Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
120.000 Euro
2010-01-25 09:06:25
Om det inte skulle bli Frank Banham till Malmö så kanske ni förstår varför.
Det ryktas nämligen att han tjänar riktigt mycket pengar i Ljublijana.
120.000 euro netto för säsongen är vad han ska få in på sitt bankkonto för perioden augusti-april. Om han skulle avsluta och spela sista tredjedelen av säsongen i Malmö så förstår ni snabbt att det kan kosta Malmö så mycket som 40.000 euro. Och det är vad han ska ha i handen. Alltså skulle kanske kostnaden vara dubbelt så stor för Malmö med avgifter osv.
Så det är inte speciellt konstigt att eventuella förhandlingar går segt.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Fredrik:
2010-01-25 09:12:19
Äventyra inte ekonomin snälla!! Det finns duktiga hungriga spelare i allsvenskan (larivee kan vara en, även ur övriga "avsågade" lag) som är mycket billigare, även om Banham skulle vara en härlig injektion.
Hansson:
2010-01-25 09:23:58
Även om jag jättegärna vill se Banham i Malmö igen så ska det inte äventyra Malmös framtida ekonomi.Såna här Monsterlöner tycker jag inte Malmö ska betala för nån överhuvudtaget.Vad är kursen på en Euro idag?

Då kan vi nog stryka Banham från Peos hemliga lista.
Wiborg:
2010-01-25 09:49:35
Låter lite väl dyrt det där, men det kanske vore värt när man vet att han presterar.Tänkte bara tipsa om en sida där man skapar sitt eget OS-lag likt dream team. www.sportcoachen.se

URL: http://www.sportcoachen.se
Mif:
2010-01-25 10:24:03
10000 euro i månaden är väl en relativt låg lön, vad hade maclean förra säsongen?Hur mycket tjänar calle i år? Långt över 10000 euro i mån kan jag tänka mig...
nöffeplidan:
2010-01-25 10:25:06
spelare av den kalibern har hög lön ,med all rätt. skillnaden är att mif har betalat ut sånna löner till mindre lyckade värvningar tidigare.i detta fall vet man att frank inte skulle ligga på latsidan det har han bevisat innan.men visst det är mycket pengar.med det sagt så är frågan ska mif satsa på att ta sig upp i elitserien denna säsong eller.där är den stora frågan.
Fredde:
2010-01-25 10:47:32
Eftersom Malmö flera gånger, med all rätt, har påtalat att Elitserien inte är målsättningen denna säsongen, så anser jag inte att Banham är värd priset. De nyförvärven man plockar in ska vara spelare, som till rätt pris, kan hjälpa laget igenom Play-off och till kvalserien, för att väl där skaffa sig ytterliggare rutin, och inte minst lite extra klirr i kassan, till nästa säsong. Banham är en spelare som med all säkerhet hade kunnat hjälpa Malmö till kvalserien, men till en för hög kostnad.
Macki:
2010-01-25 10:48:00
Jag tycker inte vi ska vara hagalna nu.för det är ju så att värvar vi Banham, för de pengarna, så blir det ett krav att gå upp i elitserien, och det målet är väl optimistiskt. däremot att värva Banham, efter kvalet, och byta ut han mot MacLean skulle ju gå väl ut. men nu måste vi få in spelare i bra kaliber men som inte äventyrar ekonomin, och prio ett måste vara en back för Kessä och Casselståhl är våra två absolut stabilaste, visst räcker det möt Oskarshamn osv men snart möter vi Bofors, Leksand, Mora, Växjö och AIK då räcker inte vå backsida till på samma sätt längre.
Anonym:
2010-01-25 10:53:12
Då måste man fråga sig, hur mycke får klubben om man går upp i elitserien.... Fan nu saknar man Percy. Kanske nån annan kan gå in å lägga upp cash just till värvningen av Banham?? För min del får de gärna stå Skanska eller nåt annat över hela Banham i så fall
KC:
2010-01-25 10:58:44
Jag kan inte riktigt förstå allt snack om Banham! För måmnga här låter det som att han vore någon slags gud ala "Jussi"?Känns som att en back måste prioriteras i nuläget.
Macki:
2010-01-25 11:04:01
KC helt rätt. Klart vi vill ha Banham men inte till vilket pris som hälst och 40 000 euro är förfan 400 000 svenska kronor de skulle sänka klubben i botten med det man har nu
Sune:
2010-01-25 11:07:25
Fan va folk verkar bli galna?!

Håller med Fredde helt här ovan. Målet är inte Elitserien i år.Ska man upp i elitserien kan man väll isf byta ut hela laget för dom där 25miljonerna nu sista månaderna. Men det vore ju jävligt snyggt om man bränner massa pengar på massa spelare om man skulle missa?!Man kan inte köpa ett fungerande lag, ett lag är ett lag, inte en individ.
svennis:
2010-01-25 11:10:01
Jag har räknat ut med skatter och egenavgifter sulle han kosta 666000 för 3 månader.Leker man med tanken att ökade publikintäkter skulle det vara tvunget att dra in ca 6700 fler åskådare.Vi har 8 hemmamatcher men med Frank kanske 6 + playoff och eller/ks.
Jeppe:
2010-01-25 11:27:03
Grejen är... att värvar vi Banham nu, så kan vi garanterat förlänga kontraktet med honom till nästa säsong. Istället för att han ska tas av något annat lag. För hans lön till nästa säsong är inga problem, med tanke på att vi slipper dras med Hurme då, som förstörde årets ekonomi. Sen samtidigt så tror jag inte att MacLean kommer vara kvar, och där löser vi en hel del pengar också.Så jag ser gärna att vi värvar Banham, så att vi kan förlänga med honom till nästa säsong och då satsa mot eliten!

URL: http://ihawk.blogg.se/
rydmark:
2010-01-25 11:45:28
Lite trist vad alla/många redan har räknat bort Macclean och en del till och med sågar honom. Han är en del av laget, och en viktig sådan. Han har gjort en hel del viktiga poäng för laget den här säsongen även om det stundtals ser rätt trögt ut. Dessutom vet vi alla att han var som bäst på slutet av förra säsongen då han ställde upp för klubben då det var som värst, det är hjärta!! Jag tror han kan vara grymt viktig i playoff/kvalserie. Sen kan jag tycka att han matchas fel, men det är en annan sak. Fördelen med att ha honom där han är, är i och för sig att vi har målskyttar spridda över femmorna och att alla femmor kan skapa mycket farligt framåt. Det kan vara mycket värt då det drar ihop sig.Så jag tycker att folk ska vänta med sågningar eller liknande till säsongen kan summeras. Förmodligen har sportchef och tränare rätt bra koll på hur de vill att laget ska se ut framöver.Så sluta hacka på de som är i laget och som säkert alla kämpar för att det ska gå så bra som möjligt, vi går nu in i en viktig period där jag tycker att vi fans ska sluta upp helhjärtat bakom vårt lag och våra spelare. Vi måste tro på dem och vara med och hjälpa dom och laget så långt det bara går!!Rödhöken:
2010-01-25 11:47:43
Visst skulle det vara kul att se Banham i Malmö igen i närtid. Men kostnaden för honom är inte 40 000 €, med löneskatter, arbetsgivaravgifter, pensionsavsättning mm så är kostnaden snarare 70-80 000 €. Då målsättningen varken är kvalserien eller elitserien denna säsong och ekonomin fortsatt är ansträngd så är de ytterst tveksamt om Malmö ska värva honom. För att balansera totalkostnaden för Banham behöver publiken öka med i runda tal 1500 åskådare/hemmamatch utöver budgetsnittet, playoff oräknat. räknar man in playoff så handlar det om en ökning med ca 1000 åskådare/hemmamatch fler som måste ta sig till arenan. Jag tycker inte det är värt den risktagningen ekonomiskt som det skulle innebära att ta in Banham, inte när pengarna behövs för att kompensera Casselståhls och Kesäs skador med två nya backar av minst samma kaliber. Finns billigare målskyttar att hitta i klubbar som är på väg att bli avsågade
Jeppe:
2010-01-25 11:50:31
Jag har inte hackat på MacLean. Jag bara säger att jag inte tror att han kommer finnas med i nästa års trupp ifall Banham kommer. Av flera anledningar. Båda ska producera mål, jag tror hellre man ser en offensiv icke-eu spelare, och en defensiv än två offensiva.

Banham tillför fart och fläkt, vilket är lite av slogan över nya Redhawks.

MacLean tillför sitt skott, vilket i sig inte är fel om det kan nyttjas rätt.Men jag tror man tar Banham före MacLean faktiskt

URL: http://ihawk.blogg.se/
Stickan:
2010-01-25 12:07:47
Så mycket pengar var det väl inte och tjata om? När ska Söderberg börja leverera för alla stålar han drar in. Som är betydligt mer än 10000 Euro i månaden. Eller MacLean, som också har betydligt mycket mer i månaden.

Tror att det kommer komma mer folk till arenan om Banham kommer dit. Jag personligen kommer öka antalet med +1 iaf!

Sen så räknar jag med att det blir playoff. Ett fullsatt Malmö Arena.

Ca 2 miljoner kr i intäkter extra, som Malmö inte räknat med.
Nicklas:
2010-01-25 12:13:51
Tycker det låter skumt detta ändå. Visserligen så kanske ekonomin ser ljusare ut när Hurme är borta. Fortfarande så sviker publiintäkterna om man ser efter målsättningen innan säsongen.

Löser man sedan Maclean och frigör ett kapital så har man genast en hacka till. Men nu snackas det inte bara om ett nyförvärv utan flera från Peos sida!

Tycker hela storyn luktar lite Percy Nilsson! Skulle itne förvåna mig om han är med på ett hörn. Kanske inte med summor som i forna dar men en liten handpenning. Han vill nog inget annat än att Malmö ska vara att räkna med om man går till kvalserien.
Tysken:
2010-01-25 12:35:38
MacLean tjänar INTE över 100000 i månaden Stickan, och luktar Percy?! Tror ni inte man budgeterar med att ha lite kvar att värva för i Januari? Det är nu man vet vad som behövs och det kan göras otroliga klipp, Peo är gammal i gamet! Han vet hur det funkar..
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup