Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Malmö - Luleå
2007-02-22 23:05:48
Hur är det egentligen ställt med Malmös scouting på motståndarlagets bästa spelare?
Om Luleå gör fyra mål och deras solklart bästa spelare, Lubos Bartecko gör fyra poäng, är det inte något som är rätt snett då? Jag menar, en så pass stor klasspelare som Bartecko ändå är, borde man inte ha för avsikt att försöka plocka bort honom fullständigt då och försöka minimera antalet idiotiska utvisningar?

---

Lener tar timeout en bit in i tredje, han samlar ihop sitt lag direkt innan de 30 sekunderna ens börjat räkna ner för att utnyttja timeouten maximalt.
Vad gör Dave King? Han samlar inte ens ihop laget, han börjar säga något först efter 9 sekunder och har således bara 21 sekunder kvar att snacka igenom något. Vad gör spelarna på isen? Marttinen står och väntar på att något ska sägas, Paulsson står och halvsover och Sinisalo och Matthiasson står och småsnackar med varandra utan att bry sig ett skit om vad King säger, om det nu var så viktigt. Men tydligen inte.

---

Stötte på Wallgren, Simensen och Johansson från RBK på läktaren, satt precis bakom dom i tredje. Dom höll rätt hårt i hatten när det blev lite hett från läktarhåll mot Chabada. Man kan ju undra vad som hade hänt om det skett i Ängelholms ishall.

---

Fritid Malmö är fantastiska. Johan Björk vill gå in på matchen tillsammans med sin far och blir nekad att gå in på samma sida som honom för hans årskort gällde på andra sidan.
Flexibilitet någon? Fullständigt löjligt att hålla på att fjanta om en sån där grej. När han kommer med sin far och dessutom tillhör A-laget och där knappast är över 2000 pers inne i hallen.
Fritid Malmö i ett nötskal? Ja.

---

Jonathan Granström hade i Moradressen inför måndagens match mot Djurgården gjort noll mål. Idag torsdag står han på tre gjorda.
Mora som för övrigt visar stake mot individerna Brendl, Blatak och Huml och placerar dom på läktaren. Stort gjort i det läget dom befinner sig i att göra så. Det ger signaler till övriga laget och då kan andra kliva fram, som då exempelvis Granström.

---

Några ord om Fedor Fedorov slutligen. Vilken fantastisk lirare! Han höll ensam på att fixa ett oavgjort resultat åt oss ikväll. Nu har han bara sex mål i SH upp till Skröder, men med två mål i varje nu så slutar han på tio gjorda ;)
Men vilka klockrena avslut han gör i båda frilägena. Lasse Pirjetä har tagit straffarna hittils. Det får han nog inte fortsätta med om vi säger så...
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Dellan_:
2007-02-23 00:18:55
Roligt att du tar upp det dära med Fritid Malmö, har ju själv haft åtskilliga meningslösa tjafs med dom dom jävla idioterna. Men när jag var på hockey nån veckan sen så hade jag o mitt sällskap biljetter på vars en sida av arenan. Vi går in på hans sida av arenan o jag säger till nissen som tar min biljett: "har biljett på andra sidan men träffade nyss en kompis jag vill snacka med". Då säger han till mig: "Du om det så vore Sm final här idag vore det inte fullsatt, du kan sätta dig precis var du vill" Blev minst sagt chockad men iofs Björk e ju ingen Dellan_ direkt så det e klart att han måste sätta sig på sin plats!
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup