallt när Modo och Timrå tar poäng i ett jämt möte och Södertälje lite oväntat vinner mot Färjestad hemma.
Det är snart inte ens realistiskt att missa den där kvalserien.
Och då ska jag erkänna att som Malmöit smärtar det ordentligt att Malmö inte ens är säkra på att gå dit för de ruggiga mötena det hade blivit.
Vad känner man i Ängelholm? Är det kört? Jag tror inte man ska säga något förrän tidigast i omgång 50, men avståndet börjar bli väldigt väldigt stort. Och på lördag ska Rögle spela bortamatch i Jönköping. Inte direkt vad man drömmer om.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Ichor:
2010-01-21 21:40:33
Nu är jag inte i Ängelholm, men har mina sympatier där... Det känns föga realistiskt att vänta sig annat än kvalserie. Hoppas kan man dock! Glädjande att vi faktiskt gjorde mål den här matchen, det var några matcher sen sist. Också kul att Scandella såg pigg ut, höll på att bli målskytt 20 sekunder in i matchen då han tunnlade en luleåförsvarare och fick iväg två avslut på Modig från nära håll som dock höll tätt.Blir det kvalserie (vilket allt pekar på) så tror jag ändå vi har god chans att hålla oss kvar, även om det nog blir tuffare än förra säsongen.
Anonym:
2010-01-21 21:49:22
I Ängelholm har man varit inställd på KS sen vi förlorade mot Brynäs. Jag är ej rädd för lagen underifrån, hoppas på sällskap av Modo.

Hoppas dessutom att Roger H och hans lattekompisar åker ut efter april.
Pappa Pilut:
2010-01-21 22:04:21
Jag anser att Rögle är FULLSTÄNDIGT körda i en kvalserie med det spel dom visat på sistone.

Mot Luleå bedriver man totalt skyttegravskrig i tredje när det står 2-2 vilket är helt obegripligt när Rögle är i absolut störst behov av trepoängaren.

Gunnar persson verkar inte ha några offensiva intentioner OAVSETT läge.

Tror inte Gunnars hockeyfilosofi alls går hand i hand med den tradition man haft i Rögle.

Där om någonstans skulle det behövas tränarbyte. Sker inte detta kan jag sätta en ganska stor peng på att Rögle spelar AS till hösten.
Hansson:
2010-01-21 22:21:52
Mina kjedjor inför slutet av säsongen.Staal-Söderberg-ErikssonHardt-Green-UrbasAlvarez-Olsson-SandströmLarsson-Svensson-WallgrenLarsson o Wallgren kan ersättas av Juniorer.Blomqvist-HersleyDamgaard-NyWeihager-CasselståhlStröm-JuniorPå bänken Maclean.Med Fredrik som forward får Malmö en rejäl förstärning framåt,målskytt.Är nog lättare att hitta en bra back än forward,men jag kan ha fel där.Detta här inlägget gjorde jag mest för att det var en kul grej,kanske för mycket fritid.Ha det göt alla Malmö Redhawks supportrar.
Anonym:
2010-01-21 22:47:25
Var är alla tolvfingrade som påstår att bandyklubben ska spela slutspel nu då??
Rösvart:
2010-01-21 23:01:48
Jo det undrar man!Nu är inte tuffingarna vars föräldrar är syskon inte så styva i hackan!!!

De är ju mycket för tradition där uppe,det är väl tradition att inte spela i elitserien?
Farshid:
2010-01-21 23:38:49
Helt omöjligt är det ju inte. Det är lika svårt för Rögle att undvika kvalserien som det är för Malmö att ta en plats bland topp 3. Svårt? Ja! Omöjligt? Nej!
Johan K:
2010-01-21 23:44:53
Men vad gulligt, i kommentatorsfälten försöker de som inte bemästrar språket istället leka sandlådenivå.Nej. Slutspel blir det inte. Kvalspel går att undvika. Det såg inte alls lika illa ut som det gjort på länge.

Jag tycker det är TUR att vi inte går till slutspel. Det förtjänar vi inte. Verkligen inte. Men om man inte har det som målsättning har man ingenting i ES att göra, så vem kan klandra oss?Ne-ej, förlusten idag känns inte helt rättvis. Men saken är, den var ju inte direkt orättvis heller.Frölunda lär inte gå till slutspel. Om något av de fyra bottenlagen skulle göra det, så hoppas jag faktiskt på SSK. Inte för att jag gillar dem (verkligen inte), men för att de nog skulle vara de som skulle hävdat sig bäst.Mitt eget drömscenario hade ju varit att MoDo och RBK (man förtjänar inte att vara garanterad platsen till nästa år) går till kvalserien, och sen går RBK och Malmö upp.

Ja, det säger jag som Rögleit.Om man bortser från vissa småbarn i kommentatorsfältet (missunnsamhet eller avundsjuka?), så tror jag nog att alla hade älskat heta derbyn Rögle-Malmö. Och vi hade nog föredragit dem i ES. Dessutom hade det ju varit rätt bra för Skånsk ishockey.
Stefan Sjöberg:
2010-01-21 23:53:57
Det blir givetvis oerhört svårt för Rögle att undvika Kvalserien. Lika svårt att sia om Kvalserien. Inte enkelt att jämföra lag från två olika divisioner.En sak är dock väldigt säker; MIF-Rögle i Elitserien hade fått Malmö Arena att koka över. Det hade sannolikt fått det svenska hockeyetablisemanget att bli rätt bleka om nosen...
Finest:
2010-01-22 00:04:22
Anonym:
2010-01-22 00:08:14
Johan!!.......Varför så nällad och "intresserad" hur det går för Rögle BK?

Jag förstår att ni nöffares högsta dröm är att få möta storebror i en KS....men du/ni vet lika väl som jag att varken NI eller VI hamnar i en KS.......Ni ligger på er naturliga plats i serie systemet!!
Nisse:
2010-01-22 00:14:25
Hansson: klockrena kedjor, håller helt med undantag för Eriksson. Malmö behöver alla backar de kan få men håller med om att juniorer till stor del kan fylla upp fjärdekedjan och på så sätt bli inspelade.
Christopher:
2010-01-22 00:20:53
@Johan KFan va skönt att någon mer tycker som jag! Varför kriga om lillebror/storebror när vi kan mötas och dra storpublik i samma serie! Fan va kul det hade varit! Har jag skrivit några inlägg om tidigare men fan aldrig sett någon som tycker som jag haha...och jag är Redhawks-fan. inget annat! punkt :)
mixon (RBK):
2010-01-22 06:54:52
Kvalseriespel för RBK lär det bli, något annat finns inte med dagens spel. Lika bra att RH & Co inriktar sig på det nu och scoutar lagen underifrån ordentligt samt ser till att köra in någon form av spel som lämpar sig i en Kvalserie.För en månad sen var jag övertygad om att RBK skulle överleva en Kvalserie men nu är jag inte lika säker längre. Bortamatcher mot Leksand, AIK, Växjö och MIF lär inte bli en angenäm företeelse för ett lag utan självförtroende som RBK just nu är.Men, som man bäddar får man ligga och jag tycker RH har gjort ett svagt jobb inför och under denna säsong. Jämför man med SSK så märker man stor skillnad organisatoriskt där de under en månads tid gjort förändringar/förstärkt för att ändra på sin situation och nu är de ett lag med självförtroende och hyfsat fin form. Om de får kvala så studsar de omedelbart tillbaka upp i Elitserien.
WIK:
2010-01-22 08:45:53
Enligt säkra källor är Leksand intresserade av att plocka hit Georges Laraque som i dagarna fick gå från Montreal Canadiens. Han är kusin med JLPG och detta hoppas man ska bli "tungan på vågen" till Leksands fördel.

Guldlaget blir sponsor för denna värvning!
MIF REDHAWKS:
2010-01-22 09:15:53
Jag ser hellre att vi får möta RBK, och SSK i en ev : KS än TIK, och MODO.MIF REDHAWKS:
2010-01-22 09:17:28
WIK :Cirkus Leksand fortsätter, när skall de lära sig???.
Tysken:
2010-01-22 10:18:22
Rögles nya lagkapten verkar vara en riktig hårding!! Lite ledsna för att dom tappade spelarna kanske..?

URL: http://hockey.expressen.se/elitserien/1.1853770/tvillingarna-abbott-ar-tva-lojliga-fegisar
huggegnagare:
2010-01-22 11:08:33
WIK

Enligt säkra källor kommer Georges Laraque inte att spela i Leksand,kommer han till Sverige så blir det AIK som han lirar med trots sin släkting i annat lag.
:):
2010-01-22 12:18:22
Vad är det för snack med lillebror och storebror? Är MIF och Rögle släkt? Hade det varit så hade jag slutat heja på Mif, och slutat hata rögle, och istället börja intressera mig för konståkning.
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup