Annonsinfo Hjäp bloggen Information Kontaktuppgifter Till förstasidan
Det såkallade fylleslaget
2007-02-26 09:29:58
Stor rubrik på aftonbladet idag om Malmöspelarnas stora fylleslag. Vardagsmat säger jag.
Men rubrikerna är faktiskt lite väl stora. Så blir det när kvällstidningar får reda på saker och ska göra rubriker av skitsaker för att sälja lösnummer.
I själva verket så fanns det såklart de som var fulla på Etagé i lördags, men vi får inte glömma att det var träningsfritt under söndagen och att fylleslaget var inte SÅ enormt som AB vill få det till.

Här är förresten namnen som hjälpt Aftonbladet att sälja lösnummer idag.
Andreas Thuresson, Gustaf Wesslau, Johan Björk, Mikael Wahlberg, Fedor Fedorov och Lasse "Etagé" Pirjetä.
En väldigt liten del av dessa var fulla, dock inte dräggfulla, andra stod endast på dansgolvet och raggade brudar.
Vem som gjorde vad tänker jag inte gå in på, då jag dels inte var där och för att jag inte tycker det hör till saken.
Vad som är klart är dock att vi supportrar inte gör någon stor grej av detta och det anser jag inte att Malmös ledning varken ska eller har råd att göra.

Länk: http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1009097,00.html
Dela på Twitter
Permalink
Läs fler inlägg om:
Hockey
Match
Putte Kga:
2007-02-26 11:03:01
Tja.. Halka in här av nån anledning och måste säga att ja kommer halka tillbaka, mycket trevlig läsning även om ja inte e så insatt i "ditt" lag.. Angående den här fyllegrejen så kan ja bara hålla med, de spelar väl ingen som helst roll.. Kan dra en liten jämförelse, här i Karlskoga där vi har Bofors hockeylag går de inte en dag utan att ja ser dom ute OM de e träningsfritt dan efter, och ja har fan inte sett han nån blivit sämre för de.. Nu e de ju dock bara allsvensk nivå men ändå..
Fat Tony:
2007-02-26 15:10:45
Hur kan ni inte vara kritiska? Dom kommer hem efter att ha torskat med 4-0 och går på krogen som inget hänt. Dom skulle direkt hem och sitta och skämmas över deras enormt dåliga insats, inte bara i matchen, utan under säsongen överlag.

Malmös hockeylag är tyvärr en samlingsplats för pajaser som vill tjäna sig en snabb hacka. Proffs? I helvete heller.
Magnus:
2007-02-26 16:29:47
Inget hade väl hänt? De hade torskat en betydelselös träningsmatch som jag ser det...
Nisse:
2007-02-26 17:31:42
Full eller Fat Tony?

Inte tänkt andra tankegången på engång dvs att man gick på krogen för att DEPPA för den tunga 4-0 förlusten?

och VAD är det för fel att gå ut och ta ett par öl om man är ledig dagen efter? Om en läkare som jobbar som kirurg kliver av sitt arbetspas 02.00 på natten till Lördagen och är sedan ledig hela lördag och börjar inte förräns 10.00 på Söndag f.m får han inte gå ut och ta ett par öl då?
Fat Tony:
2007-02-26 17:47:10
Det är ett fel när man är en seriös idrottsman!
Och man deppar genom att dansa och ha skoj?

Om en läkare missköter sitt jobb sen går ut och tar sig en öl eller två så ja, om han ifråga gjort ett stort misstag i en operation tex.

Matchen var inte viktig men det är ändå fel.

Nisse tänker publiken på Isstadion som dig är det inte konstigt att bortskämda pojkar får göra som dom vill utan att nån säger ifrån.

Aja ser fram emot kul matcher på nya isstadion mot Bofors, Växjö, Löven och andra storheter.
Magnus:
2007-02-26 18:16:21
Tycker inte laget ska deppa mer nu, deppa kan vi ha gjort så det räcker. Nu ska pågarna skita i ES, se fram emot kvalet och ha kul igen.

Därmed inte sagt att de ska supa skallarna i bitar men det hade de inte heller gjort.

För övrigt har Löven fler SM-guld eller lika många som flera lag i ES idag, så ja, de får nog räknas till storhet i ES-sammanhang också.
Caroliin:
2007-02-26 20:38:56
men asså...skulle detta var något nytt eller?.....har ju hänt ett flertal gånger innan.....har jag hört ;)

URL: http://carolinisen.blogg.se
Nisse:
2007-02-27 09:03:46
Fat Tony skulle alla tänka som dig, vart skulle du då gå och se på ishockey? Tror du verkligen att folk skulle lira fotboll, hockey och andra sporter om det innebar att de INTE fick gå ut en ledig dag och ta nån pilsner för att vissa skulle klanka som dårar för det?

Så om doktorn gör en okej operation på Söndagen så är det alltså okej för han att gå ut på lördagen och ta ett par bärs? Men det är inte okej för en hockeyspelare att gå ut natten till lördag fast han gör en bra match på Söndag?
Stoffe:
2007-02-27 12:19:04
Lägg ägg och skicka dom där dom kom ifrån.BORT det ska dom iaf.
Anonym:
2007-02-27 15:51:31
Nisse, spelarna själv tyckte det var dumt, ledningen gav dom böter. Det var enligt dig alltså fel av klubben att ge dom böter, och det är fel av spelarna att tycka att dom själv gjorde fel, intressant.

Vad dom gör offseason är deras sak, men när det är säsong och man dessutom presterar riktigt dåligt är det åt helvete eller du tycker det är okej att ligga sist och ha 22 till närmsta konkurrent?

Dessutom kan inte jämnföra ishockeyspelare med läkare, det är ett hån mot läkarna.

Aja spelarbussen in i väggen en gång till!
Nisse:
2007-02-27 19:27:39
Du anonyme person:
Så du tycker spelarna och ledningen skall säga till fans, media, sponsorer att det är okej att de går ut och dricker efter att Skvallerbladet går ut stort och skrivit om det?

Vad vet DU om böterna, var dem på 0.50kr eller på 10000kr? 50öre är också böter notera det! :)

Jaha så för att spelarna går ut en LEDIG dag gör att Malmö ligger sist och har 22p till närmaste lag bra då vet jag det också, kunde du inte ha kläckt ur dig det liiiiiiiiite tidigare så hade vi säkert kunnat åtgärda det och sett till att vi bjudit andra lags spelare på mer alkohol än vad våra intagit så vi legat 22p före övriga lag ;p

Jämföra bara undrar om ni ställer samma krav, båda har jobb som kräver fullt engagemang för att gå bra eller? Och då sjukvården suger i Sverige idag det måste ju beror på att de går ut på sina lediga dagar det är ju därför Malmö ligger 22p efter närmaste lag tydligen ;p
Fat Tony:
2007-02-28 09:33:03
Så klubben så styrs indirekt av media? Peter Andersson, Sportblaskans nya bitch. Om dom nu själv inte hade sett nått fel i deras handlande varför be om ursäkt?

Visst krävs det engagemang, men det gör det väl i alla yrken? En hockeyspelare jobbar inte 12-15 timmar i sträck emellanåt. Din liknelse är riktigt dålig.
Det du:
2007-03-02 16:16:54
Är det nya sättet att ladda för kvalet?? Hell yeah..
Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar:

URL/Bloggadress:
Huvudpartners

Exal AB

Resurs Bank

Nordic Bet
Resepartners

Quality hotell

Öresund hund & katt

Multilotto.com
Ämnen
Sök i bloggen


Ronneby Brunn Cup