Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Malmös suddenmatcher och lite DIF
2007-02-19 21:26:41
Jag har under ett längre tag varit irriterad på Malmös förmåga att spela (eller inte spela) sudden death. Idag mot Brynäs kändes det som droppen var nådd.
Vi har alltså spelat oavgjort i 14 matcher och nio av dessa har slutat med att motståndarlaget gjort mål under det extra fem minuterna.
Det kanske missbrukas, men meningen DET ÄR INTE OKEJ är fantamaj befogad när det gäller Malmö och Sudden Death.
Nu tar vi nya tag, en poäng mot Brynäs och två mål är ändå en poäng och två mål mer än vi gjort i Gävle på hela säsongen.

---

Skönt tryck på Hovet förresten. Mora gör precis 4-3 och då är det istället enormt tryck på Djurgårdsklacken. Dom kommer inte ofta, men det är kvalité när dom väl kommer.
Läste på JK att dom chartrat ett tåg till Linköping i sista omgången. Dessutom mängder med sneresenärer och dom kommer vara uppåt tusen man i Cloetta Center i sista omgången. PORR.

Säga vad man vill om Linkan när han var i Malmö och rent ut sagt skämde ut sig som han spelade här. Men han är förtillfället helt fantastisk. Vad DIF hade gjort utan honom vill jag inte ens tänka på. 2+1 idag. Makalös är rätt ord. Men matchens delikatess tyckte jag ändå Thomas "TJ" Johansson stod för när han hur kyligt som helst serverar Bremberg 4-2-målet.
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup