Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Fantastiska Anja!
2007-02-06 20:47:07

Riktigt stort att vara på plats i Åre när Anja tar guld. Prisutdelningen var ganska rörande att bevittna live i 23 minusgrader. Har aldrig varit med om något liknande. Som en glad skåning så slår naturligtvis en megaförkylning ut. Men man överlever.
Rätt komiskt att Anja Gatu bommar allting som finns att läsa på sydsvenskan.se i hennes blogg. Kanske längtade till sina vänner i Ängelholm? ;)

---

Annars är fjällen inte direkt min stora grej. Rörigt, dyrt, kallt och blöt. Men det är rätt okej ändå. Sitter i en varm restaurang och trycker i mig en filébuffé. Tydligt märkbart att det är Vm också. Priserna har enligt uppgift ökat med 30-40 %. Men jag ska inte klaga för det är gott. Dessutom visas Sverige-Tjeckien på storbild.

---

Dagens kändisspotting tillfaller SVTs expert Stig Strand. Det är tamejfan en liten jävel. Ja, sen sitter diverse landslag i restuarangen här också. Bland annat Peru, Argentina, Japan och Slovenien. Inga direkta stornationer, men ändå.

---

Jag längtar efter kvalserien som f-n. Lite matcher som gäller något har vi inte direkt varit bortskämda med.

---

Skriver nog mer snart. Jag tänker inte sitta här speciellt länge till och betala 50 spänn i timmen för trådlöst internet till laptopen. Men riktigt smidigt är det.
Kanske skriver mer imorgon. Ciao.

Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Idrott
Match
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup