Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Kung Carl (Huddinge hemma)
2007-10-31 22:43:27
Han kom tillbaka inför allt annat än ett kokande isstadion. Men han visade att nivån är där. Carl Söderberg! Det finns knappt ord för hur glad jag är att han är tillbaka.

---

Två assist direkt i powerplay och seriens bästa PP har höjts ännu en nivå.
Killen gör en fin inåkning som bäddar för Alvarez mål och passar snyggt tillbaka till Paulsson på det andra målet han var inblandad i. Underbar comeback. Calle är tillbaka!

---

Tyvärr en hel hög med underkända i laget. Men det ska vi lämna en kväll när Kung Carl har gjort comeback.

---

Martin Samuelsson smällde in två baljor. Hade han inte gjort det hade han haft lika många poäng som Carl Söderberg, men det ändrade han på med att dubbla sin poängskörd.
Skönt för Martin som fått kritik bland annat här.
Får bloggen då cred för att han visade att han visst kan?

---

Jag vill se Söderberg och Paulsson med Peppe som center! Gjuten förstakedja!

---

Hur mycket jag än försöker så går det inte att komma ifrån. Calle Steén och Mikko Eloranta. Det gör ont att se hur dåligt dom spelar. Två välbetalda spelare MÅSTE leverera betydligt bättre. Men okej, NU lämnar vi det.

---

Kung Carl avslutade kanske inte kvällen alldeles lysande dock. Journalister från en rad tidningar, tv och internet hade blivit lovade Calle i pressrummet efter matchen. En förtvivlad presschef letade efter honom, förgäves. Nästan så man tyckte lite synd om henne där. Journalisterna ilsknade och fick gå hem med svansen mellan benen.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Lite J20, lite elitserien
2007-10-30 21:26:55
HV-Malmö 10-0. Jag är ledsen att jag höjde J20-laget till skyarna efter 6-0 mot Linköping. Men då trodde jag verkligen dom var på gång. Tur det är uppehåll. Kan iallafall vara glada att detta inte var en match dom skulle vinna. Bara att glömma.

---

Glodde på Färjestad-SSK idag. Är imponerad av ungtupparna i Färjestad med Johansson, Brunnström och Åslund. Dom skapar faktiskt mycket chanser. Dock minst lika imponerad över hela laget SSK som kämpade till sig tre poäng i Karlstad. Klasen avgjorde med ett delikat avslut i en kontring.
På tal om Färjestad så fick vi idag se det legenden och orginalet, det levande lexikonet från Örnsköldsvik, Rickard "Frisco" Andersson har sagt i flera år. Han kallar det "Färjestadsbyte". Det går ut på att när spelaren som ska byta, hoppar in i ena änden av båset medans den andra hoppar ut 10 meter längre bort. Det är sällan det lönar sig då motståndarna oftast har för hög fart in i anfallszon. Men idag lönade det sig.
Rhodin ska slå en passning, knäcker klubban. Hoppar in i båset. Under tiden snor SSK-spelaren pucken och vandrar en bit in i anfallszon och då har Richard Lintner hoppat in från andra sidan av båset. Frisco kallar det ett Färjestadsbyte. Vet inte hur vanligt det är. Men jag ser det iallafall väldigt sällan.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Nyquist drar till USA nästa vecka
2007-10-30 17:18:46
För en tid sen gick det ett rykte på RS forum om att juniortalangen och den absolut största talangen i vår förening, Gustav Nyquist, född 1989, skulle dra över till USA efter denna säsongen.
Bloggen kan nu avslöja att "Nypan" drar över till USA redan i nästa vecka för att spana in olika college, detta enligt i vanlig ordning välinformerade källor till bloggen.
Det visade sig alltså att det som stod på forumet för några veckor sedan var fullständig sanning.
Detta hindrar också Nyquist från att spela med A-laget i år då det är samma regel här som gällde för Kim Martin för någon säsong sedan. A-lagspel och du kan glömma college.

Inträffar detta är det ytterligare ett i raden av tragiska fall där talanger lämnar Malmö.
Med bröderna Björn Svensson och Magnus Svensson-Pääjärvi i färskt minne så förutsätter jag att Malmö Redhawks sportsliga ledning gör allt som står i deras makt för att behålla Nyquist i föreningen. Där har vi på sikt en superstjärna i elitserien. Det kan jag utan att tveka LOVA er! När och om vi går upp i vår så vill jag se Nyquist på ett treårskontrakt i A-laget. Inget tryout eller tjafs. Vi vet hur bra han är och klubben måste visa att vi tror på honom!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen avslöjar
Så STÖDJER man sitt lag!
2007-10-29 16:05:39
Leksand hade invasion till Borås i lördags. Och dom vet vad en invasion är. Halva långsidan helt smockad med Leksingar. Det är det som kallas att ställa upp för sitt lag och verkligen SAMLA STYRKORNA.
Leksand leder den svenska andraligan men vad gäller bortaföljet är dom troligtvis etta i norden.

Vi åker själva för match mot Borås den 18 november. Vad sägs om att då samla styrkor så gott det går? Eller är inte intresset större ens när man ser denna bilden?
Ja, Leksand, jag är avundsjuk på att många visar karaktär när det vankas storsamlingar!

Leksand_boras

Jag är fortfarande helt övertygad om att sånt här inte alls är omöjligt att uppnå för oss. Men alla får visa lite "Nu-jävlar-mentalitet" så ska vår förening också kunna få detta stödet.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Supporterrelaterat
Typiskt
2007-10-28 18:40:43
Dagens förlust mot Södertälje för vårt J20-lag får ju bloggen nästan ta på sig. Nu när vi är inne på den linjen ;)
Jag har skrivit upp J20-laget två gånger denna säsongen. Båda gångerna har dom svarat med att prestera SÅDÄR på söndagsmatchen.
2-3 mot SSK idag är riktigt tungt för grabbarna.
Men men, bara att bita ihop.

För övrigt. Noterar att Malmö Redhawks officiella hemsida tar upp J20-lagets matcher i veckan. Men tyvärr är matcherna över och det där drar inte mer folk till matcherna, då folk hinner "glömma".
Jag vet att grabbarna i laget uppskattar varenda människa som går dit. Så hädanefter vill jag se reklam innan matcherna!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
J20-laget imponerade
2007-10-27 19:40:54
Malmö Redhawks J20-lag är hela föreningens glädjeämne just nu. Efter en formsvacka har man hittat tillbaka och slog idag topplaget Linköping med 6-0. SEX NOLL!
Detta är vad man kan kalla rakt igenom en klockren insats. Såg själv matchen på plats och jag är riktigt glad att Bobo, Bendelin och Peter Andersson också fick se denna rakt igenom hundraprocentiga insats.

- Väldigt få utvisningar.
- Ett bra försvarspel där Linköping iprincip inte skapade någonting.
- En nolla från Anton Söderqvist i mål
- Bra boxplay.
- Ett bra powerplay. Iofs bara ett mål enligt statistiken med 3-0-målet var nästan direkt efter PP.
- Bra skapande av chanser från många olika spelare med frilägen och ramträffar.
- Bra statistik på en stor del av våra forwards.

Här snackar vi verkligen att ge ett helt lag ros. Och det kan man lugnt säga att dom är värda efter en sån här insats.

---

När vi ändå talar J20-laget så finns där två killar jag vill lyfta fram speciellt sett över hela säsongen.
Fredrik Hansson är den första som jag är riktigt imponerad av. En rightare med vassa handleder som har näsa för målet men kanske framförallt för var han har sina medspelare. Användbar i både powerplay och boxplay. Killen har alltid varit en evig talang men genombrottet på J20-nivå har kommit först i år när han fått ta ett rejält ansvar. Han har inte ingått i förstakedjan utan har istället lett andralinen på ett fullständigt lysande sätt. Var för övrigt poängbästa spelare i Redhawks U16-lag 2004 som vann SM-guld.
Gustav Nyquist är givetvis spelare nummer två som ska lyftas fram. "Nypan" är minst lika dominant som Carl Söderberg en gång var på J20-nivå. Killen har en grundtalang i sig som många spelare borde vara riktigt avundsjuka på. Han har utan att överdriva, ALLT. Han har lett förstakedjan hela säsongen trots att han bara är 89:a. Detta är en spelare Malmös alla supportrar kan förvänta sig stordåd av i framtiden. Jag är inte bara imponerad. Jag är RIKTIGT JÄKLA IMPONERAD för att uttrycka mig på ett så klart sätt som möjligt.
Att Gustav har planer på att sticka över till USA under nästa säsong är något Bobo, Torgny och Peter Andersson redan nu måste börja bearbeta riktigt hårt och verkligen visa för honom att vi verkligen vill ha honom kvar. Det är något som borde vara av riktigt riktigt hög prioritet.

Det finns givetvis andra i J20-laget som presterat bra. Däribland Tobbe Nilsson-Roos och Emil Turesson. Jag anser dock att Hansson och Nyquist står i en klass för sig, hittils.
Och att inte erbjuda dessa två herrar varsitt tryout-kontrakt inför nästa säsong vore tjänstefel.
Detta är killar som jag utan tvekan kan säga hade gjort ett bättre jobb än minst fem spelare i dagens A-lag.

---

Match mot Södertälje SK imorgon klockan 12.00. Jag tänker utan tvekan vara där och förhoppningsvis få ytterligare två och en halvtimmes hockeyunderhållning.
Tyvärr verkar detta vara det enda stället som kan göra reklam för Malmö Redhawks juniorverksamhet.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Lördag (Dagen efter-tankar)
2007-10-27 12:42:16
Kom hem 03.20 i natt. Och har inte sovit bort mer än halva förmiddagen. Man fick köra T/R till Stockholm. Men det var det värt när man fick se seger. Så desperat efter att få se det var man.
Då har man betalt igen lite iallafall till alla de gångerna man åkt på bortaresa utan att tillföra ett skit i körningen ;)
För övrigt älskar jag södra länken. Vi satt ute på Essingeleden fem minuter efter matchens slut!

---

Under lördagen hade jag tänkt ta ett besök på Sveriges vackraste travbana och sen se J20-hockey.
Tror naturligtvis på 7 rätt och en seger i J20-hockeyn där Malmö möter Linköping.

---

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/allsvenskan/article1109074.ab
Tydligt vad överdrivet det kan bli i en rubrik. Dom stod bakom och var lite slagsmålskåta. Om vi kan kalla Råsunda 2004 för "Skaka-lite-galler-incidenten" så kan vi kalla detta "Banka-på-reklamskyltar-incidenten".
Att speakern säger "Vi stoppar matchen" var också lite överdrivet. För övrigt den absolut mest spontana och roliga speakern jag någonsin varit med om. Han sa och gjorde precis som han själv ville. Utan domaren inblandning.
"Malmö fulltaligt, hahaha", "Utvisningar i andra perioden har jag inte hunnit räkna på", "Malmös nummer 10, eh, ja, vad heter han då? Alvarez ska det vara".
Och detta sades inför alla 283 på Hovet. Man fick sig ett gott skratt på läktaren.

---

Emil Lundgren var på plats på Hovet. Vi satt några rader bakom honom. Inget speciellt i det. Men Emil ställde sig och jublade mer högljutt, glatt och öppet än ingen annan på Hovet. Det var riktigt skönt att se.
Vi var fyra man som drog kanske 2-3 ramsor under matchen. Och då ska vi inte ha något tack från en enda spelare för den insatsen kan man lugnt kalla usel. Men vi fick nog mer tack än på bra länge. Stort gjort grabbar!

---

Hoppas Borås kan störa Leksand lite idag. Men det är väl ingen större risk...

---

En kortare reflektion över Percys uttalande i Sydsvenskan igår. Percy säger "Det blir inga mer pengar, dom får klara sig på det dom har nu".
Visst, så kan det väl vara för stunden. Men vad säger att det inte finns pengar i klubbkassan i övrigt? Dom har heltidsanställda säljare som jobbar in pengar fem dagar i veckan. Då rullar där in. Dom kan frigöra pengar med att låta spelare gå (Om man nu kommer överens med spelaren i fråga).
Dessutom. Om där nu inte finns pengar, hur gör klubben då om Andreas Thuresson i januari säger "Jag kommer hem och spelar av säsongen i Malmö".
-Nej Ante, vi har inga pengar till det, ska dom säga det då? Knappast!!!

---

Nej, trav nu!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Hammarby away
2007-10-26 22:54:14
Var som tidigare sagts här på Hovet idag. Rätt bedrövlig insats om vi ska vara ärliga. Undrar om vi numera kan titulera oss svenska mästare i ineffektivitet?

---

Paulsson räddar oss, igen. Ärligt talat så var det rätt upprörda känslor bland Malmöanhängarna på plats idag efter de två första perioderna. Han räddar oss IGEN.

---

Bajensupportrarna. Ja, eller ett välkänt kompisgäng från södra Stockholm flippade ut lite under slagsmålet som uppstod. Dom bankade lite på reklamskyltarna vid Malmös bås. Värre än så var det inte. Men klart underhållande när Bajens målvakt står och skriker över ett folktomt Hov att dom ska lägga av.
För övrigt 283 personer på plats. När vi kom in i hallen räknade vi det till 20 åskådare. Vilken superrusch det måste varit efter uppvärmningen! :)
Deras 50/50-lotteri gav en ensam vinnare hela 110 kr. Jag grattulerar från botten av mitt hjärta!

---

På tal om slagsmålet. Det var roligt när Naumov sliter av Nieminen tröjan plus diverse skydd och sen när han gjort det och Ville är redo att köra så smiter han därifrån och Nieminen jagar honom ut i mittzon. Synd. Nieminen som så gärna VILLE köra!

---

Nej, Tommy Lindström, Nyköpingsbros hamburgare var inget att hänga i granen. Värd möjligen en femtiolapp men knappast de 82 man får ge.

---

Nu ska vi åka från Nyköping till Malmö. Ryktas att mina medresenärer vill ta sig en fredagsgrogg i Höör på vägen dock. Klart man ställer upp!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Stockholm imorgon
2007-10-25 22:50:19
Dags för ny match imorgon mot Bajen, tyvärr blev bi slåsta på konfekten vad gäller Stora Mossens ishall och får nu spela på tradiga Johanneshov. Men det funkar. Men hör på denna: 150 spänn tänker dom ta i inträde! Och så undrar dom varför folk inte kommer dit...

---

Fullt fokus på rätt saker och så toppar officiella med att ge en idol-deltagare som i måndags stod i Södertäljes klack och sjöng SSK-ramsor det hela med att ge honom en signerad matchtröja och kalla honom "En av Malmö Redhawks största fans".
Då har vi:
1. Värderat olika fans.
2. Lagt fokus på något annat.
Rätt intressant om dom värderar det lika högt, de som ägnar Fredagen plus hela lördagsnatten på en tur och retur-resa till Stockholm? Jag menar, nu när vi börjat värdera olika fans.
Nej, naturligtvis ett spel för det stora galleriet från Malmö Redhawks sida. Vi är dock många som genomskådar denna falskhet från de ansvariga.
Läste om en supporter under smeknamnet "Svennis" som gått på hockey regelbundet på Malmö Isstadion under 21 år. Undrar när hans signerade matchtröja kommer? Eller han kanske inte är tillräckligt stor supporter, nu när vi har börjat värdera olika supportrar.
Möjligt att detta är en överreaktion och bitterhet från min sida. Men principen är ändå viktig att komma ihåg.
Notera dock! Jag önskar Andreas Sjöberg all lycka i det där programmet om han nu visar sympatier för samma lag som jag.

---

Bilen rullar 09.00 imorgon. Vet inte om jag tar med mig dator. Kanske ska ha en avslappnande dag utan bloggande och hålla FULLT FOKUS på match.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Sjukaste priset jag NÅGONSIN sett!
2007-10-25 16:55:06
Går in på Luleås hemsida för att läsa om där står någonting om Jesse Niinimäki som tydligen inte är klar för Davos, än.
Jag läser igenom lite andra nyheter.
Bland annat den här:
http://www.luleahockey.se/templates/NewsPage____2570.aspx

Vi snackar alltså ETTUSENTVÅHUNDRAFEMTIO kronor för att åka till Skellefteå i en buss med en macka och dryck PÅ BUSSEN. Inte ens ett restaurangbesök eller någon arenabar. Bussen går bara raka vägen till arenan, ingenting annat.
Måhända att det är sponsorer och dom skiter i om dom betalar 700 kr eller 1250 kr. Men det här är ett övertramp utan dess like.
Räknar lite lätt på vad Luleå tjänar på denna enkla tripp. Högt räknat och vad det kostar Luleå som klubb.
Bussresa 13 mil T/R: 5000 kr (100 kr/person)
Matchbiljetter: 250 kr/st
Replica: 100 kr/person
Dryck på bussen: 15 kr
Mat på bussen: 35 kr
Jag får det till 500 kr per person, högt räknat.

Dom vet nog inte hur man behandlar sponsorerna där uppe. Nej, detta var sjukt, riktigt sjukt. Att dom ens har mage att skriva ut det på sin hemsida. Men samtidigt rätt roligt att dom gör det. Då fattar nog alla hur pressade priserna är på de olika supporterklubbarnas resor.
Tar ett exempel från oss här i Malmö.
Borås 30 mil T/R plus biljett. 150 kr.
Du går miste om replican och räkmackan på bussen. Men det kan man nog leva med.

Förlåt, Chrunak.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Resor
Hur kunde vi missa Karlsson?
2007-10-25 15:38:20
Mattias Karlsson, succéspelaren från Bofors förra året som valde att ta chansen i Nordamerika, men misslyckats i och med lite skador och så och då återvänder han till Bofors. Vi talar alltså en poängskicklig back som hade +3 förra året, född 1985 och som gjorde dundersuccé i allsvenskan förra säsongen.
Nu lär ju förvisso han ha kontrakt med Bofors här i Europa men när det gäller detta så tror jag nog att det hade gått att lösa med BIK. För visst hade Karlsson varit rejält sugen på spel här nere där han iprincip kan lovas rejält med speltid och BIK hade knappast satt stopp alá Jokerit. Om klubben hade legat på honom förstås, vilket bloggens välinformerade källor säger att dom inte gjorde. Synd, men inget vi kan göra åt. Den sportsliga ledningen bestämmer. Och nu är han en Boforsspelare igen.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Full bil till Stockholm
2007-10-25 13:17:21
Känns riktigt bra att jag nu fyllt bilen till Stockholm. Om dom nu bryr sig, så behöver laget stöd när det går som tyngst. Vi ska definitivt göra vårt bästa.
Var bara det jag skulle meddela. Så ni behöver inte höra av er om platser imorgon.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Imponerande J20!
2007-10-24 23:07:50
Kvällen avslutas ändå bra. Vårt J20-lag lyckas göra vad man kan kalla en bragd. Man lyckades slå Linköping på bortais med 4-3 i sudden.
Jag blir seriöst glad över detta faktum att dom verkar ha hittat tillbaka efter ett par förluster.
Kul att se våra tongivande poänggörare i J20, allihop göra poäng. Tänker på Nilsson-Roos, Fredrik Hansson, Turesson och inte minst Gustav Nyquist.

J20 har hemmamatcher i helger.
Linköping på lördagen och Södertälje på söndagen. Klart värt ett besök.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Eftersnack: Oskarshamn - Malmö
2007-10-24 22:00:39

Här sitter man och har fått sig en blåsning för att man är kritisk offentligt. "Sånt håller vi internt" hörde jag någon säga.
Nu sitter vi alltså här och har precis spelat oavgjort och Oskarshamn snodde åt sig bonuspoängen.
Det fanns överhuvudtaget ingenting alls att glädjas åt.
Jo, förresten, två saker kan jag hitta. Nummer 1 är att Kim Johansson får en assistpoäng. Guld värt för killen! Nummer 2 att Carl Söderberg inte spelade och slapp vara med om detta fullständigt ointresserade spel.

---

"Lillis" satt i TV och var rätt tvärtom mot Bobo/Bendelins idéer om vi säger som så.
Han uttryckte även det snyggt angående Andreas Byström. "Han spelar i par med Björk och då får Björk givetvis ta lite extra ansvar". Alla vet vad han menade.

---

HUR kan man bänka Marcus Paulsson? Killen lever ju på att ha självförtroende och så blir han bänkad till förmån för andra klart mer underpresterande spelare. Jag blir bedrövad. "Pålle" är den absolut sista i vårt lag som förtjänar en bänkning.
Sen sågas han rakt av av Bendelin i pausen. Hur var det nu? "Vi sköter sånt internt."
Blir Paulsson inkallad på det berömda rummet nu?
http://www.expressen.se/sport/ishockey/1.896820/bankades-da-sagade-stjarnan-sina-tranare

---

Hur som helst, det finns många att vara kritiska mot. Jag kanske ska ringa ett telefonsamtal till Torgny nu och säga "den och den och den är helt värdelösa!". Det hade han säkert uppskattat. Men ska jag ta det internt så ska jag väl...
Skämt åsido. Alla såg matchen på TV. Avgör själva i kommentarerna vad ni tyckte.

---

Tänker dock ta nya tag på fredag. Bilen rullar till Stockholm och där är två platser lediga.
Stöd laget i formsvackan och häng på!
johan.sv@hotmail.com

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Oskarshamn borta.
2007-10-24 15:40:38
Äntligen match. Det är faktiskt riktigt segt när man ska vänta från fredag till onsdag på matcherna. Man vill ha hockey hela hela tiden.
Infinner mig skrämmande nog inte på plats i Oskarshamn idag. Värdelöst är bara förnamnet.
Kan iallafall meddela att Carl Söderberg är påtänkt på en kant i dagens match och framöver också för den delen. Något centerspel blir inte att räkna med. Man vill helt enkelt inte ta bort Sälen. Jensa, Peppe eller Steén. Vi får se var Carl tar plats. Jag hoppas iallafall på sikt att vi ska ha en ruggig förstalina med Söderberg-Peppe-Paulsson. Eller det blir ju andraline om det nu blir så att mannen med pengarna får för sig att det ska inhandlas en helt ny förstakedja, vilket många surrar om. Jag har ingen aning. Min kontakt med den mannen är ytterst begränsad.

Jag hoppas såklart att Weihager får chansen igen och att Sjölund blir placerad på bänken. Där är min ståndpunkt solklart. Han är solklar sjundeback. Men vem vet, ett mål kan kanske ge självförtroende och han kanske har varit ruggig på veckans träningar. Ska ändå till ett mindre mirakel för att detta ska ha hänt.

Tips på kvällens match: 0-2.

---

Tillägg: Jahapp, då läser man på Sydsvenskans hemsida att Söderberg är sjuk och missar kvällens match. Oerhört tråkigt, hinner han tillfriskna till Bajenmatchen? Hoppas det! Kan vara vettigt att göra säsongsdebut där.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
En avslutande text angående turbulensen.
2007-10-24 15:29:58

Sista jag skriver i detta. För nu har vår VD sagt att han ska ordna upp det så då får vi väl lita på det. Naivt kanske vissa kan tycka men huvudsyftet måste ändå vara att gå vidare.

1. Jag tänker en, två och tre gånger innan jag skriver saker som är känsliga. Tänker då på värvningar etc. Jag kollar med den sportsliga delen av Malmö Redhawks först så ingenting saboteras för vår förening.
2. Vi försöker respektera varandras åsikter i fortsättningen.
3. Vi skiter i att snacka om detta fortsättningsvis och ser framemot matchen mot Oskarshamn ikväll där 3 poäng bara SKA inkasseras.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Dagens city
2007-10-24 09:37:25
Läs krönikan i dagens City. Fredrik Lindstrand gör det igen. Levererar något jag iallafall skulle säga är en fenomenal krönika.
Vet inte om den går att hitta på nätet. Annars är den gratis lite överallt i Malmö och Skåne.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Mötesrapport
2007-10-23 23:35:02

Trots att detta skall röra Redhawks Support så blev bloggen direkt indragen. Självklart ska jag då ge en rapport.

----

Har faktiskt inte varit hemma alls sedan mötet vi hade med Malmö Redhawks nya VD, Jonas Thuresson klockan 16.00 idag. Så därför har det tagit lite tid att skriva någon form av rapport som jag redan fått flera mail om som folk vill se. Självklart ska en rapport komma dock.

Till att börja med. Jonas Thuresson är en jäkligt trevlig människa. Det är faktiskt så att jag KAN dela ut ros också. Han har varit på jobbet i två dagar nu och ska ta itu med detta. För med DETTA så menar jag hela denna grejen som blossat upp med tidningarna osv.
Det var väl också därför vi blev kallade till möte så snabbt. Den teorin har iallafall jag. Vi har ALDRIG stått överst på en agenda tidigare, men vem vet. Thuresson kanske prioriterar supporterklubben. Han ska ha sin chans också.

Nåväl. En presentation av honom blev det. Han presenterade sig för oss. Klart vettig människa.
Sedan drar han upp GÅRDAGENS artikel i Kvällsposten. Dagens artikel där Percy Nilsson sprider lögner fanns överhuvudtaget inte med. "Den har jag inte läst så väl". Jag säger ingenting angående det, så har jag ingenting sagt. Alla vet ändå.
Han pekade på att deras varumärke hade blivit skadat. Ja, det är väl klart!
In kommer Torgny Bendelin och Bobo Simensen. Och hör här nu. För detta finns inte på världskartan.
Dom kommer in, tar alla i hand. Fine!
Sen börjar Torgny snacka. Budskapet var följande (Ej ordagrant):
Vi pratade i söndags och när han sedan får se detta i tidningarna så blir han inte glad. Han trodde att när vi haft en bra kontakt genom sommaren och med spelarträffen så trodde Torgny på ett jättebra samarbete. Dom påtalade att dom hade jobbat i många olika klubbar och sa sedan i något i stil med att dom aldrig blivit så blåsta och att detta var ett slag under bältet. Dom ställde även frågan: Är detta tacken? (Tacken för vad fasen då förresten? Jag börjar fundera på vad dom gjorde när jag klev upp ur sängen 05.00 dagen efter att vi varit i Karlskoga och kört hem hela natten efter att förlorat med 5-4.)
Jag svarar upp:
Först vill jag säga att ingen i detta rummet förutom jag ska anklagas för detta. Anklaga INTE min styrelsekollegor för någonting i detta. Det är jag, ingen annan.
Jag tror nog det stormat. Det var väl inte alldeles bekvämt med White Lions i Linköping hela tiden va?
Då blir han rasande och fortsätter på samma linje:
Jag fortsätter att snacka:
Vi kom överens i söndags när jag gick ifrån mötet att jag inte skulle sopa detta under mattan utan jag skulle klart och tydligt säga som det var. Att det sedan tog hus i helvete hos folk som reagerade kan inte jag rå för. Jag följde det vi kom överens om.
Då reser sig Torgny upp. Och Bobo reser sig kort därefter och sen går dom raka vägen ut. Förhoppningsvis insåg han exakt i den sekunden att dom varit riktigt snett ute och att dom själva fick igång detta.
Thuresson pratade om att vara proffsig. Jag vet vem som gick emot den linjen.

---

Detta skulle egentligen inte tagits upp, för detta skulle röra Redhawks Support. Det blev att mötet till 80 % handlade om min blogg. Jag blir så jäkla bedrövad över detta faktum att jag ännu en gång skriver ett inlägg som knappast stärker Malmö Redhawks. Men jag vill visa lojalitet för mina trogna läsare som har stöttat mig på ett gåshudsliknande sätt.

---

Konstigt nog. Jag har inga hard feelings mot varken Bobo eller Torgny. Jag skulle kunna glömma deras snedsteg idag på en minut om det skulle vara så. Om dom själva vill förstås.
Ingen i den föreningen kan vara så korkad så dom inte förstår att detta var något dom aldrig skulle dragit igång.

---

Mitt intryck av Jonas Thuresson är ändå bra. Jäkligt bra tom.

---

Slutligen.
Att älska Malmö Redhawks är som att vara olyckligt kär. Man älskar något men det blir aldrig ömsesidigt.
Det, mina damer och herrar, det är dagens bistra sanning.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Lunchtankar
2007-10-23 12:22:01
Åt precis dagens, Sjömansbiff, det var inte direkt igår man åt denna bortglömda delikatess! Satt och funderade lite under lunchen. Om allt möjligt. Om hur stort detta egentligen har blivit. Om allt jag hållt inne med, hur besökarna strömmat in osv osv.

Det finns en rad sanningar som bloggen aldrig avslöjat och som heller aldrig ska avslöjas. Det finns minst en sanning om varenda jäkla anställd i denna föreningen som jag ligger inne med, men som jag just nu inte tänker ta upp. Finns ingen anledning att blåsa upp det mer än vad det redan är. Och jag ska inte bjuda media på ännu mer godis. Inte just nu, som sagt.

Satt dock och gjorde en reflektion över hur jäkla väl vi supportrar har blivit behandlade av framförallt Torgny Bendelin. Han har ställt upp hur mycket som helst under den korta tiden han hunnit vara här i Malmö. Så mycket kan jag säga! Han har stått upp för Malmö Redhawks alla supportrar mot andra i denna föreningen på ett makalöst sätt. Det ska ALLA veta om. För han har fått ta emot en hel del skit här efter det mötet i söndags.

Besökarna har kanske minskat något under denna dagen, men nästan 2000 personer idag vid lunchtid är ändå galet! Igår landade jag på 8485 läsare.

---

Idag ska vi träffa den nya VD:n för ett möte som är bestämt sedan innan, så det har ingenting alls med detta att göra. Ska bli kul att få snacka med om honom och lära känna honom bättre.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Han gör det igen!
2007-10-23 08:48:33
Percy Nilsson har under åren gjort bort sig både en, två och tre gånger i media. Idag är det dags igen. I dagens kvällsposten uttrycker han citaten: "Det är ju riktigt snuskiga saker han skriver" och "Vi har flickor på IT-avdelningen bland annat som han skrivit snuskiga grejer om. Könsord och sånt".

Bra Percy, bra jobbat! Nu har du nyss gjort hela den här grejen till, som man säger på högstadiet, kvalificerat skitsnack. Jag har skrivit om din sambo, Lotta vid ett par tillfällen. Bland annat anmärkte jag på att hon kontaktade Torgny Bendelin mitt under en match när han genomför ett jobb. Jag tyckte inte det var okej. Så enkelt är det.
Det är också rätt roligt att Percy svarar på frågan "Får man inte lov att ha kritiska åsikter om klubben?". Svaret: "Jo, det är klart med då ska han hålla sig till saken. Han skriver ju om sådant som inte rör idrotten".
Med den meningen går han emot sina tränare på så sätt att han anser att sportsliga saker är helt ok att skriva om. Bra jobbat!

---

Artikel i city idag också. Punkt.se skulle också uppmärksamma detta. Har dock inte läst den artikeln, än.
För övrigt måste Fredrik Lindstrand på City vara en av de mest underskattade journalisterna i södra Sverige. Har en längre tid läst City. Och detta med stort nöje. Han förtjänar ett jobb på en större tidning!

---

Nu lämnar vi Percy och Lotta. Behöver inte smutskasta alltför mycket. han inser nog själv att han är GANSKA snett ute.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Lakos-affären
2007-10-22 21:07:03
Nu bloggar jag som aldrig förr känns det som. Men gör bara en kortare reflektion av den här André Lakos, ni vet den stora backen från Österrike som i våras skrev på för Färjestad men sedan tog ett kontrakt i NHL med Minnesota. Nu visar det sig att Lakos inte platsar och vill tillbaka till Europa.
Då är det såklart Färjestad som har förstatjing på honom då han har kontrakt här. Det komiska i det hela är att nu är Färjestad i den situationen som finska klubben Jokerit befann sig i för någon vecka sedan när, just det, Färjestad skrev kontrakt med deras målvakt Juuso Riksman som ritat ett tvåårskontrakt med finnarna innan han stack över till NHL där det sedemera blev tal om spel i farmarligan och således tillhörde han Jokerit när det blev spel i Europa. Då ansåg Färjestad det var en självklarhet att Juuso skulle spela med dom och då tar jag såklart förgivet att Färjestad inte alls har något emot om André Lakos skriver på för Skellefteå som sägs jaga honom. Ska bli väldigt intressant om Looben börjar gnälla på detta nu. Är så fallet så är det riktigt fult gjort!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Torgny, Bobo och Pörssi
2007-10-22 20:32:21
Jag måste bara få inflika att jag överhuvudtaget inte har några hard feelings mot varken Bobo Simensen eller Torgny Bendelin. För är det något dom gjort så är det att vara sakliga och berätta exakt vad som gäller. Att dom sedan ber mig välja sida är en helt annan femma.
Jag fick genast lite perspektiv till det hela när Malin Jansson från kvällsposten ringde och berättade att hon pratat med Percy Nilsson som förklarade ungefär följande för henne: "Det han håller på med i sin blogg är angrepp mot min familj och kanslipersonalen, snuskiga angrepp".
Kan man göra annat än att bara virra på huvudet åt saken? Nu har jag iofs fått detta berättat för mig av en journalist, men nu börjar det faktiskt bli lite smått patetiskt.
Percy Nilsson ska göra det han är bäst på, han ska ge oss pengar, sedan ska han hålla sin käft stängd. Ingenting annat.
Och där talar jag för många Malmö Redhawks-supportrar, jag vågar säga det!

---

http://blogg.expressen.se/ishockeyblogg/
Rätt Montan-Lund, visst ska Percy få säga ifrån. Jag var lite otydlig i mitt uttalande där. Percy ska få säga ifrån. Så länge han vet vad han talar om. Det vet han inte i detta fallet. Inte när han säger detta citatet jag fick av Malin Jansson.
i övrigt har jag levt med Percys uttalanden ett bra tag och faktumet är att så länge hans käft är stängd så blir det inga grodor heller.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Gå på matchen mot Huddinge!
2007-10-22 18:35:20
Nu har detta vänts till något som klubben ska få lida för. En uppmaning och det jag önskar mest av allt just nu.
Gå på matchen mot Huddinge!!! Låt inte våra spelare och vår förening drabbas för att dom ställde mig inför ett urlöjligt ultimatum. Vi ser istället framemot Calles planerade hemmacomeback med tillförsikt för jag lovar, som den grabben har längtat.
Träffade honom innan jag träffade tränarna igår. Alltid lika vänlig, fötterna på jorden och ser framemot detta jävligt mycket. Jag måste få skryta om att jag är gammal skolkamrat och har lirat i samma fotbollslag som denna gigant, så han stannar alltid till och snackar en stund. Det är så långt ifrån en överbetald stjärna man kan komma.
Ge Calle de hyllningar han förtjänar i den matchen och sabotera inte för klubben. Gå på matchen!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Boork fick foten
2007-10-22 15:39:09
Så har då även eltiserien skördat sitt första offer. Brynäs valde att till slut kicka Leif Boork. Då kan vi ännu en gång konstatera att när en klubb går så dåligt som Brynäs så väljer klubbledningen den lättaste lösningen och framförallt, så väljer klubbledningen att in i det sista neka allting och säga "Han sitter hur säkert som helst". Jag tycker att alla klubbdirektörer och styrelsemedlemmar i fortsättningen ska hålla sig till den enkla kommentaren "Inga kommentarer". Så slipper vi spekulationer om alla kör stenhårt på linjen som jag bara vet Malmö FF:s Hasse Borg kör på.

Vad händer nu i Brynäs? Det är kanske en överdrift att använda ordet katastrof, men det är faktiskt nära nu. Dom kickar sin huvudtränare, sätter in den assisterande som är ung och bara har erfarenhet som assisterande tränare på elitnivå och samtidigt blir en av lagets stora profiler och landslagsspelaren, Mathias Månsson dömd för för hot mot en kvinnlig polis.

Nu tror jag dock att Brynäs reser sig ur detta. Laget är för bra för att hamna i en kvalserie. Så enkelt är det bara. Och visar det sig nu att dom reser sig så är det knappast för att Boork är borta utan för att laget håller så pass bra klass.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Fler åskådare än A-laget!
2007-10-22 15:33:27
Lite humor så här innan man kastar sig i sängen.
5250 personer har idag läst bloggen. Det är ju faktiskt mer besökare här idag än vad det var folk som såg MIF-Rögle i fredags. Håll med om att det är lite småkomiskt.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
Sjukt besökarantal!
2007-10-22 15:33:10
Denna bloggen har under kort tid haft ett helt makalöst besökarantal. Nu måste jag göra allt för att behålla er.
Gårdagens slutsiffra blev smått fantastiska 5804 stycken. Idag är vi uppe i 4800, redan nu när klockan precis har slagit halv fyra.
Givetvis har uppståndelsen i media och hela hockeysverige spelat stor roll. Jag överdriver nog inte om jag säger att 99 % vill att bloggen ska fortsätta. Det är en oerhörd stolthet och glädje man känner över den uppbackningen.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen
En dålig söndag, avslutas snyggt!
2007-10-21 22:42:39
En söndag som började med en uppjagad presschef och tränarpar slutar ändå i gåshudsliknande stöd från läsare, journalister(!), spelaragenter(!), J20-spelare. Finns  inga som helst ord i det stödet HOCKEYSVERIGE levererat under dagen. Alla som stöttat upp mig i detta ska självklart ha ett tack tillbaka. Bloggen fortsätter tills vidare nu.

Denna söndagen passar även bloggen på att ha sin i särklass största dag, någonsin, då 4500 personer varit inne och läst och nästan 100 personer lämnat kommentarer. Mailen har strömmat in från alla håll och kanter. Det finns ingenting annat än att fortsätta skriva denna oerhört uppskattade blogg. Jag har svårt att finna orden. Allt jag kan göra i dagsläget är att rikta ett stort tack.

Kvällsposten har en artikel om detta under morgondagen. Alf Karlsson ringde upp mig tidigare. Jag är inte glad över att saker går ut i media, men visst, ringer dom så får man ställa upp och detta verkar vara en angelägenhet för många.

Återigen, stort tack!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Allmänt
Vilken härlig söndag
2007-10-21 17:28:06
Gud vilken trevlig söndag man haft. Som om helgen inte var förstörd ändå.
Fick ett telefonsamtal av en kvinna som vi kan kalla Henny Jenrichson 11.40.
"Tränarna och vissa spelare vill träffa dig klockan 15.00". Jag fick inte reda på vad det handlade om. Jag sa blankt nej utan att berörda personer inte själva kunde höra av sig.
12.50 ringer Torgny Bendelin upp mig. Dom vill ha ett möte 15.00. Han och möjligen Bobo också. Det skulle handla om mina åsikter mot klubben. Sure, klart jag ska stå upp för vad jag tycker.

Stegande in i tränarrummet 15.00. Bobo och Torgny sitter där, men inga spelare, var det kom ifrån får vi fråga kvinnan som gjorde påståendet. Över hela bordet ligger inlägg från min blogg.
Det första som tas upp är att man inte kan skriva "Sjölund MÅSTE väck", inte ge sån kritik mot Steén och Samuelsson och framförallt behöver inte alla veta att det varit spelare ute på krogarna under säsong.
Sedan kommer vi till Antti Bruun. Dom har två utskrifter. En på mitt avslöjande och en på svenskafans.coms artikel som dom har med för att visa att min blogg är källan till andras nyheter.
Sedan tar han lapparna och gör dom till en boll och säger "Detta var en värvning för oss, nu har det gått åt helvete".
Bra, då fick man känna lite dåligt samvete också.
Sedan säger tränarna:
"Du får välja sida, antingen är du med i supporterklubben eller så får du fortsätta skriva blogg. Fortsätts denna bloggen på samma sätt så bryts allt samarbete med supporterklubben".
Skönt hot/ultimatum. Kalla det vad ni vill.
Jag får inte tycka att Sjölund är dålig, jag får inte tycka att Steén och Samuelsson har misslyckats. Iallafall inte när jag sitter i deras officiella supporterklubbs styrelse och inte officiellt. Dom ansåg att dom gör ju inte direkt dom bättre.
Men vänta här nu? Jag hade nog tagit det som en tändvätska att någon sitter och kritiserar mig. Är inte det det minsta man kan förvänta sig av spelare som lever på att spela ishockey?

Så nu står jag där, antingen fortsätter jag och leverera nyheter till 1500 personer om dagen eller så lägger jag ner allt vad bloggande innebär och jobbar för en supporterklubb.

---

Så alla ni som snor material från bloggen.
Ut på era sidor och tidningar och skriv att BLOGGEN saboterade värvningen av Antti Bruun. Läckorna inom klubben är HELT oskyldiga. Självklart ska ett helt kansli, en hel spelartrupp och andra arbetande inom klubben veta sakerna före det är klart.

---

Detta kan vara bloggens sista inlägg, NÅGONSIN. Jag måste överväga om jag ska ta hänsyn till 1500 läsare eller om jag ska ta hänsyn till Redhawks Support, som dom drar in i det här.

Frågor?
johan.sv@hotmail.com eller 0709-188326
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Allmänt
Weihagers stressiga lördag
2007-10-20 16:59:50
Igår efter matchen tänkte Malmöbacken Robin Weihager att han skulle åka hem till sina föräldrar och ta en lugn och skön helg hemma i Hässleholm. Något han på eftermiddagen idag bara kunde ta och glömma då han fick telefonsamtal av J20-tränaren, Roger Öhman.
J20-laget ska idag möta HV i Jönköping och när Öhmans materialare var tvungen att jobba på sitt civila jobb fick han ringa in en tidigare anställd i klubben. Han fick två uppdrag: Ta dig hit med en bil fort som fan och när du ändå kör upp kan du väl plocka upp Weihager i Hässleholm.
Sagt och gjort. 15.20 drog han från Malmö och plockade då upp Weihager i Hässleholm hos föräldrarna och sitter just i detta nu ute på E4:an för att spela juniormatch i Jönköping klockan 18.30.
Så var det med den lugna lördagen det...
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Antti Bruun klar!
2007-10-20 12:10:44
BLOGGEN AVSLÖJAR!

Det avslöjades redan för en vecka sedan att han var på gång hit via denna blogg. Bloggen kan nu avslöja att endast formaliteter återstår innan Antti Bruun, Morabacken är klar för spel i Malmö.
Det har under veckan pågått ett intensivt jobb med att få hit den finska backen. Nu har det gett resultat och alla papper väntas bli påskriva i början på nästa vecka. Vi gör nog inte fel som räknar in honom bland backarna mot Oskarshamn eller Hammarby.
Jag har dessutom säkra uppgifter på att Malmö låtit en av sina finska spelare, Ville Nieminen, vara med och locka hit Bruun via en rad telefonsamtal under veckan. Dom pratade så sent som kvällen innan derbyt.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen avslöjar
Tvåa i Skåne
2007-10-20 12:05:05
Nu kommer ett inlägg som inte ska finnas på världskartan, men jag levererar det ändå. Sanningen är alltid det bästa att hålla sig till.

---

Vi är T-V-Å-A i Skåne. Det är bara att inse fakta. Rögle BK var värda segern och jag sa till en kamrat redan när det stod 1-1 "Detta kommer gå åt helvete". Det såg ILLA ut.

---

Sjölund gjorde mål. Ingen var gladare än jag! Jag lovar! Det hade ju faktiskt varit oerhört trevligt om killen kunde få göra något positivt för oss. Det absolut sjukaste kommer här. Min konversation på msn med MIF-supportern, Niklas, timmarna innan match.

2007-10-19 15:44:22 N . Petersson JS | KP (@) HP (&) Vilken blir de första målskytten idag då;D?
2007-10-19 15:48:09 JS | KP (@) HP (&) N . Petersson Sjölund
2007-10-19 15:48:33 N . Petersson JS | KP (@) HP (&) Haha i helvete:P
2007-10-19 15:48:36 N . Petersson JS | KP (@) HP (&) Han ska BORT:P
2007-10-19 15:49:15 N . Petersson JS | KP (@) HP (&) Dax för Mange o näta
2007-10-19 15:49:24 JS | KP (@) HP (&) N . Petersson Ja, det kan det fan vara! Men Sjölund gör första baljan!

Vi lämnar det där nu.

---

Nihlstorp var BÄTTRE än Hurme. En klass bättre!

---

Kenny Jönsson är så gigantisk en gigant bara kan vara i ett sån här match. Lagkaptenen med STORT L!

---

Rögle hade 500 man i kurvan längst ner. Alla sjöng stämningsfullt, synkat, glatt och utan trumma. Rösterna talar, ingenting annat.
Majoriteten av MIF-supportrarna, eller rättare sagt typ alla säger alltid "Vi skiter i läktaren, vi tar det på isen". Vad fan säger ni nu.
Det vi fick igår var en LEKTION. Eller ett helt jävla läsår i hur man agerar mentalt på en läktare. Bara en ramsa som "Bobo knullar Percy i röven" får ett sånt lyft. Helt makalöst! Exakt så det ska vara. Inget gnäll alls på omognad, alla bara kör på!
Jag är inte stolt att vara en av Malmös ståplats. Jag vill att folk på vår ståplats ska ha samma HJÄRTA, MENTALITET och KÄRLEK till sitt lag som dom i Rögles klack har. Hade dom inte hållt på det laget dom gör så hade iallafall jag joinat där med glädje. Och grabbar från Ängelholm. Jag vet att ni tagit emot mig med ÖPPNA armar. Säg inget annat!
Få i vår klack besitter kunskap i hur en klack ska vara. Folk står med öppen mun och bara glor, ingen gör något åt saken. Allt jag vet är att JAG iallafall definitivt är lagd åt deras håll än det hållet Malmös ståplats väljer att gå när man skapar tryck på en läktare.

---

Malmös spelare drog på krogen efter match. Jag gick hem klockan 03. Då var jag full, trött och arg.
Mina kamrater gick till ett känt vattenhål. Där infann sig 70 % av A-truppen. Allt jag kan säga, det var tur jag inte var där, både för min egen skull och för deras. Vi lämnar det där.

---

Peter Andersson ger Kenny en stor klapp, nästan som en kram direkt efter att hela laget tackat sin klack. Bra jobbat, Andersson! Du får gärna ta ett jobb där uppe också!

---

Det var dagens sanning en lördagkväll. Rögleiter, anklaga mig ALDRIG för att inte vara ärlig.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Derby imorgon
2007-10-18 22:08:42
Derby under morgondagen och jag känner... Ingenting! Sjukt märkligt faktiskt. Men vi ska bara ta dom och det är inget att gå och stirra upp sig över.
Ska vi säga en seger med 3-1? Det tycker jag låter vettigt!

---

Många undrar hur det blir med Carl Söderberg imorgon. Trots att Bobo sagt blankt nej i kvällsposten och att bloggens säkra källor hävdar att Calle är att räkna med först mot Oskarshamn på onsdag så säger något mig att Calle kan vara på isen imorgon ändå.

---

Har blivit inbjuden till VIP-restaurangen med mat och hela köret samt en utmärkt sittplats imorgon. Det kan låta som en perfekt fredag för många. Men är det verkligen värt det när man kan göra en insats på ståplats för stämningen i ett derby? Tveksamt!

---

Köp RS-halsdukar imorgon. 100 spänn. Som hittat.
Vi ses i ladan!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Nike Bauer National Invitational Tournament
2007-10-17 19:05:01
Malmö Redhawks deltar som tidigare känt i denna stora turnering i USA, vilket officiella hemsidan ger uppmärksamhet idag. Kul att ungdomsishockeyn får lite utrymme!
Vad ni kan se i artikeln så åker Peter Andersson med på detta också. Bloggen kan dock avslöja att Andersson inte åker med för ungdomsishockeyns skull, utan hans stora uppgift under resan är att hitta nyförvärv till dagens A-lag. Detta genom att träffa några av sina kontakter "over there". Då tyckte man att detta var ett utmärkt tillfälle att sköta det lite snyggt.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Steén och Samuelsson
2007-10-16 21:15:02

Det går inte att komma ifrån det längre. Nu är det 10 matcher spelade i serien och vi kan tyvärr konstatera att vi har två riktiga floppar i laget.

Nummer 1, Calle Steén.
Killen gjorde över 40 poäng i SSK och skulle komma hit som förstacenter tills dess att Carl Söderberg anländer.
Han har på 10 spelade matcher gjort 2+2. Det är verkligen inte godkänt någonstans. Det är inte ens farlighetskänslan man får när han går in i anfallszon. Ingen kreativitet för fem öre. Jag tror killen vantrivs här nere och är lite småtjurig för att han inte spelar i elitserien.

Nummer 2, Martin Samuelsson.
Samuelsson kom hit från fjärdekedjespel i Linköping med 4-5 minuter per match. Vi skulle ge honom tid. Jag frågar, hur lång tid är denna tiden?
Han har spelat i någon av de tre första formationerna hela säsongen och har spelat många matcher med Paulsson och Peppe. Samma killar som gjort bra med poäng. Samuelsson har gjort 0+2. Det är inte okej någonstans tycker jag.
Samuelsson får spela fjärdekedjehockey här också eller söka sig bort!

---

Jag såg inte Lövenmatchen på plats och kan inte göra något speciellt stort uttalande i att vi förlorar där uppe. Den stora MIF-supportern, Jerry Holmbeck har dock snackat med en medarbetare på plats i Umeå som levererade följande citat: "Malmö glider runt på en skridsko, fullständigt ointresserade". Jag blir inte alls förvånad över uttalandet.
Konstaterar också att Sjölund var där han skulle, på bänken.

---

Det finns såklart andra jag vill gnälla på också.
Cassel, Öberg och Björk ligger också nära på en rejäl sågning.

---

Jag hoppas att ambitionen fortfarande är att Carl Söderberg ska spela på fredag fortfarande. Han behövs verkligen.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Dragan Umicevic
2007-10-15 21:17:40

Dragan är kickad borta i Ryssland. Ska bli väldigt intressant att se var killen hamnar!
Han vill förmodligen till ett topplag, men vilka har råd och vilka kan ge honom speltid?

Och hur agerar Malmö? Dragan går in i en förstakedja här och är användbar framförallt i powerplay. Vi skriker efter högerskyttar och Dragan är sådan. Men allsvenskt spel känns rätt avlägset. Kanske en återkomst till Södertälje?

Vad säger ni läsare, är Dragan något ni skulle vilja ha i Malmö? Inte för jag tror chansen är stor att han skulle välja det, men med rätt pengar så. Och är Malmö ens intresserade?

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Simons - superlögnaren
2007-10-15 16:36:33
Janne Simons måste vara den i särklass största lögnaren i svensk ishockey. Han nekar ungefär allting gällande affärer som har med Mora att göra. Nu är det Antti Bruun.
Vi tar historian från början.
Bloggen fick reda på i lördagskväll att Antti Bruun är högaktuell för Malmö. För att få mer kött på benen så tog jag mig ett snack med nämnda Simons. Han totalnekade allting, visste inte vad jag snackade om. Okej, fine sa jag. Han vet ju knappast vad jag vet som i detta fallet var väldigt väldigt mycket.
Kent Jönsson, Sydsvenskan läser bloggens avslöjande sen ringer han upp PA som bekräftar att man är intresserade. Redan där faller ju Simons lögner fullständigt. Han visste ju absolut ingenting.
Kvällsposten hakar på i dagens tidning där Simons nekar allt fullständigt och säger "Vi vägrar släppa någon!". Som om man ska tro på det efter alla lögner denna silly season. Yared Hagos, Johan Lindström eller Adam Andersson fanns det ju överhuvudtaget ingen sanning i om man skulle tro Simons. Var spelar alla tre nu? I Mora.
Dessutom vore det ju ren idioti av en svensk elitförening att hålla kvar en finsk spelare som inte får spela en sekund när man dessutom har nio andra backar under kontrakt.
Så allt Simons säger i fortsättningen är bara luft för mig. Det är bättre att köra Malmö FF:s Hasse Borg och hans linje. Han svarar "Inga kommentarer" till någonting gällande övergångar. Otur då för MFF att Bengt Madsen glappar med käften lika mycket som Borg håller den stängd.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Sjölund MÅSTE väck!
2007-10-14 21:51:03
Nu kan det inte ha undgått någon, när bloggens avslöjande, Antti Bruun ansluter till truppen inom kort så måste Jonathan Sjölund VÄCK. Bort, bort, bort! Långt härifrån. Det finns inte ett rätt från den mannen. Ledsen, men så är fallet. Nu märks det att medspelarna börjar lessna rätt rejält på det.

---

Snackade med Paulsson efter matchen och påtalade att vi var mindre nöjda med insatsen från laget. Bara han som höll klassen. Han höll med och sa "Vi var grymt sega".

---

Jag vet inte om jag vågar skriva det, jag känner mig som Max Wiman på Sydsvenskan då, men 1525 åskådare såg matchen, enligt uppgifter till bloggen. Och vi ska snart flytta in i en arena för 12.000 eller något. Känns det inte lite smått absurt?

---

Jag höll på att somna under matchen. Usch, allsvenskan är INTE rolig, oavsett segrarna.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Världens fulaste reklam?
2007-10-14 14:33:38
Tittade in i ishallen idag på J20-matchen och möts av världens sjukaste reklam. En riktigt stor Burger King-logga över typ halva nätet som skyddar publiken från pucken. Frågade runt lite bland folk i hallen och alla var överens om att det ser riiiiiiiiktigt illa ut.
Reklam är bra, det ger pengar, men denna var över gränsen. Men men, det kanske är tvunget.

Sjuk reklam
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Himmamatch
2007-10-14 11:14:50
Match idag mot Almtuna. Dags att det släpper loss rejält. Ska vi säga en seger med 7-0? Hurme behöver en nolla nu igen. Undrar hur lite publik där ska vara idag...

---

Lichtenstein - Sverige 0-3. Synd man inte oddsade!

---

Fick reda på att Fredrik Eriksson var ruggigt nära en övergång till Södertälje i våras. Det är vi evigt tacksamma för att det inte blev fallet.
På tal om Södertälje så är Pär Arlbrandt ute på tunn is, eller han får iallafall inte beträda isen speciellt många minuter per match. Nu börjar ryktena om denna mannen. Jag kan dock meddela att Arlbrandt är villig att ge det en chans ett tag till!

---

Debut för Leksand artistspelare idag. Jag tror Petrovicky blir den som lyckas bäst. Han blir minst lika vass som Tomik var när vi spelade i Allsvenskan senast. De andra kan bli både toppen och botten.
Snackade förresten med en leksing via msn nyss. Han var duktigt missnöjd med Daneil Nielsen. Jag var snabb att föreslå ett byte mot Jonathan Sjölund, det var dock mindre intressant ;)

---

Slutligen, min unga mor firar sin 47:e födelsedag idag. Grattis!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Malmö nära avtal med Moraback
2007-10-13 22:19:05
BLOGGEN AVSLÖJAR!

Det var ett tag sedan nu, men ikväll är det dags. Bloggen kan avslöja att Malmö Redhawks är mycket nära ett avtal med nuvarande Morabacken, Antti Bruun.
Den snart 28-årige backen är en defensivt inriktad back som kom till Mora från Lukko Rauma inför förra säsongen, men som i och med Adam Anderssons ankomst till klubben blivit nerskickad i backparen och återfanns i dagens match mot Brynäs som sjunde back.

Bloggen har under ett tag arbetat hårt för att få fram information på vad för spelare som kan tänkas vara på gång hit och efter ett hårt jobb lyckades jag ikväll få fram detta namnet via väldigt insatta källor uppe i Mora. Stort tack för gott samarbete.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Bloggen avslöjar
Riktig sportlördag
2007-10-13 17:12:35
Denna lördagen går onekligen i sportens tecken.
Under eftermiddagen har det blivit hockey, trav och fotboll. Man vet knappt vad man ska välja. Det gick iallafall så långt att jag struntade i J20-hockeyn som ändå förlorade idag, tyvärr.

---

Spelade i vanlig ordning V75. Blev sex stycken femmor á 106 kr. Så 636 kr på en satsad hundring är ändå helt ok. Satte 49-oddsaren i V75-6 men flög på lite annat. Surt.

---

Sa efter första matchen i elitserien att Martin Thörnberg gör 50 poäng i år.
1+2 idag och nu har han 11 poäng på 9 matcher.
Bara 39 poäng kvar. Och det kommer han lätt upp i när han får spela med Davidsson och Voutilainen. NHL nästa år på Thörnberg junior.

---

Sverige vinner med 3-0 ikväll!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Sport och tips
Vinna - inte delta
2007-10-12 23:22:31
Återigen är jag med i en tävling och återigen vinner jag.
Av en ren slump så hittar jag kanal lokal på TV:n förra måndagen. Och där går ett inför-program för tisdagens tävlingar på Jägersro. I detta fullständigt urusla program kommer där under de fem minuterna jag hade det på, upp en tittartävling. Frågan är busenkel och svaren ska ges via email. Jag tar en rövare och bara drar iväg ett mail med svaret direkt, eftersom jag satt inne på kontoret och såg det.
Förstapriset var 500 spänn att käka för i travrestaurangen. Vinnarna redovisas varje måndag, men eftersom jag inte direkt ser programmet någon gång (rättare sagt, aldrig!) så visste jag inget om vinnarna. Idag dimper det ner ett kuvert. Vad står där? Grattis Johan, du tog hem förstapriset för tittartävlingen under vecka 40.
Och i där ligger en presentcheck på 500 spänn i resturangen. Rätt stor humor på det faktiskt.

Vinna - inte delta!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Fritid
Calle officiellt tillbaka
2007-10-12 16:11:52
Carl Söderberg är nu helt officiellt Malmö Redhawks spelare säsongen ut. Det som jag rapporterat om tidigare här på bloggen.
Har bland annat pratat med Carl själv under sommaren. Därför har jag varit väldigt välinformerad. Bor man på samma område som vår superstar så :)

Bloggen kan nu AVSLÖJA när den planerade comebacken är. Går allt enligt planerna så siktar Calle på comeback redan om en vecka, då Malmö ska ta sig an Rögle. Bättre läge för comeback gick väl knappast att hitta?
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Torsdagshockey
2007-10-11 21:42:20
Återigen en torsdag med full elitserieomgång.
Följde ingen speciell match idag, utan zappade mest och noterade följande:

- Mattias Weinhandl har kommit igång ordentligt!
- Bartecko och Larose gör två poäng var. Kommer bli en grym kedja där tillsammans med Harju.
- Holmqvist kanske kommer igång alltmer i Frölunda?
- Modos skottstatistik: Första: 2 skott Andra: 1 skott Tredje: 16 skott.
- Brynäs förlorar sjätte raka. Kanske blir Boork först ut i år?
- Magnus Åkerlund ger Backlund en rejäl match i Timrås mål i fortsättningen.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Var ska man börja?
2007-10-10 21:58:01
Ja, just det, var ska man börja?
På väg hem från Karlskoga, snacka om att åka hem med svansen mellan benen. Jag finner egentligen inga ord för vissas spelares inställning ikväll.
Första förlusten inkasserades iallafall och vi har till stor del oss själva att skylla, med stor hjälp av Christer Lärking. Det stinker riktig "bad loser" på att skylla på en domare, men fy fan vad bedrövlig han var.
Han föll verkligen för ALLT, publiktryck, gnäll från Boforsspelarna och tjuvnypen.
Till att börja med. Hur kan Bofors gång på gång på gång ALLTID få åka på målvakten, göra efterslängar och spela så troligt grisigt i form av fula tacklingar och armbågar i ansiktet? Jag mår fan illa av att se det.
Saken är inte bättre av allt gnäll så fort en smäll tillbaka så blir det gnäll och liv i hallen. Anars helt knäpptyst. Riktigt jävla stinkande. Jag hatar Bofors IK.

Om vi ser till oss själva så börjar vi med att Sjölund måste väck per omgående. Notera: Per omgående! Så jävla värdelös som han är så kan vi lika bra lyfta upp en J20-back. Det är sanningen. Han hänger inte med.
Sen slarvar Casselståhl groteskt mycket och även Öberg. Byström duttar i egen zon och Björk är slarvig.
Orkar inte gå in på det speciellt mycket mer. Det var sjukt jävla illa och Bobo var vansinnig i båset ett par gånger.
Jag tror dessutom att matchen förlorades i samma sekund som vi gjorde 0-1. Det är alla i denna bilen överens om. För när det gick så enkelt så tappade laget 30 % i intensitet och tappade fullständigt fokus. Det kände Bofors också som kämpade på med sitt fula spel, gnäll och tjuvnyp. Detta i kombination med att Lärking föll för allt, så var det kört.
Matchstraffen gnäller jag faktiskt inte det minsta på.
Samuelsson ville gå ifrån gruffet men hult fortsatte. Man måste stå upp.
Nieminen sa inte speciellt mycket. Lärking ville visa framfötterna.
Wahlberg ger igen för allt skit under matchens gång och vi var körda då.
Nu stänger jag datorn och har 55 sköna mil hem.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Karlskoga imorgon!
2007-10-09 19:57:07
Gutt med match imorgon. Man har ju väntat sedan i fredags och faktum är att jag inte sett någon bortamatch sedan Nyköping i premiären. Därför är det verkligen hög tid och Bofors borta är jäkligt fint!
Bloggen kan meddela att Malmö upp till Karlskoga inte får med sig andrakeepern, Emil Lundgren, som dras med en lättare skada. Jani Hurme har dock tränat sedan i måndags och är feberfri. Viktor Tisell backar upp. Laget är för övrigt redan på plats, men befinner sig just i detta nu och kollar Färjestad-Linköping.
Vill ni med till de värmländska skogarna? Kontakta min mail innan midnatt johan.svensson@rs96.se.

---

Rasmus Holmberg meddelar att han tagit 26 sekunder i denna omgången av www.felplats.se. Jag upprepar nog inte min 25-sekundare igen, så klart han ska få sina två biljetter, han också. Så jag ska inte ens försöka. SÅ girig efter gratisbiljetter är jag inte :)
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Tråkiga måndag
2007-10-08 22:37:01
Ytterligare en tråkig måndag kan läggas till handlingarna. Idag var där inga intressanta matcher på tv.
Fastnade iallafall till slut framför Skellefteå-Brynäs.
Det är faktiskt som chefen här hemma säger. "Det finns inget annat än sport på den tv:n". Nej, helt rätt! :)

---

Det verkar mot alla odds bli Karlskoga på onsdag. Nobelhallen är en trevlig bekantskap. Senast man var där åkte med ifrån med siffrorna 9-2 i vår favör. Knappast repris på onsdag, men serieledarna ska bara vinna!

---

Nu ska jag se intervjun med Zlatan.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Blandat
Hammarby 26 oktober
2007-10-07 21:28:53
Av en ren slump så noterade jag på stats.swehockey.se att matchen mot Hammarby borta den 26 oktober spelas i en hall som heter Stora mossen. Här snackar vi alltså världens chans att få uppleva en ishall som Malmö spelar i som aldrig lär fås igen.
Jag tänkte skita i att åka dit, men jag tänker definitivt inte sumpa denna chansen att få uppleva match i en ishall i Bromma som tar 2000 pers.
Mina trogna bortaresekamrater, ta er ledigt från jobb och kärring, för hit ska vi!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Årets mest korkade citat?
2007-10-07 16:03:55
Undrar om inte Kristian Andersson på pay-per-view har dragit årets mest korkade citat under dagens match mellan Gefle och Djurgården som jag just nu ägnar min söndagseftermiddag åt.
Helt förtvivlad säger han:
"Jag förstår inte varför Djurgårdens klack buar ut Yannick Bapupa, det var ju jättelängesen han lämnade dom"
Men Kristian, kvinnomisshandlare förtjänar väl att buas ut oavsett, eller hur? Och det är min fasta övertygelse att DIF-klacken tänkte likadant.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Fotboll
Adam ej aktuell
2007-10-06 22:41:37
Bloggen kan meddela att Adam Andersson tackat nej till Malmö.
Ny klubb är inte klar. Mer info kan komma.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Det börjar hända saker
2007-10-06 21:38:27
Ett par omgångar in i serierna börjar vi märka att det rör på sig.
Linköping värvar Melichar, Färjestad värvar Riksman och Adam Andersson lämnar Modo för att nämna lite. Och om cirka två veckor anländer artistskattspelarna. Då kommer några bli missnöjda med speltid och fler kommer lämna.
Vad händer i Leksand? Belfour anländer, Läck blir tvåa och Ayers blir då trea. Då vill han lämna.
Färjestad? Heino kommer tillbaka, tar förstaspaden, Juuso Riksman drar till en annan klubb.
HV? Deras skadade backar kommer tillbaka, Mika Niskanen sitter på kontrakt som går ut i november, han blir ledig.
Jag får bara en känsla av att Malmö och våra konkurrenter kommer vara med och hugga.
Rena spekulationer från min sida nu till stor del, men det är ändå klart intressant att hänga med vad som händer.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Sagt efter matchen
2007-10-05 22:13:23
Stötte på lite folk efter matchen. Ett par citat.

"Detta såg ut som elitserien"
Alf Karlsson i en snabb kommentar i spelargången.

"Vi var illa ute i första, men vi ryker upp oss rejält. Detta var bra!"
Torgny Bendelin hyfsat nöjd.

"Tjena, Micke heter jag. Då kommer jag upp på måndag och förhandlar..."
Wahlberg skämtade med nya VD:n Jonas Thuresson när han presenterade sig.

"Tack, fan vad schysst. Jävligt snällt"
Emil Lundgren fick supporterklubbens pris som bästa spelare som är 150 kronor att äta för på Lorensborg och var uppenbart skitglad över priset.

"Pizzorna är kanon, dom har allt"
Casselståhl hade uppenbarligen provat pizzorna där.

---

För min del nu är risken stor att det blir en ganska blöt kväll då ordförande Billberg fyller 24.
Och det tycker jag gott hela A-truppen ska unna sig ikväll också med match på onsdag härnäst.
Cheers!
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Pinsam publiksiffra
2007-10-05 20:33:04
Jag utgav igår att det skulle vara över 5000 sålda biljetter. Rapporterna härifrån säger 3812 sålda biljetter. Riktigt riktigt pinsamt måste jag säga. Både av mig som utgav fel siffra och av Malmöborna som inte letar sig hit. HUR SKA VI FYLLA DEN NYA ARENAN? Kan någon svara på frågan?
Nu: Tredje perioden. VINN nu.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Karlberg och Lind saknas
2007-10-05 15:40:25
Med Mikael Karlberg och Juha Lind borta i Leksand så har våra chanser ökat betydligt! Nu har faktiskt Leksand sina TVÅ bästa spelare borta.
Hur bra är egentligen Jens Bergenström utan dessa herrarna? Hur bra blir Leksands powerplay?
Nej, trots Emil i mål så måste vi nog vara väldigt optimistiska inför ikväll.

---

Till dig som ska gå på matchen och vill göra en ideell insats! Hjälp Malmö Redhawks och Redhawks Support att sälja spliteven. Det gynnar alla i framtiden i form av billigare saker.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Leksand imorgon
2007-10-04 20:07:05

Seriefinal imorgon mot Leksand. Det ska bli riktigt kul!
Tyvärr kan bloggen meddela att Jani Hurme inte kommer stå imorgon.
Detta känns inte alldeles ok, för Emil var tydligen allt annat än bra i Sthlm, enligt rapporterna. Men vi måste iallafall stötta honom. Det kan faktiskt höja honom!
Vidare kan meddelas att det är över 5000 sålda biljetter enligt rapporterna, vilket är riktigt kul!

Alla till ladan!

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Fin vinst på AIK
2007-10-03 22:52:01

Då tog vi ännu en seger i och med 5-3 mot AIK borta.


Dagens konstateranden:


- Jens Svensson börjar på ALLVAR leverera från en position i fjärdekedjan.

- Jag börjar bli lite småtrött på Eloranta, Steen, Eriksson, Samuelsson, Nilsson, som inte verkar utmärka sig det minsta!

- Weihager smäller in två assist. Glöm nu inte vem som hårt propagerade för #3 i laguppställningen för bara någon vecka sedan. Åker han ut från laget nu så blir iallafall jag vansinnig. Vi kan helt plötsligt hittat en lösning på högerskytten i PP, från egna leden.

- Vi vinner trots rätt dåligt spel. Det måste vara en styrka.

- Jonathan Sjölund får gärna försvinna. Men det var vi några som sa redan efter ett fåtal träningsmatcher.
- Leksand slog Rögle. Men Juha Lind utgick och hans medverkan mot Malmö på fredag är osäker. Det är bara att tacka och ta emot för Lind har varit grym hittils.
- Hade Wallgren satt alla sina frilägen i början av serien hade han lett den interna poängligan.
- Vi leder serien och utökade försprånget med ett måls marginal!

- Jag vill se hur vi spelar med en formtopp.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Emil i mål
2007-10-03 18:24:04
Emil Lundgren står i mål ikväll. Detta är för många en katastrof. Men vi måste ändå se fördelarna!
Vi möter AIK, dvs Emils gamla klubb och då om något kan han tända till. Och backar försvaret upp honom rejält och anfallarna gör sitt jobb så fixar det nog sig!
Tur att man inte är på plats. Då hade man väl redan darrat av nervositet. Cred dock till er på plats.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
www.felplats.se
2007-10-02 23:31:25

Sådär. 27 sekunder.
Då är man ingen deltagare längre, Sulan.
Frågan är om det går att pressa väldigt mycket lägre än det redan är gjort nu.

Och ja, jag har suttit bra många gånger nu! Men ser ändå framemot att tiden pressas ytterligare.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Dags igen!
2007-10-02 21:43:06
Då var det dags att ÄNNU en gång bli fullständigt nerpissad när man oddsar.

Dagens lapp:
Frölunda
Djurgården
Kärpet
Jokerit
Avangard Omsk
Salzburg

Vi snackar en lapp till 13.77. Vi snackar 100 spänn på den.
Lägsta odds? 1.35! På vilka? Salzburg! Vad flyger jag på? Salzburg!
1377 kronor åt helvete. Återigen nerpissad.
Det värsta av allt kommer här. Jag följer Salzburg - Olympija på unibets live-uppdatering. Blir skitglad när jag får upp 4-3 till Salzburg. Kollar en stund senare. Då står det 3-3 och förlängning! Den som får ihop logiken, skriv en kommentar!
Sen kommer nästa slag under bältet.
Milan, som inte kan slå Catania hemma och ge mig 4200 kr leder emd 2-0 mot PSV efter en halvlek. Men nä, Catania kan ni inte slå.
Men men, ni som vill vinna, ta rygg på mina odds och välj bort rätt match, så är vinsten hemma.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Idrott
EXTRA! Carl Söderberg på is!
2007-10-01 12:09:49

Just i detta nu sker det vi Malmöfans längtar mest efter. Det är nämligen så att på isen vid A-lagets träning just nu, så finns han där, #27 Carl Söderberg!
Han deltar i allting på träningen och vi kan bara säga en mening: SÅ JÄVLA GOTT!!!

---

Ett bildbevis. Taget med mobilkamera från folk på plats på träningen. Inte världens bästa kvalité, men ändå något.
Calle

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
www.felplats.se
2007-10-01 11:47:34
Ni har väl sett Malmö Redhawks eget memory-spel på www.felplats.se?
Om inte, gå in och lira. Jag ligger etta med hela tre sekunders marginal mot tvåan. 31 sekunder.
Jag är inte med för att delta. Jag är med för att vinna!
Jag vill se seriösa förslag att slå mitt rekord :)
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Sök i bloggen
Ämnen