Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Silly-tankar del 1
2007-02-16 23:54:21
Såhär en fredagkväll finns inte speciellt mycket att göra, så jag kollade igenom Malmös trupp. Men man kan iallafall konstatera att det kommer bli myyyyycket förändringar.

MÅLVAKTER:
Gustaf Wesslau
Markus Korhonen
Levente Zsuper

Min åsikt: Jag vill att man behåller Korhonen, ger Wesslau sommaren och hösten, annars blir det en värvningsjakt i november typ. Zsuper är det adjö till (Och detta säger jag trots att jag ALDRIG sett honom).

BACKAR:
Patrik Hersley
Johan Björk
Jason Woolley
Edvin Frylén
Vladimir Sicak
Pavel Trnka
Daniel Casselståhl
Jyrki Välivaara
Johan Norgren
Jyri Marttinen
Lubomir Sekeras

Min åsikt: Hersley får nytt kontrakt, men lånas omgående ut till en allsvensk toppklubb, Björk har kontrakt. Jason Woolley åker med dunder och brak. Edvin Frylén har höjt sig något och kan vara en okej 5-6 back. Sicak ska stanna om han fortsätter som han hittils gjort. Trnka ska him, helst omedelbart. Casselståhl känns som en kortsiktig lösning som vi inte ska bygga vidare på. Välivaara har kontrakt och det är jag tacksam för. Norgren kan inte få nytt kontrakt. Marttinen måste visa klass annars kan man låta Timrå ta honom där han väl garanterat gör succé ändå. Sekeras känns inte helt rätt med en säsong till.
Så får jag som jag vill så står vi där med fyra-fem backar i form av Björk, Frylén, Sicak, Välivaara och kanske Marttinen inför nästa säsong. Kan man då få in två klassbackar och kanske en allsvensk toppback (Mattias Karlsson, Bofors?) är det en bra backuppsättning.

FORWARDS:
Andreas Thuresson
Jan Öberg
Lasse Pirjetä
Nicklas Jadeland
Marcus Paulsson
Juha Riihijärvi
Jussi Tarvainen
Mikael Johansson
Tomas Sinisalo
Mikael Wahlberg
Carl Söderberg
Fredrik Eriksson
Fedor Fedorov
Linus Fagemo
Markus Matthiasson
Jonas Westerling

Min åsikt: Av truppens idag 16 forwards ska truppen till seriestart vara ungefär 13 stycken.
Följande bör få gå utan diskussioner: Tomas Sinisalo, Mikael Johansson, Jonas Westerling. Då är vi nere på de 13 vi ska vara. Men Calle kan vi räkna bort till NHL och Riihijärvi är för dyr till vad han presterar nuförtiden. Att man gör sig av med flopparna Linus Fagemo eller Marcus Paulsson trots att de har kontrakt kanske också kan vara en god idé. Jag röstar för en utlåning av Paulsson! Fagemo får hösten på sig, men han har utgående kontrakt och det är precis då en spelare av hans kaliber börjar prestera. Jadeland och Öberg är jag kluven till. Men tycker ändå Öberg är en perfekt fjärdecenter och han accepterar det. Jadeland tror jag inte får nytt kontrakt. Han håller helt enkelt inte måttet, trots att han är en kille med stort hjärta som aldrig ger upp. Thuresson, Matthiasson och Fedorov tycker jag man bör göra en insats för att behålla. Ante är en blivande superstjärna, Fedorov är en stor artist och Matthiasson är en bra tredjekedjespelare.
Alla andra har kontrakt och då bör vi stå där med följande nio spelare: Andreas Thuresson, Jan Öberg, Lasse Pirjetä, Jussi Tarvainen, Mikael Wahlberg, Fredrik Eriksson, Fedor Fedorov, Linus Fagemo samt Markus Matthiasson. Då behövs det alltså värvas in fyra forwards vilket jag tycker jag kan vara lagom. Bra dessutom att sex av nio är svenska spelare.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Tranås_Mifaren:
2007-02-17 00:45:01
Kan helt klart hålla med i mycket av ditt tyckande om nästa års trupp men skulle gärna ha ett tilläg om hur du vill ha det på tränarsidan och kanske om du tycker att vi ska byta sportchef
C:
2007-02-17 10:33:28
S - z - u - p - e - r
Magnus:
2007-02-17 20:35:43
Fedorov hade varit kul att se en hel säsong, med rätt effektivitet i kedjan borde han haft betydligt mer än 2 ass nu.
Magnus:
2007-02-17 20:39:06
Om man får drömma:

Tarvainen - Söderberg - Fedorov...hockeyporr!
Johan:
2007-02-18 15:02:33
Hockeyporr tycker jag hade varit:
Thuresson - Söderberg - Fedorov :)

URL: http://mrmadhawk.blogg.se
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup